Styr unna, ren svindel og null kundeservice.. Felggiganten og Felgkongen framstår som ren svindel. De tar gjerne imot bestillinger og betaling for felger de åpenbart ikke har på lager. Du får a... Näytä lisää
Bestilt felger. Etter 2 uker begynte etterlyse. Skrevet mail, fikk svar at æ måtte chatte. Etter en dag fikk svar at ordren finnes ikke. Sender skrinshot med bekreftelse. Får svar.....Å ja, skal sjekk... Näytä lisää
Til alle som har blitt scammet av disse (det har jeg blitt for 24,239kr) så om du bor i Bergen så vill jeg anbefale å bruke Midtun dekk. Mye bedre i pris og ikke minst de fikset samme felgene + dekk p... Näytä lisää
Disse folka er noe av dt beste jg har møtt på. Jeg var litt dum og kjøpte felger uten senteringer, men jeg var heldig nok og fikk ekstrem bra kundeservice på live chat og fikk hjelp til å løse en grun... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God kommunikasjon og rask levering.
Svindel!!!
Svindel!!!
Aldri kjøp noe fra dette useriøse nettsiden!

Dødsimponert
Dødsimponert over både felger og service! Her kommer jeg tilbake og handler mer!
Takk felgkongen!
SVINDEL, STYR UNNA
Kjøpte felger til bilen, sendingen ble utsatt gang på gang med nye unnskyldninger.
Ble lovet 12-18 virkedager, dette gikk 40 virkedager uten noen levering.
Det endte med at jeg måtte gå til reklamasjon av kjøpet via banken, da Felgkongen ikke var interessert i og rydde opp etter seg.
(Og ja jeg vet forskjell på virkedager, det er gått 56 dager siden bestillingen ble gjort)

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Får sjeldent kontakt med dei og har heller ikkje fått sporingsnummer på bestillingen min. Dei sa dei sku bli levert på tirsdag men det stemte ikkje.

Fantastisk og personlig kundeservice
Fantastisk og personlig kundeservice! Disse er virkelig å anbefale😇 hadde et spørsmål om felger og reklame, samt en veldig hyggelig samtale under bestilling!
10/10
Kjøp av felger hos Felgkongen
Felg kjøpet hos Felgkongen var meget positiv handel fikk bra pris på felger og frak. Dem svaret på mail fort og fikk felgene før en jeg trodde. Bare A++++ fra meg.
Rask levering og god kundeservice 👌🏽
Felgene kom raskere enn forventet og passet perfekt til bilen min. La inn bestillingen og de kom kanskje en uke tidligere enn forventet! Kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet mitt 🥰😍 Anbefales!
Useriøst
Useriøst, rot og manglende kundeservice (kun et kontaktskjema på web som visstnok skal besvares innen 24 timer). Påstår de har "+2800 Fornøyde kunder" noe jeg betviler, spesielt når de har fjernet alle muligheter til å legge igjen en kommentar eller anmeldelse...