Beste Teghan,
Bedankt voor uw feedback.
We willen u erop wijzen dat we geprobeerd hebben contact met u op te nemen via e-mail, maar helaas hebben we hierop geen reactie ontvangen. Zonder communicatie kunnen wij u helaas niet verder helpen.
Daarnaast heeft u ons video's gestuurd waaruit blijkt dat het scherm (M6C) naar behoren functioneert. Het lijkt erop dat het probleem te maken heeft met het instellen van de juiste instellingen. Deze instellingen kunnen wij u uiteraard toesturen en hierbij ondersteunen, zoals we ook eerder hebben aangeboden.
Mocht u alsnog hulp willen, staan we uiteraard voor u klaar. We vragen u vriendelijk om te reageren op onze e-mail, zodat we het probleem samen kunnen oplossen.
Team Fatbike Onderdelen Deluxe
**UPDATE**
Na contact met de klant is gebleken dat het verkeerde scherm is besteld voor een andere type fatbike. Dit is duidelijk vermeld bij het product, en valt daarom niet onder onze verantwoordelijkheid. Onze schermen functioneren zoals beschreven. We staan uiteraard altijd klaar om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste onderdelen.
Team Fatbike Onderdelen Deluxe