There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Näytä lisää
We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Näytä lisää
Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor de eerste keer gebruikt volgens de bijlage instructie met veel succes. Eindelijk weer een erectie die meeteld in een goed sex leven. Bezorging helemaal top en begeleiding nog niet nodig.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.
Hollanti
- care@fellos.nl
- fellos.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Krijg gewoon geen antwoord op mijn…
Krijg gewoon geen antwoord op mijn vragen traag in antwoord snel incasseren van je geld
En dan denkje ben er weer in getuint

14 dagen nog geen medicijnen ontvangen
Medicijnen goedgekeurd sinds 20 mei en klaar voor verzending door appotheker. 14 dagen later nog geen medicatie ontvangen.

Beloven een datum
Beloven een datum, maar komt niks nog steeds niks 2 dagen later

Vastaus yritykseltä Fellos
Amazing fast and simple service
Amazing fast and simple service! Recommend 👍🏻

Vastaus yritykseltä Fellos
Eindelijk sex beleving voor beide er…
Eindelijk sex beleving voor beide er weer is

Vastaus yritykseltä Fellos
Goed geholpen en een goed product.
Goed geholpen en een goed product.

Samenstelling van de tabletten
Ik had gemerkt dat de tabletten waren. Veranderd in vorm en volgens mij ook in samenstelling.
Ik kon deze wat minder goed in vieren delen en ik had het idee dat de werking iets minder was.

Vastaus yritykseltä Fellos
They lead you to purchace and then ask…
They lead you to purchace and then ask for all your ID info. If yoy try cliënt service you cant find a number or valid email

Vastaus yritykseltä Fellos
Terrible service.I waited almost a…
Terrible service.I waited almost a month for medication,and nobody informed me that it was out of stock until I contacted support for the second time. The only positive thing is that the refund was processed quickly.

Vastaus yritykseltä Fellos
Alles duidelijk en snel geregeld
Alles duidelijk en snel geregeld , top !

Zeer trage service
Zeer trage service. Reageren mega laat op vragen. Zit weken zonder medicatie omdat ze gewoon amper helpen.
Jammer. De site ziet er gelikt uit, maar daarachter lijkt het niet zo goed voor elkaar.

Goede adviezen
Altijd bereikbaar en geven goede adviezen. Breed aanbod. Fijn dat er zoiets bestaat en je niet naar de huisarts hoeft.

Vastaus yritykseltä Fellos
Goed product en goede bezorging
Gewoon prettig om zo pillen te kunnen bestellen. Heb veel ervaring met Kamagra. Dit is wel duurder, maar beter in totaliteit.
Product en bezorging goed!

Goede en duidelijke procesafspraken
Goede afhandeling van het proces vwb aanvraag en beoordeling arts. Na invoeren medicijngebruik en aangeven medische situatie werd na een aantal dagen groen gegeven. De communicatie was snel en duidelijk. Was niet ingewikkeld. De medicijnen kwamen binnen een paar dagen binnen. Zoals afgesproken.
Adriaan

Vastaus yritykseltä Fellos
Exactly what it is described as
Exactly what it is described as, a simple and easy way to reduce hair loss. I've been using it for the past 5-6 months now and I have noticed not only a big reduction in hair loss but also regrowth on my hairline. Definitely recommend.

Oplichting
Oplichting, er werkt hier letterlijk iemand die jongemannen misbruikt.

Geen enkele reacties na het innemen van…Sildenafil Accord 50mg
Geen enkele reacties na het innemen van de pil

Betrouwbaar en betrokken.
Ben al met al erg tevreden over de kwaliteit en prijs en de “persoonlijke “ zorg die wordt geboden. Een aanrader als je nog twijfelt.

Vastaus yritykseltä Fellos
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.