FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL Arvostelua 92

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over mijn ervaring. Vorige maand een paar scheenbeschermers besteld. Door omstandigheden de scheenbeschermers pas laat kunnen passen. Ze waren helaas te groot. Erg netjes opgelost , ik... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Twee paar kickboks enkelsokken besteld waarvan er 1 de juiste maat was en in de dichte verpakking en de andere niet verpakt en niet de juiste maat. Dit teruggekoppeld naar nog geen reactie gehad.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had binnenhandschienen besteld gewoon normale. Toen werd ik netjes opgebeld of ik het erg vond als ik andere zou krijgen ivm levertijd van de andere handschoenen. Deze kwamen duurder uit maar kreeg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We hadden 2 paar Twins bokshandschoenen besteld die al na 2 dagen verzonden werd via POST.NL. Maar daar liep het mis. Het pakket raakte verloren. Na dan telefonisch contact opgenomen te hebben met F... Näytä lisää

1. Kamppailuvarusteet
  2. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Fight.nl is dé Nederlandse specialist in vechtsportartikelen—online én in onze winkel aan de Zwart Janstraat 94a in Rotterdam. Wij bieden een breed en zorgvuldig geselecteerd assortiment voor beginners tot en met profs, met topmerken als Rival, Cleto Reyes, Booster Fight Gear, King Pro Boxing, Joya Fightgear, Adidas, Venum, Twins en Hayabusa. Onze medewerkers zijn zelf gepassioneerde vechtsporters en helpen je met eerlijk, deskundig advies: van het kiezen van de juiste bokshandschoenen en kickboksbescherming tot complete MMA-outfits. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je duidelijke info over materialen, pasvorm, prijzen en beschikbaarheid, zodat je altijd zeker weet wat je koopt. Klanttevredenheid staat voorop: snelle service, korte lijntjes en we denken graag met je mee—of je nu traint in de sportschool, de ring in stapt of thuis aan je techniek werkt. Shop online of kom langs in Rotterdam en ervaar waarom Fight.nl voor zoveel vechtsporters de one-stop-shop is.

4,6

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

mooi product, snelle verzending

Bestellen was makkelijk en snel, ik had het snel in huis

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met uw bestelling en succes met trainen.

Met sportieve groet,
Fight.nl – Klantenservice

Professioneel

Maar daar liep het mis. Het pakket raakte verloren.
Na dan telefonisch contact opgenomen te hebben met FIGHT.NL namen ze meteen contact op me POST.NL, maar het pakket werd niet gevonden. Toen stuurde FIGHT.NL meteen dezelfde bokshandschoenen op die dan via BE.POST de volgende dag geleverd werden. Bedankt aan FIGHT.NL om dit meteen op te lossen en zo professioneel te zijn.

3. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Foutieve productafbeeldingen en onduidelijke communicatie

Ik had interesse in de Fairtex SP5 scheenbeschermers. Op de website werd de variant met crème/offwhite kleur afgebeeld met 3 afbeeldingen, maar in werkelijkheid leveren ze de spierwitte versie.

Ik heb hierover contact opgenomen en duidelijk gevraagd welke kleur ze aanbieden. Het antwoord was echter kortaf, bestond uit 1 zin en was onduidelijk: “Het zijn beide wit, maar wij hebben ze beide en de witte zijn niet de crème.” Daarmee bleef mijn vraag onbeantwoord. Na doorvragen kreeg ik uiteindelijk een concreet antwoord.

Als klant wil je erop kunnen vertrouwen dat de productafbeeldingen overeenkomen met wat je geleverd krijgt en dat de klantenservice helder en beleefd communiceert. Als ik een nette mail typ met afbeeldingen ter verduidelijking en een concrete vraag, dan wens ik geen antwoord te krijgen van letterlijk 1 zin. Zonder aanhef, toelichting of een groet van beleefdheid.

3. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Jaimy,

Dank voor je feedback. Wij hebben u per mail duidelijk aangegeven dat wij de spierwitte uitvoering zouden uitleveren bij uw bestelling. De korte reactie waar u naar verwijst was bedoeld om uw concrete vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij doen altijd ons best om klanten duidelijk en correct te informeren en vinden het jammer dat dit in uw geval anders is overgekomen. Onze klantenservice streeft ernaar om snel en goed bereikbaar te zijn.

Klantenservice Team
Fight.nl

Snel review bestelling

Snel afgehandeld. Snel opgestuurd en binnen. Staat van het product is goed. Goed verpakt.

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes bij je is aangekomen en dat je tevreden bent met het product. We zien je graag terug bij Fight.nl!

Saanut 5/5 tähteä

Erg snelle levering en verzending

Erg snelle levering en verzending. Zalf verstuurd zonder onnodig verpakkingsmateriaal.
Top!

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Dank voor je positieve review! Fijn dat de snelle levering en duurzame verpakking goed bevallen zijn. Veel plezier met je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk en hoge kwaliteit…

De producten waren gemakkelijk te bestellen en de levering was naar tevredenheid. Goede producten van hoogwaardige kwaliteit.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat bestellen makkelijk ging en je tevreden bent met de hoge kwaliteit van onze producten. 🙌

snelle levertijd

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Bedankt voor je review! Fijn dat de snelle levertijd goed is bevallen. Veel plezier met je bestelling! 🥊

Snelle levering.

9. toukokuuta 2025

Goed bedrijf

Goed en snel afgehandeld

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Dank voor je vertrouwen! 🙏 Geweldig dat alles snel en goed is afgehandeld. Veel plezier met je aankoop! 🥊

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Dank voor je review! 🚀 Snelle levering en topkwaliteit producten, dat is waar fight.nl voor staat. Veel plezier met je gear! 🥊

Saanut 1/5 tähteä

1 month for a order and not yet received

1 month for a order and not yet received

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

We are very sorry to hear about the long delay. Please know we have already shipped your order multiple times to Belgium at our own expense, but unfortunately the deliveries were unsuccessful. While the delay is outside our control, we fully understand your frustration. We remain committed to making sure you receive your order as soon as possible.

Rondom tevreden

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Fijn om te horen! 🙌 Bij fight.nl streven we altijd naar tevreden klanten. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop! 🥊

Saanut 5/5 tähteä

Goed kwaliteit ,redelijk prijs en…

Goed kwaliteit ,redelijk prijs en tijd aangeleverd

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en netjes op tijd geleverd, precies waar fight.nl voor staat. Veel plezier met je gear! 🥊

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf snel geholpen snelle…

Top bedrijf snel geholpen snelle levering echt toppers! Raad iedereen dit aan.
Groeten uit zeeland

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä FIGHT.NL | FIGHTSTORE | FIGHTSHOP | VECHTSPORTWINKEL

Top om te horen! 🚀 Bij fight.nl zorgen we voor snelle hulp en levering. Mooi dat je ons aanbeveelt, groeten terug naar Zeeland! 🥊

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin