Fast Candy Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... Näytä lisää

Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... Näytä lisää

Jeg bestilte for over 800kr. Da pakken kom så jeg at 3 av varene hadde gått ut på dato, både for 1mnd og 3mnd siden. En ting er å selge varer billigere fordi de snart går ut på dato, men at de aller... Näytä lisää

Kjøpte den veldig overprisede julekalenderen, som etter åpning, kun var attraktiv mtp konkurransen. De har hatt en "trekning" men dette har de ingen åpenhet om, eller kan vise til en faktisk livesendi... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

kjøpte godteri for 800 kr til guttens…

kjøpte godteri for 800 kr til guttens bursdagselskap og over halvparten var utgått på dato tvilsomt selskap med utenlandske eiere uten skrupler og som tar betalt for og selge søppel og sjekket selskap på proff.no sendte og melding til matilsynet

11. joulukuuta 2024

Utgått

2 av varene jeg bestilte hadde datomerking (DATOVARE) på nettsiden uten at jeg la merke til det. Det står på nettsiden i produkt-teksten men ville anbefalt dere å inkludere merkingen i bildet. Jeg har aldri hørt om en bedrift som selger utgåtte varer og jeg så ikke på teksten, men på bildene av produktene.

Det ble også sendt en vare som gikk ut på dato for en dag siden (uten dato varsel på nettsiden). La ikke merke til det før jeg spiste en, og det hadde en sur ettersmak. Et annet produkt gikk ut på dato for en uke siden, også uten dato varsel på nettsiden.

Anbefaler ikke å handle på nett dersom man skal handle på Fast Candy.

26. kesäkuuta 2025

Her selger de utgått godteri som ligger i vanlig hylle

Jeg lot 3-åringen velge et godteri i butikken som var rimelig i pris. Det stod ingen steder at dette var datovare eller satt ned (datovarer var et annet sted i butikken). Når jeg kom hjem ser jeg på kvitteringen at det står datovare så jeg sjekker datoen på godteriet, og der står det 23. dec 2024! De selger altså godteri som har gått ut for flere måneder siden uten å informere. «Heldigvis» likte han ikke godteriet så det ble ikke spist.

24. toukokuuta 2025

Styr unna mysteryboxene til fastcandy

Styr unna mysteryboxene til fastcandy. Dette er bare en måte for fast candy å selge varer de ellers sliter med å selge. Kjøpte en sånn selv ettersom det står på nettsiden at den inneholder bestselgere, men i den boksen jeg mottok var det ikke noe annet ræl.

15. huhtikuuta 2025

DYYYRT

Har ikke handlet, men er dette verdens dyreste netbutikk eller? 25 kroner for datovare monster. Som du får for 20 kroner andre steder uten at det er datovare

1. maaliskuuta 2025

12 dager forsinket levering

12 dager forsinket levering – helt uakseptabelt!

Jeg har fortsatt ikke mottatt varene mine, og nå ser det ut til at de først skal leveres 12 dager etter avtalt leveringstidspunkt. Dette er helt useriøst og skuffende.

Jeg valgte å bestille fra denne nettbutikken fordi broren min ville prøve den spesielle Dubai-sjokoladen, som for øvrig også finnes i butikker i nærheten til en lavere pris. Hadde jeg visst at leveringen ville bli så forsinket, hadde jeg aldri valgt å handle her.

I tillegg, etter å ha lest andres vurderinger, begynte jeg å sjekke holdbarheten på de produktene jeg bestilte. Det viser seg at nettbutikken selger varer som er utgåtte på dato – noen så mye som 5 måneder gamle. Dette er helt uakseptabelt! Seriøse butikker skal ikke selge gamle varer, og datomerkingen bør være tydelig og lett tilgjengelig. Ingen ønsker å motta produkter som burde vært kastet for lenge siden.

Et seriøst firma ville i det minste sendt de dyreste varene først (for eksempel de varene jeg bestilte til over 800 kr), og deretter håndtert spesialprodukter som sjokoladen. Hele opplevelsen viser en mangel på respekt for kundene.

Jeg handler aldri igjen her, og jeg anbefaler andre å styre unna. Dette er en nettbutikk man ikke kan stole på!

25. joulukuuta 2024

Julekalender

Julekalender. Kjøpte Fast Candy sin julekalender til 12-åringen. Gjett om han var skuffet da luke 4 kun inneholdt et klistremerke? Seriøst!!!!??? Klistremerke i en godterikalender? Det holder ikke.

4. joulukuuta 2024

Dette er en overpriset godis butikk og…

Dette er en overpriset godis butikk og i forhold til Norsk regler er de pliktig til å kunne ta imot kontant betaling, dette sier butikken på Sandvika storsenter NEI til. De sier hver gang beklager kassen er ikke oppe å går ennå. Det er vel fordi dere alldri har hatt eller kommer til å få noen kasse....

9. marraskuuta 2024