Først en bekræftelse på bestilling, så dato for levering, som blev passet ind til hvornår jeg var hjemme. Derefter opdager vi en skævhed i møblet, og orienterer FDB møbler, som samme dag skriver at d... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har været to gange hos FDB møbler i Bredgade KBH , og fik købt havemøbler , lamper og sofaborde , hver gang blev vi mødt af Pia H med ekspertise og venlighed !! Og gik derfra i godt humør , der... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Flotte møbler, men overfladebehandlingen egner sig ikke til en børnefamilie. Vi spildte håndsprit på en stol og den tog permanent skade (mistede farve og blev mat). FDB vil ikke vil tage ansvar for de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pakke med bordet blev leveret og båret ind af venlig chauffør til aftalt tidspunkt. C 67 Butler skrivebordet var præcist så lækkert i design, kvalitet og i brug, som jeg regnede med. Samlingen var i... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
FDB Møbler står bag en række af dansk designs mest ikoniske møbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare møbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. Børge Mogensen var den første leder af FDB tegnestuen, da den åbnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle møbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk møbeldesign verdenskendt.
Yhteystiedot
Tanska
- fdb@fdbmobler.dk
- fdbmobler.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super service uden at være anmasende. Meget opmærksomt personale i butikken.

Tillidsvækkende betjening
Velinformeret og venlig betjening

Meget imødekommende og hjælpsom
Meget imødekommende og hjælpsom. Utrolig vidende om produkterne og god til at lære fra sig.
En super behagelig oplevelse - vi ses helt sikkert igen

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Manglende levering af varer.
Den 6. februar 2024 købte jeg et vitrineskab hos FDB møbler på Gammel Kongevej med levering den 6. marts. I skrivende stund, den 24. marts, har jeg nu ventet forgæves 7 gange på at få skabet leveret. Der er kun dårlige undskyldninger, og ingen handlekraft, når jeg henvender mig, for at få en forklaring på den manglende levering. Ledelsen i forretningen har på ingen måde reageret hensigtsmæssigt, skiftet fragtmand på opfordring fra mig, eller på anden måde fået gennemført en ellers relativ enkel opgave. Den seneste henvendelse til forretningen, blev end ikke besvaret af forretningsindehaveren, der fik jeg blot en opringning fra fragtmanden, og lovet den næste levering.... Den er, selvfølgelig foranlediges man efterhånden til at sige, heller ikke gennemført, og jeg sidder stadig at venter på mit købte og betalte møbel. Jeg vil på det kraftigste opfordre til, at man overvejer, hvor man skal købe sine møbler. Forretningen på Gammel Kongevej kan IKKE anbefales.

God returoplevelse
Meget venlig betjening i Vejle. Fik hjælp til at finde bon i systemet, så vi kunne returnere vare, der ikke var kommet i brug. Nu glæder vi os til at bestemme, hvilke af de lækre ting, der skal købes for tilgodebeviset i stedet for.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Super service og utrolig behagelig…
Super service og utrolig behagelig ekspedition. Der kommer man gerne igen

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Tak for den seneste og dejligste…
Tak for den seneste og dejligste oplevelse.
Jeg har løbende købt møbler ved FDB møbler i Vejle og jeg oplever altid den fineste og bedste service med stor venlighed, kvalitet og hjælpsomhed. Lea og Sarah er en gave for FDB i Vejle.
De stråler og udviser stor vilje til at løse alt på fornemmeste vis.
Vi ses🌞

Hurtig og god service
Hurtig og god service
Jeg havde bestilt et sofabord, som blev leveret med en skade.
Jeg skrev ind pr. mail og blev ringet op 2 timer senere, med meldingen om at jeg selvfølgelig skulle have et nyt bord og om hvordan jeg ville have det leveret.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Plads til humor og lidt mere end...
Meget venligt og mødekommende personale.
God tid til kunden.(mig!)
Plads til humor og lidt mere end bare alm.handlesamtale og "smalltalk"
Vi er jo dem vi er:-)

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Vi købte i foråret et sæt havemøbler…
Jeg kan se at @FDB har svaret på min anmeldelse. Sagen er at vi har henvendt os utallige gange både til FDB og butikken. Uden vi kan få hjælp.
———-
Vi købte i foråret et sæt havemøbler til fuld pris. Desværre har der været utrolig mange fejl ved lige dette sæt. Værdi 30.000 kr.
Der er ingen kundeservice og ingen hjælp at hente. Derfor er min klare anbefaling til andre. Køb jeres havemøbler ved en etableret kæde. Der vil de som minimum gerne hjælpe, også selv om prisen måske er en 1/4.
Vores venner har lige købt et lignende sæt hos ILVA. Det sæt står ganske enkelt super flot. Uden fejl og mangler. Endda billigere end vores sæt.
Så havemøblerne er NO GO. Ja det er flotte. Men de er ganske enkelt ikke pengene værd.
Blot et godt råd til andre herfra.

Den helt gode oplevelse
Når oplevelsen var god, så skyldes det personalet. Betjeningen var 'hjertelig' - forstået på den måde, at den var frisk, jordbunden og helt igennem imødekommende. Og så var den konstruktiv i selve handelsforløbet. Vi forlod butikken meget tilfredse.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Jeg havde egentlig et indtryk af at FDB…
Jeg havde egentlig et indtryk af at FDB Møbler var en forretning hvor ordentlighed var i højsædet, men desværre ikke den opfattelse jeg står med efter i dag.
Jeg havde i november bestilt en stol til mit hjemmekontor. Jeg modtager en sms i starten af december, at stolen er kommet og kan afhentes i forretningen i Vejle.
Jeg kommer ned i butikken for at hente stolen og ekspedienten fortæller mig, der desværre er sket en fejl og det er en gyngestol ekspedienten er bestilt hjem i stedet for en alm. stol, men det er en almindelig stol jeg har betalt for.
Det er en ærlig sag og det er hvad der sker. Ekspedienten fortæller det er en fejl og stolen nu er i restordre til ultimo februar.
Jeg spørger om vi kan gøre noget med en af de mange stole magen til der står i butikken (som dog ikke er lakeret, hvor den jeg bestilte var lakeret) og ekspedienten tilbyder at jeg kan betale det dobbelte og få en af dem istedet. Jeg er med på den er dyrere, men helt ærligt? Er det dét i kalder “Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed”?
Det synes jeg bare ikke er godt nok. Ekspedienten var sød og rar og jeg antager hun prøvede at løse det på bedste vis med de beføjelser hun har. Men jeg synes fra FDB Møblers side det er dårlig købsmandsskik og i øvrigt dårlig stil, at man som kunde må køre forgæves efter en stol der er meldt ankommet, for at blive tilbudt et løsningsforslag hvor jeg må punge det dobbelte ud for at få en stol med hjem eller vente et kvart år med at få en stol jeg har allerede har betalt tilbage i november.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Var i weekenden til FDB lagerslag
Var i weekenden til FDB lagerslag, hvor jeg fandt en fantastisk 232 skænk. Jeg fik en fuldstændig fantastisk service af Martin, som var meget behjælpelig. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at nøglerne mangler. Jeg er i tvivl, om jeg har tabt dem under transport eller de var blevet væk under lagersalget. Skrev derfor til deres support, som nu har sendt mig nogle nye nøgle. Den service jeg har mødt både ved lagersalget og gennem support, skal man lede længe efter.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Købte møbler i butikken i Lyngby og må…
Købte møbler i butikken i Lyngby og må konstatere, at aftaler ikke overholdes.

Vastaus yritykseltä FDB Møbler
Kom ind i FDB forretning i Roskilde.
Kom ind i FDB forretning i Roskilde.
Blev mødt af en utrolig venlig, smilende og anerkende
personale. Hun gav os en fin behandling, tak.

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, imødekommende og venlig behandling ved reklamation.

Rigtig god service i Roskilde
Vi købt nogle stole i butikken i Roskilde og havde kun den bedste erfaring - varm, personlig service fra butikens dør til aflevering af varer. Og selvfølgelig den klasisk dansk design og kvalitet. Tak :)

Sublim kundeservice
KÆMPE shout out til Amalie Brøgger Nørregaard fra Claims & Customer Service samt David Dirchsen fra lageret!
Vi har købt et spisebord på lagersalg, og det er jo “købt som beset”. Desværre var det ene bordben knækket. Om det er sket under transporten hjem til os er uvist (lang forklaring), men her var der ingen slinger i valsen fra FDB Møblers side - de skaffede os et nyt borden.
Det er når kunderne er i problemer, selvforskyldte eller ej, at en virksomhed virkelig viser sit sande jeg. Her scorer FDB Møbler topkarakterer, tak for venligheden.

Købte en lounge chair I AFD Roskilde
Købte en lounge chair I AFD Roskilde.
Fik den bedste betjening i butikken, af en virkelig kunde minded Dame. Hun hev møbler frem og tilbage, så jeg kunne opleve det møbel jeg var interesseret i. Både sidde komfort, og hvad der kunne gå til, af accessories.

Effektiv og god service.
Frederiksberg afd.
købte 2 stole, som skulle leveres. Desværre af BFT, som både ødelagde papkasse og den ene stol.
Frederiksberg afd ombytter uden besvær.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.