We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Näytä lisää
Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor de eerste keer gebruikt volgens de bijlage instructie met veel succes. Eindelijk weer een erectie die meeteld in een goed sex leven. Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.
Hollanti
- care@fellos.nl
- fellos.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
NIET DOEN, ZE LOKKEN JE EEN ABONNEMENT IN!!
NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.
Hier zijn woorden voor; misleiding en oplichting.
Quick and Reliable Customer Service
Their customer service is very quick and solution-oriented.
Okk…
There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of scammy at first, but it ended well. Overall I'm Grateful, cuz as I couldn't ask my GP for tretinoin, they prescribed it without nonesense excuses, so I can improve my skin health and aging. We need more services like that in the Netherlands.
De pillen zijn nep werken totaal niet…
De pillen zijn nep werken totaal niet .oplichters
Door Fellos gevraagde bijkomende info ivm mijn review.
Als een bedrijf eerlijk blijft of eerlijke oplossingen zoekt, dan hebben ze alle recht om te twijfelen aan de reviews die gebruikers schrijven. In dit geval is dit TOTAAL NIET zo. Ondanks dat het duidelijk vermeld stond op hun klanten platform dat ze een korting gaven van 5€ om een positieve review te schrijven, betwisten ze mijn review en krijg ik de volgende vraag van Trustpilot:
Aanvullende informatie toevoegen
"Als we niets van je horen, herkent het bedrijf je review mogelijk niet als een echte ervaring."
Als eerlijke mensen bedrieglijke praktijken vermelden in een review, is het dan niet aan het "twijfelachtig gedrag" van de firma om verduidelijking te geven?
Dit is een copy+paste van wat ze op hun website plaatsen: fellos . nl/ dashboard/ rewards
Om ons doorverwijzingsprogramma te kunnen gebruiken, moet je een actieve behandeling hebben.
Meer manieren om te verdienen! €5
Schrijf een review:
Deel je ervaring op Trustpilot en ontvang €5 tegoed
BIJKOMENDE INFORMATIE gevraagd door FELLOS.NL:
Bij Trustpilot staat op hun eigen website, over Fellos.nl reeds een aantal waarschuwingen:
-Misleidende inhoud
Dit bedrijf geeft op een verkeerde manier Trustpilot-content weer en schendt daarmee onze gebruiksvoorwaarden.
Ze gebruiken bijvoorbeeld een onjuiste sterrenscore in sales-uitingen, tonen reviews die ze niet mogen gebruiken op hun site en meer.
-WAARSCHUWING: De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
-De twijfelachtigheid wordt door andere reviewers heel duidelijk eveneens vermeld en telkens met een 'niets zeggend' antwoord over de aard van het probleem.
-Mocht dit allemaal niet voldoende zijn voor Trustpilot, dan verwijderen ze maar mijn review, maar dat zal dan ook de laatste review zijn welke ik op Trustpilot schreef.
-Mijn review met vermelding van twijfelachtige praktijken van FELLOS.NL was helemaal niet de eerste, gezien de 'waarschuwingen' die Trustpilot op zijn eigen website vermeld.
Ik heb deze review in eer en geweten geschreven en kende zelfs FELLOS niet voorheen. Ik maakte een account aan, maar die kan je dan ook nergens verwijderen. Mocht dit op heden WEL mogelijk zijn, dan hebben ze een aanpassing gedaan op hun website.
Eenvoudig proces, deskundige begeleiding!
Eenvoudig proces met deskundige begeleiding.
Binnen enkele dagen geleverd en succesvol.
De klantenservice is hondsbrutaal
De klantenservice is hondsbrutaal. Ze leveren niet, en doen moeilijk met terugbetaling. Blijf weg, dit is geld weg gooien.
probeer van die email lijst af te komen
probeer van die email lijst af te komen
lukt voor geen meter , moet dus maar een automaat opstarten die bombardeert
- geen / slechte leveringen
- geen / slechte leveringen
- klantenservice via Robot/Ai,
Niet klantgericht
- afschrijvingen kloppen niet
- klachtopvolging slecht

Eerste keer
Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.

Mijn tweede review
Mijn tweede review: wanneer u een probleem hebt met dit bedrijf wordt er keurig gereageerd maar tot een oplossing komt het niet. Ik wil me gewoon uitschrijven en dat is al een probleem. Kortom….. 😤
Ik heb hen nu onderstaande mail verzonden:
Geachte lezer,
Wat een teleurstellende manier van communiceren.
Ik heb jullie netjes gemaild met het verzoek mij uit te schrijven voor jullie e-mails, waar ik nooit om heb gevraagd en ook geen enkele behoefte aan heb. Daarop kreeg ik als reactie dat mijn verzoek na het weekend zou worden behandeld.
Inmiddels ontvang ik nog steeds jullie e-mails en werkt de link “Klik hier om je uit te schrijven” nog altijd niet. Een inhoudelijke reactie op mijn verzoek is uitgebleven, maar kennelijk lukt het wel om opnieuw een marketingmail te versturen.
Dit is niet alleen onprofessioneel, maar ook bijzonder frustrerend. Eerder heb ik hierover al een review geplaatst. Daar werd wel op gereageerd, maar ook toen bleef een daadwerkelijke oplossing uit.
Ik verwacht dat mijn e-mailadres per direct uit jullie verzendlijst wordt verwijderd en dat dit ook wordt bevestigd.
Ik ben benieuwd. Uitschrijven lijkt me niet zo moeilijk en een werkende “klik hier om u uit te schrijven” te genereren ook niet. Wat is dan het probleem?
Ik denk dat het probleem is dat wanneer je niet investeert of al geïnvesteerd hebt je niet serieus genomen wordt.
Het enige antwoord dat ik wil op deze review is dat ik uitgeschreven ben van uw mailinglist. Mijn mailadres is na mijn eerste review inmiddels bij u bekend. Indien dat is gebeurd haal ik mijn recensies weg.

Vastaus yritykseltä Fellos
My experience is very positive ,Only the deliveries are a problem. …
My experience is very positive and my sex life is great. I only have one problem: in the last two months, deliveries haven't been arriving on time, and I've had to go looking for my order That's quite a problem. Thank you.

Vastaus yritykseltä Fellos
Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v
Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik.
Innemen pillen geen probleem en toepassen vloeistof op hoofdhuid werkt prima en makkelijk.

Topprodukten van fellos
Topprodukten van fellos . Bij vragen kun je altijd terecht en krijg je snel antwoord.
Bestellen is super gemakkelijk en daarna wordt alles snel bezorg in de brievenbus in een doosje waar niets op staat.

Vastaus yritykseltä Fellos
Ik heb het product ongeveer twee…
Ik heb het product ongeveer twee maanden geleden besteld en het is nog steeds niet aangekomen. Ik weet niet goed hoe ik mijn ervaring moet omschrijven.

Vastaus yritykseltä Fellos
Er ging of gaat niets mis
Er ging of gaat niets mis. Ik kan nog geen ervaring delen omdat ik nog maar net ben begonnen aan de behandeling (3 weken).

Vastaus yritykseltä Fellos
Hated every second of it
Hated every second of it. Service was horrible, delivery couldn’t be worse, and I experienced product side effects though that may not be on them.

Vastaus yritykseltä Fellos
Ik ben zeer tevreden met de begeleiding…
Ik ben zeer tevreden met de begeleiding van de artsen bij Fellos.
Zij houden ook een ‘vinger aan de pols’.
Dit vind ik zeer prettig

Vastaus yritykseltä Fellos
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.