Il problema è stato risolto e la risposta alla mail è arrivata in modo velocissimo. Elsa, colei che si è occupata della mia domanda, è stata cortesissima e disponibilissima.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Mam na koncie pieniądze, wybrałem przedmioty żeby kupić, zapłaciłem i nie kupiłem. Za bardzo nie wiem dlaczego. A dopytują mnie w korespondencji czy jestem zadowolony. Śmiać się czy płakać ??? Wsz... Näytä lisää
“Хочу выразить огромную благодарность оператору за отличную работу! Он был очень внимательным, профессиональным и помог решить мою проблему невероятно быстро. Я впечатлён уровнем обслуживания и отноше... Näytä lisää
Well I'm not fully aware of your company, I was browsing online & noticed something I liked & started placing order, but order didn't go through, still amount got charged to my card. Noticed from your... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Am not sure so far
Am not sure so far
But let me wait for 3-5 Day they have promised me to refund all my money then it's when I will know if you're trustworthy
Thank you I really happy about your…
Thank you I really happy about your company I want to you cancelling my purchase and refund my money
Customer service ottimo
No compréis
No compréis, en ningún momento indica que compras créditos ni que es una suscripción. Crees que vas a comprar un producto y luego aparecen cargos en la tarjeta. El producto lo cobran y no llega nunca. Te obligan a poner una reseña positiva para devolverte el dinero.
Mam na koncie pieniądze i co z tego ???
Śmiać się czy płakać ???
Wszystkie odpowiedzi na moje pytania są odpowiedziami typu kopiuj-wklej.
Estoy a la espera de que Emily me pueda…
Estoy a la espera de que Emily me pueda ayudar con mi caso de reembolso. Agradezco una solución a brevedad posible gracias saludos cordiales.
c'etait ma première experience avec…
c'etait ma première experience avec vous mais j'etait etonner par le resultat;
par contrat apres le retour de votre service client j'ataitrassurer un peu et je suis dans l'attente de ma regularisation
Repuesta rápida y en proceso de…
Repuesta rápida y en proceso de solucionar mi problema
I did not order that membership.
Eugene m'a aidé très rapidement.
Ril en paquetes me lo van a devolver
Érik war hilfreich!
diamond aur uski team ne meri acchi…
diamond aur uski team ne meri acchi sahayta ki mujhe samjha aur meri problem ko bhi mujhe acchi tarah se guide kiya diamond ko mere dhanyawad
Buenos precios y calidad
Le service client est à l'écoute et…
Le service client est à l'écoute et réagit très vite pour trouver une solution
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.