There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Näytä lisää
We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Näytä lisää
Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor de eerste keer gebruikt volgens de bijlage instructie met veel succes. Eindelijk weer een erectie die meeteld in een goed sex leven. Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.
Hollanti
- care@fellos.nl
- fellos.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Haaruitval echt tot stilstand gekomen
Haaruitval echt tot stilstand gekomen. Er is was haar bijgekomen. Niet mega-veel maar alles is meegenomen en het haar voelt dikker en voller

Vastaus yritykseltä Fellos
De pillen zijn veel goedkoper…
De pillen zijn veel goedkoper verkrijgbaar bij de huisarts aphoteek

Vastaus yritykseltä Fellos
Product from fellow are really…
Product from fellow are really wonderful I am enjoying a good sex life now.
Very much recommended

GEEN PRIVACY EN NIET DISCREET
FELLOS is voor mannen: '...die zorg mijden uit schaamte of ongemak...'
Helaas komen deze mannen bij Fellos bedrogen uit. Zonder voorafgaande toestemming te vragen, delen ze je gegevens met andere zorgaanbieders en het Landelijk Schakelpunt (LSP).
De bewering van FELLOS dat je als man daar discreet je producten kunt halen is dus een grove leugen. Je huisarts en iedereen waar je zorg vraagt, kunnen het gewoon zien. Ook jouw lokale apotheek.
De apotheken die voor Fellos werken en zonder jouw toestemming data delen (door het ongevraagd aaanmelden van je BSN) met andere zorgaanbieders zijn:
Apotheek De Esdoorn B.V. (Bladel)
Apotheek van Poppel B.V. (Wijchen)
Apotheekzorg Farmacie (Bladel)
Best lullig als je dacht je 'mannenprobleem' bij Fellos wel veilig was.
REACTIE op Fellos:
Het antwoord van Fellos is onwaar. In het klantportaal van Fellos bestaat helemaal geen optie die het delen regelt. Fellos en de apotheken doen het standaard na een bestelling. Op Volgjezorg(punt)nl kun je zien hoe je door Fellos wordt misleid.
Wie ook mijngezondheid(punt)net gebruikt, kan daar ook inloggen en ziet dan: FELLOS FOLDER [NAAM BEHANDELING] en alle medicatie. Fellos deelt dat ongevraagd.

Vastaus yritykseltä Fellos
Iam using there products Minoxidil and…
Iam using there products Minoxidil and finasteride for hairgrow, fellos Doctors giving good advise during that period even issue they solve it with great explanation. And most important there products works good iam using it now for more then 4 months

Vastaus yritykseltä Fellos
Goed en snel tevreden over het product !
Goed en snel tevreden over het product !

Heldere uitleg en advies
Heldere uitleg en advies. Snelle discrete levering

Vastaus yritykseltä Fellos
Snelle service en goede klantenservice.

Gewoon snelle goede levering
Gewoon snelle goede levering. Nog te kort om een echte beoordeling te geven.

Wat beloof is klopt
Wat beloof is klopt, geen mooie verhalen, de waarheid 👍

Vastaus yritykseltä Fellos
Goed alternatief voor de plaatselijke apotheek
Ik heb last van haaruitval sinds een aantal jaar. Ik heb het laten onderzoeken door een dermatoloog en het blijkt dat ik last heb van mannelijke kaalheid. Ik bestel nu mijn medicatie via hier en dat gaat super goed. Vind het persoonlijk fijner dan telkens naar de apotheek (mijn apotheek van de huisarts bezorgt niet). Nu meer dan een jaar bezig met de medicatie en het werkt goed!

Super service
Super blij met Fellos. Ik zocht naar een behandeling voor mijn huid en dat was snel geregeld. De beoordeling ging vlot en de prijzen zijn redelijk. Precies wat ik zocht.

Experience with Fellos
The delivery, the quickness of response from the company and the products that they provide.

Vastaus yritykseltä Fellos
Ik kwam dit product tegen op internet…
Ik kwam dit product tegen op internet en zat met het probleem waar ik me voor schaamde dus fellos besteld en was ziels gelukkig dat ik deze stap heb genomen, product werkt goed en werd goed begeleid ook naar d tijd begon met 50 mg maar nu op 100 mg.
Dit alles te danken aan de deskundigen die daar werken. Ik wil niet zonder meer. super ervaring

Vastaus yritykseltä Fellos
Je moet niet te ongeduldig zijn en dan…
Je moet niet te ongeduldig zijn en dan komt het goed

Vastaus yritykseltä Fellos
Geweldige producten en support…
Geweldig tot nu toe mijn haar bengint al voller te worden en ik zie al babyhaartjes in de buurt van mijn haarlijn ik gebruik minoxidl in combinati met finsatride en een derma roller.

Vastaus yritykseltä Fellos
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.