Femkehome

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb er in april 2025 een leuk theepotvogelhuisje besteld, kon het niet via klarna afrekenen..het was €28,95 dus betaalde ik het meteen. Bevestiging gekregen, ook dat mijn bestelling onderweg was..... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Net zoals velen de leuke lente watertafel besteld via FB, track en trace ontvangen alles ‘legit’, geen watertafel, maar ook een lullig kettinkje ontvangen zonder enige context. Maar in m’n Shopify pag... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Precies dezelfde ervaring als iedereen hieronder. Mooie watertafel gesteld via FB en kreeg onlangs een kettinkje toegestuurd zonder tekst/uitleg. Vond het wel lang duren voordat de watertafel kwam... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Prachtige chakralampen besteld, een track & trace link ontvangen die na een paar dagen uit de lucht was (moest vanuit China komen). Gemaild om te vragen waar mijn bestelling is, mail blijkt niet aange... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is een frauderende…

Dit bedrijf is een frauderende oplichtingsbedrijf. Telefoonnummer is niet in gebruik, dag later van de website. Mailadres is wederom niet in gebruik, kan niet bezorgd worden. Heb ene of ander dom ketting gehad (waar je niets mee kan overigens) maar geen watertafel voor de kinderen.

14. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Watertafel besteld

Watertafel besteld, kreeg zojuist een klein metalen kettinkje binnen die ik niet besteld had. Na lang zoeken bleek dit mijn ‘bestelling’ van FemkeHome te zijn.
Helaas betaald met iDeal.

Nog een slachtoffer…

Ik roep iedereen op die slachtoffer werd van deze fraude met de ketting dat we allemaal een melding maken bij consumerconnect.be en mijnkaart.be. Samen staan we misschien sterker en kunnen er hopelijk gevolgen aan gegeven worden.

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Stoel besteld en na 3 dagen website offline en link niet meer beschikbaar. Weg 40e. NIETS BESTELLEN HIER!!
Inmiddels ook dat domme kettinkje gekregen. Nog nooit zo opgelicht. Ben nu wel weer superalert.

Zeer slecht! Oplichting!

Zeer slecht!

Ook een ketting gekregen met de post.
Toen ik nu wou opzoeken vanwaar dit kwam. Probeerde ik de traceerlink nogmaals van Femke Home en deze link is niet meer beschikbaar. Site ook niet meer mogelijk om te bezoeken.
Triestig!

Oplichters

Zoals de rest van de gedupeerde een leuke watertafel besteld en een metalen ketting gekregen. NIET bestellen, oplichterij!!!!

Saanut 1/5 tähteä

Trap er niet in, het is oplichting

Het lijkt erop dat ook ik slachtoffer ben geworden van oplichting. Gisteren wat besteld en een track&trace link ontvangen. Vandaag werkt de link ineens niet meer. Ik heb de oplaadbare snoeitang besteld. Ga proberen of ik bedrag kan storneren.

Ook ingetrapt.

Ook ingetrapt.
Ik dacht een (een week geleden) een leuke watertafel besteld te hebben. Maar traceerlink is opeens niet meer beschikbaar en website lijkt nu ook offline gegaan?
Zonde…

Saanut 1/5 tähteä

Zelfde als voorgaande reviews.

Zelfde als voorgaande reviews. Een metalen kettinkje binnen gekregen. De site is uit de lucht gehaald en geen contact met "Femke" te krijgen. Achterlijk

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!

Ik heb een lamp en vogelhuisje besteld en ze sturen gewoon een e.o.a dom kettinkje.
Ze zijn natuurlijk nergens te bereiken.
Lachen zich natuurlijk rot om mijn €80.
Alles is nep, adres, telefoonnummer, KvK mailadres ALLES. zitten ergens in t buitenland dus niet te traceren.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

13. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin