Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... Näytä lisää
Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... Näytä lisää
Jeg bestilte for over 800kr. Da pakken kom så jeg at 3 av varene hadde gått ut på dato, både for 1mnd og 3mnd siden. En ting er å selge varer billigere fordi de snart går ut på dato, men at de aller... Näytä lisää
Kjøpte den veldig overprisede julekalenderen, som etter åpning, kun var attraktiv mtp konkurransen. De har hatt en "trekning" men dette har de ingen åpenhet om, eller kan vise til en faktisk livesendi... Näytä lisää
Ruseløkkveien 26, 0251, Oslo, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fikk en vare som var utgått på dato på over et halvt år... fikk refundert den heldigvis. Leveringen var kjapp
Enkel nettside, rask behandling og kjapp levering. Den nye rosa Red Bull var kjempegod! Absolutt verdt 59 kr pr boks 🥳
Jeg likte varen jeg bestilte men dere burde bytte navn til Slowcandy...

Vastaus yritykseltä Fast Candy
Bra pakket og alt innhold stod til forventningene
Jeg bestilte for over 800kr.
Da pakken kom så jeg at 3 av varene hadde gått ut på dato, både for 1mnd og 3mnd siden. En ting er å selge varer billigere fordi de snart går ut på dato, men at de allerede har gått ut synes jeg bare er ekkelt. Jeg sendte dere en melding og fikk refundert pengene for bare 2 av varene. Jeg fikk ikke noe svar eller en beklagelse. Kunn litt penger tilbake. Synes dette var en dårlig opplevelse, og som gravid spiser jeg absolutt ikke mat/godteri som nærmer seg utløpsdato eller som har gått ut.
Har bare godt å si om Fast Candy. Alt som jeg bestiller kommer. Og en nydelig service.
Kjapp levering, kanskje litt dyre priser, på noen av produktene men ellers helt fantastisk🥰
Rask og god service. Ikke noe å klage på, men mystery boxen var litt kjip
Bestilte fire forskjellige sjokolader.
Fikk to av den ene smaken og ingen av melkesjokolade smaken.
Svar til fast candy: Produktet jeg bestilte ble ikke levert.

Vastaus yritykseltä Fast Candy
Innholdet var ok,men ikke noe å dele på 3 unger. Hadde håpet på flere poser med godis som kunne deles.

Vastaus yritykseltä Fast Candy
Jeg kjøpte en del godteri fra dem og 2 av godteriene jeg kjøpte har gått ut på dato for 7 måneder siden!
Den andre for 4 måneder siden!
Da jeg kontaktet kundeservice ble jeg ikke møtt med noen form for forståelse, tvert imot sa de at det er innafor inntil 1 år, så så lenge godteriet ikke hadde utløpt for 1 år siden er det greit!
Dette er totalt uakseptabelt og jeg håper ingen andre kommer i samme situasjon som meg!
Jeg kommer aldri til å bestille noe fra de igjen!
Pakken var i posten 2 dager etter bestilling. Fullstendig og fantastisk godt😁