Snelle levering en duidelijke communicatie. Daarbij materialen die gelijkend zijn aan de afbeeldingen op de site . Veel info over de te bestellen producten , dus goed lezen en je weet wat je krijgt
Zeer correcte en uitstekende service. Ik had iets besteld, merkte een dag later dat ik nog iets vergeten was te bestellen. Ik nam contact op met feestbazaar met de vraag of het vergeten item nog bij... Näytä lisää
Snelle levering. Kleding mooi verpakt in kleding hoes met hanger. Het whatsapp contact was prima. Bij het bestellen was mijn bestelde maat “versprongen” naar een andere maat. Dat werd gecorrigeerd en... Näytä lisää
Regelmatig feestkleding bij hen besteld, altijd snel geleverd. De laatste keer iets besteld, wat niet helemaal voldeed, direct zeer goed opgelost door Feestbazaar. Top bedrijf, waar ik zeker weer n... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Op zoek naar goedkope Carnavalskleding? Feestbazaar heeft het grootste en goedkoopste aanbod aan Carnavalskleding en Feestartikelen! Bestel gemakkelijk online!
Enkhuizen, Hollanti
- feestbazaar.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Super bedrijf
Levering zoals beloofd de volgende dag en netjes verpakt
Snel geleverd en ziet er goed uit.
Snel geleverd en ziet er goed uit.
Zeer slechte kwaliteit
Levering duurde lang. Kwaliteit was zeer beneden peil met wat je dient te betalen. Ergste is nog dat het pakje uit delen bestaat en sommige delen van maat L gewoon kindermaat was.
Nog erger... Je dient te betalen om die troep retour te kunnen sturen.
Top winkel
Ik heb een hele goede ervaring gehad met de klantenservice van feestbazaar. Hun hebben er alles aan gedaan om een probleem op te lossen tussen mij en een andere feestwinkel, wat eigenlijk niet hun schuld was. Ik ben heel erg goed geholpen en dankzij de moeite die hun hebben gedaan is het probleem opgelost. Bedankt voor jullie goede service feestbazaar. Jullie zijn een top team!
snelle levering en stiptheid
snelle levering en stiptheid
Snelle levering en juiste informatie
Snelle levering en juiste informatie
Goede feestkleding
Goede feestkleding en - accessoires.
Snelle service! Heel goed geregeld via Trunkrs bezorgservice.
Super behulpzame service
Super behulpzame service, denken echt mee met de klant!!!
Fantastische ervaring
Omdat precies op Oudejaarsdag de spullen binnen kwamen!!
Het was een snelle levering
Het was een snelle levering. Maar het zag er helaas wel iets anders uit dan op de foto maar het is een aanrader
Tijdig geleverd!
Het was een optreden om nooit te…vergeten!!!!
Het was een optreden om nooit te vergeten!! Een daverend applaus vanuit de tribune!!! 4-2 winst!!!!
Topwinkel
Enorm grote keuze in artikelen.
De foto's van de artikelen komen overeen met de realiteit!
Zeer vlotte service en levering, zeker een winkel om te onthouden!
Kwaliteit, service en tevredenheid
De bestelling zou worden afgeleverd bij een post.nl punt en deze zaten vol waardoor het pakket weer werd geretourneerd. Telefonisch werd alles perfect opgepakt en daarom altijd tevreden over de levering, de service en kwaliteit.
Een en al leugen.
Leuk een pak bestellen voor een feest met sokken los erbij besteld.
Helaas na de betaling het pak is opeens niet meer leverbaar. De gehele bestelling wordt geannuleerd. Ook de losse sokken die ik besteld had. Oh nee dat kan niet bezorgd worden nog.
Okee apart. Ik bestel een andere maat. Die opnieuw volgens de site op voorraad moet zijn. Mail verkeer over en weer. Nee nu moet het goed gaan.
Ik betaald. Je raad het niet. Het pak is er opnieuw niet. En de sokken? Nee pech. Je kan de stront in zakken. De gehele bestelling wordt geannuleerd!!!!!
Dus de sokken ook. En kijk maar wat je doet.
Alleen maar leugens op de site. Zogenaamd op voorraad en elke keer nadat je hebt betaald opeens niet meer. Alles kan je vergeten. En lekker wachten op je geld!!!
Feestbazaar denkt met je mee
Feestbazaar denkt met je mee en komt met oplossingen. Dat is een extraatje bovenop het geruisloze proces van aankoop en bezorging
Ik betaalde voor de volgende dag…
Ik betaalde voor de volgende dag leveren maar kreeg het pakket 2 dagen later
Topservice!
Mijn bestelling werd door een door mij verkeerd ingevoerd huisnummer niet bezorgd en door PostNL terug naar Feestbazaar gestuurd. Een telefoontje naar Feestbazaar en morgen wordt het pakket opnieuw geleverd. Zeer adequaat en klantgericht gehandeld: de klant is duidelijk koning bij Feestbazaar!