Product besteld, niet ontvangen, geen bericht. Meerdere keren gebeld, ik zou terug gebeld worden met informatie wanneer mijn bestelling verzonden zou worden. Echter ben ik nooit terug gebeld. Via... Näytä lisää
Slot besteld snel geleverd. Ik wilde toch wat anders. Gisteren telefonisch contact gehad. Geen probleem Nog voordat ik het eerste slot retour had gezonden, kreeg ik al een bevestiging dat het nieuwe... Näytä lisää
Ik heb bij Fietsslot-winkel.nl een vouwslot met een aparte fietshouder gekocht, over het internet en betaald via i deal. Ik heb de producten helaas nooit mogen ontvangen en zij reageren niet op hun... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Abus en Axa fietssloten, scootersloten en motorsloten voorzien van het juiste ART-keurmerk koop je bij Fietsslot-winkel.nl.
Hollanti
- fietsslot-winkel.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Er is totaal geen communicatie en ook…
Er is totaal geen communicatie en ook nog steeds geen factuur
Called them to cancel but they did not
Called them, they said the order has been shipped so cant be canceled. The metal is probably being melted to create chains. It's been close to a week but still nothing has been sent. Will ask my credit card to dispute. Stay away from all the other online stores of them as well
Besteld en niets ontvangen
Weken geleden besteld, niets ontvangen, klantenservice niet bereikbaar. Dus een hele vervelende ervaring
Niet bestellen
1-3 werkdagen levertijd volgens de webshop; 4 weken later nog steeds niets binnen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, voor een ieder die dit leest: overweeg om uw product elders te bestellen.
Slecht, slechter, slechtst!!! Niet doen, wegblijven hier!
Leveren niet, informeren niet! Wat een slechte service. Fietsslot besteld… na een week vragen of er een update is over de bestelling. Vervolgens na enkele dagen een mail dat de bestelling is geannuleerd.
En nu dus wederom wachten tot je het geld terug krijgt.
Wat een K winkel! Trap er niet in, bestel er niets!!!
Goed
Ik bestelde een fietsslot. Dit bleek na navraag niet meer beschikbaar. De betaalde som werd netjes terug betaald.
Als je geen haast hebt dan komt de…
Als je geen haast hebt dan komt de bestelling wel aan. Terwijl het product in voorraad is heeft het uiteindelijk 18 dagen geduurd voordat ik beide binnen had. Had er twee besteld en kreeg er èèn en later na telefonisch contact werd de tweede geleverd. Communicatie is ook niet het sterkste punt. Klanten op de hoogte houden kan wat beter.
Snelle levering. Duidelijke omschrijving van artikel op de website. Prima webshop.
Vriendelijke en snelle klantservice!
Omdat de bezorging op zicht liet wachten een mail gestuurd aan info "punt" fietsslot-winkel.nl. Op de mail en herinnering ontving ik geen reactie, mogelijk omdat mijn hotmail adres voor spam werd aangezien. Daarom gebeld met 085 06 06 662. Direct opgenomen, vriendelijk te woord gestaan en verzendprobleem werd meteen opgelost en slot al de volgende dag in huis.
Niks ontvangen en geen contact te…
Niks ontvangen en geen contact te krijgen met de verkoper.
Hopen dat dit me geen geld gaat kosten
Via Xusto achteraf betalen, einddatum komt snel in de buurt, zonder dat ik nog een product heb.
Opgegeven nr klopt niet wordt een alternatief genoemd die ook niet in bedrijf is.
Waardeloos, voelt alsof ik in de maling genomen wordt. Is dit überhaupt een winkel?
Het slot was binnen 24 uur bezorgd.
Voorraad status klopt niet
Er stond levering binnen 2 dagen maar de sloten waren allebei duidelijk niet op voorraad. Na een week heb ik gemaild en in de enige reactie die ik ontving werd verteld dat de sloten aan het einde van de week verzonden zouden worden. Na nog een week wachten heb ik weer gevraagd of levering de volgende week zou lukken. Ik heb geen reactie gehad maar wel een automatisch annulering van mijn bestelling. Na nog 12 dagen heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen
Een zeer onbetrouwbare winkel met slechte communicatie.
Na ruim een maand nog niets ontvangen
Na ruim een maand nog niets ontvangen, na meerdere malen contact is het steeds de schuld van de leverancier.
Goede artikelen tegen mooie prijs
Goede artikelen tegen mooie prijs, wel duurt versturen wel wat langer dan gewend, maar dit staat op de website ook vermeld
Prima !
Een beetje huiverig door enkele negatieve beoordelingen toch 4 artikelen besteld.
Alles goed verlopen, snelle levering. Dus een hele positieve ervaring!