FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL Arvostelua 92

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over mijn ervaring. Vorige maand een paar scheenbeschermers besteld. Door omstandigheden de scheenbeschermers pas laat kunnen passen. Ze waren helaas te groot. Erg netjes opgelost , ik... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Twee paar kickboks enkelsokken besteld waarvan er 1 de juiste maat was en in de dichte verpakking en de andere niet verpakt en niet de juiste maat. Dit teruggekoppeld naar nog geen reactie gehad.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had binnenhandschienen besteld gewoon normale. Toen werd ik netjes opgebeld of ik het erg vond als ik andere zou krijgen ivm levertijd van de andere handschoenen. Deze kwamen duurder uit maar kreeg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We hadden 2 paar Twins bokshandschoenen besteld die al na 2 dagen verzonden werd via POST.NL. Maar daar liep het mis. Het pakket raakte verloren. Na dan telefonisch contact opgenomen te hebben met F... Näytä lisää

1. Kamppailuvarusteet
  2. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Fight.nl is dé Nederlandse specialist in vechtsportartikelen—online én in onze winkel aan de Zwart Janstraat 94a in Rotterdam. Wij bieden een breed en zorgvuldig geselecteerd assortiment voor beginners tot en met profs, met topmerken als Rival, Cleto Reyes, Booster Fight Gear, King Pro Boxing, Joya Fightgear, Adidas, Venum, Twins en Hayabusa. Onze medewerkers zijn zelf gepassioneerde vechtsporters en helpen je met eerlijk, deskundig advies: van het kiezen van de juiste bokshandschoenen en kickboksbescherming tot complete MMA-outfits. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je duidelijke info over materialen, pasvorm, prijzen en beschikbaarheid, zodat je altijd zeker weet wat je koopt. Klanttevredenheid staat voorop: snelle service, korte lijntjes en we denken graag met je mee—of je nu traint in de sportschool, de ring in stapt of thuis aan je techniek werkt. Shop online of kom langs in Rotterdam en ervaar waarom Fight.nl voor zoveel vechtsporters de one-stop-shop is.

4,6

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Medium heren besteld en kreeg een…

Medium heren besteld en kreeg een kleuter maat t shirt 30 bij 40cm en geen reactie om het op te lossen

21. toukokuuta 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Dit is niet hoe wij onze service willen verlenen.

Uw situatie komt ons echter niet bekend voor. Zou u ons alstublieft uw ordernummer kunnen mailen naar info@fight.nl? Dan kunnen wij dit verder onderzoeken en zo snel mogelijk een passende oplossing bieden.

Klantenservice Fight.nl

Snelle levering, goed product

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van ons product. Bij Fight.nl streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen u snel weer te mogen bedienen!

Met sportieve groet,
Het Team van Fight.nl

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst een bestelling gedaan, toen ik deze binnen kreeg was er een productie fout.
Ik heb dit gemeld, en er werd direct een nieuw artikel opgestuurd.

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Fight.nl. Het spijt ons te horen dat uw eerste bestelling niet geheel naar wens was door een productiefout. Echter, we zijn blij te vernemen dat we het probleem snel voor u hebben kunnen oplossen door een nieuw artikel op te sturen.

Bij Fight.nl streven we naar 100% klanttevredenheid en het is belangrijk voor ons dat elke klant een positieve ervaring heeft. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze diensten en productkwaliteit continu te verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Klantenservice Fight.nl

Snelle bezorging.prima service

Snelle bezorging.prima service

15. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle bezorging en service. Bij Fight.nl streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Graag tot een volgende keer!

Twins bokshandschoen

Prachtige black on black Twins bokshandschoenen besteld, snelle levering goed op de hoogte gehouden. En de gasten in de winkel in Rotterdam zijn ook altijd heel behulpzaam en kundig.

13. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je nieuwe black on black Twins bokshandschoenen en onze snelle levering. Fijn dat je onze communicatie en de behulpzaamheid en deskundigheid van ons team in Rotterdam ook waardeert. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Hopelijk zien we je snel weer, online of in de winkel!

Groet,

Topprestatie: Snel, Duidelijk, en Breed Aanbod bij Fight.nl

Uitstekende ervaring met Fight.nl: Rival bokshandschoenen plus bandages besteld, verrast door de snelle levering en het brede aanbod. Communicatie helder en efficiënt. Aanbevolen!

15. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor het delen van je uitstekende ervaring met Fight.nl! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, ons brede aanbod en de efficiënte communicatie. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Kickbox handschoenen besteld voor onze…

Kickbox handschoenen besteld voor onze zoon; helaas te groot, na een mailtje retour gedaan en zeer snel een maatje kleiner ontvangen; hij is er heel blij mee , zeer goede quality en extra stevig bij de pols/ arm.

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Super om te horen dat alles uiteindelijk perfect is uitgepakt! Onze excuses voor het ongemak met de maat, maar blij dat we snel konden schakelen. Fijn dat jullie zoon nu met plezier en de juiste ondersteuning zijn kickbokshandschoenen gebruikt. Bedankt voor het vertrouwen in Fight.nl, en we staan altijd klaar voor jullie toekomstige vechtsportbehoeften!

Goede kwaliteit

Bokshandschoenen en scheenbeschermers van Venum besteld. Ze waren van uitstekende kwaliteit, zweer tevreden!

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met je Venum bokshandschoenen en scheenbeschermers! Bij Fight.nl streven we ernaar om alleen producten van topkwaliteit aan te bieden. Geniet van je trainingen en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Saanut 5/5 tähteä

Ze nemen hier de tijd voor je bij…

Ze nemen hier de tijd voor je bij aanschaf van bokshandschoen, super fijne service.
Ben heel blij met mijn king bokshandschoenen.

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en je nieuwe King bokshandschoenen! Bij Fight.nl vinden we het belangrijk om iedere klant de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer!

Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben verstand van zaken

Ze hebben verstand van zaken! Goeie service en vriendelijke behandeling

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Heel erg bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat onze kennis en service opvielen tijdens je bezoek aan Fight.nl. Ons team zet zich altijd in om vriendelijk en deskundig advies te geven. Hopelijk tot snel weer!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij met mijn nieuwe twins…

Ik ben heel blij met mijn nieuwe twins bokshandschoenen! Heel het land gebeld en voor deze bokshandschoenen en jullie waren de enige die ze had. Meteen de volgende dag in huis.

10. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Wat fantastisch om te horen! We zijn trots dat we je konden helpen aan de Twins bokshandschoenen die je zocht. Bij Fight.nl streven we ernaar om een uitgebreid assortiment aan te bieden en snel te leveren. Geniet van je nieuwe handschoenen en bedankt voor het kiezen voor ons!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin