Familycard Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Aanrader voor iedereen Gewoon TOP 👍 winkelen en geld verdienen is er iets mooiers ? Altijd correct zeer tevreden . En goede klantendienst

Saanut 5/5 tähteä

Reeds jaren lid van FamilyCard en steeds snelle correcte rechtzetting bij niet geregistreerde aankopen. Ben ook lid van nog twee andere korting sites maar deze staan op een zeer laag pitje omdat he... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het goedkeuren van kortingen duurt soms erg lang. Momenteel sparen wij een 2-tal jaar en hebben nog maar een klein bedrag kunnen verzilveren. Wat meer acties op grotere winkels zou een leuke mogelijkh... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik Familycard regelmatig en het werkt echt goed. Je moet er weinig voor doen en toch spaar je automatisch wat geld terug. Alles is duidelijk en betrouwbaar — echt een leuke extra bonus bij het... Näytä lisää

1. Cashback-palveluntarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Familycard is een digitale klantenkaart voor webshops. Hoe de kaart werkt? Simpel: elke keer dat je iets koopt bij onze webshop-partners, krijg je korting. Alleen zie je die korting niet verschijnen in je winkelmandje of prijs, maar op je Familycard-account. Zo spaar je geld terwijl je online shopt. En bref : Familycard est une CARTE CLIENT POUR WEBSHOP. Cela fonctionne donc comme une carte de fidélité traditionnelle, mais uniquement pour les achats EN LIGNE. Avec chaque achat VIA Familycard, dans l’une de nos 254 boutiques en ligne partenaire, vous recevez TOUJOURS une REMISE EXTRA collectée sur votre compte Familycard.

Erinomainen

61 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

ONBETROUWBAAR

ONBETROUWBAAR, al regelmatig korting niet gekregen, zo gezegd niet geactiveerd, ondertussen telkens schermafbeeldingen gemaakt, dan was het ja maar je moet al je andere ad-blockers verwijderen, het enige dat er bij mij in staat is eid en familycard, en zo vinden ze telkens een excuse, lijkt eerder op een onbetrouwbaar iets. Zal nu de familycard ad-blocker ook verwijderen, want ik houd niet van oplichterij.

24. kesäkuuta 2025

Beste Dean,

We betreuren het ten zeerste dat je ons platform als onbetrouwbaar en zelfs oplichterij bestempelt. Familycard is een transparante Belgische startup die met honderden betrouwbare partners samenwerkt om haar leden op een eerlijke manier extra voordeel te bieden.

Wat je beschrijft, komt helaas voor bij gebruikers die ad-blockers gebruiken. Deze laatste zorgt er technisch voor dat jouw aankoop niet correct gelinkt wordt aan Familycard, waardoor de korting niet geactiveerd wordt. Dat is geen excuus, maar een gekend probleem bij élke cashback- of voordeelwebsite. Daarom vermelden we dit duidelijk op onze website en in onze veelgestelde vragen.

Je kan wel proberen om i.p.v. via de Familycard-extensie, jouw Familycard te activeren via onze website, dit lost vaak de problemen op. Maar ad-blockers en cookie-blockers moeten wel verwijderd worden om een correcte meting te garanderen.

We willen je gerust verder helpen om alles correct in te stellen, zodat je zonder zorgen voordeel blijft ontvangen. Mail ons gerust op info@familycard.be, we zoeken graag mee naar een oplossing.

Het Familycard Team

Saanut 4/5 tähteä

zeer leuk om wat bij te sparen

zeer leuk om wat bij te sparen.
Juist TEMU is zeer slecht duurt tot 9 maand tegen ze het goedkeuren wat wel veel te lang is. De andere waar ik gebruik van maak verlopen wel zeer vlot. Dus enkel minpunt temu miss beter een andere firma in plaatsen dan temu :)

5. kesäkuuta 2025

Hi Kim

Soms kan het helpen om bij Ali Express en Temu in jouw account aan te geven dat je de bestelling reeds ontvangen hebt. Want zolang dit open staat, zullen ze sowieso de Familycard korting niet keuren :)

Groetjes

Voordelig

Heel leuk om op deze manier extra te kunnen sparen! Is totaal geen extra moeite! Op deze manier al veel punten kunnen scoren!
Enig minpuntje is dat als je met je gsm iets koopt en je herleid wordt naar je betaalapp je op deze manier soms je korting misloopt.

29. toukokuuta 2025

Makkelijk gespaard

Enkel via familycard de website of app openen en je spaart vanzelf . Via de pc kan je de banner activeren , dan kan je het niet vergeten, wat ik soms helaas wel heb als ik snel via de gsm een bestelling plaats.

19. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds geen of amper registraties

NA vorige review kreeg ik eindelijk nuttige feedback over waarom kortingen niet worden geregistreerd. (want via de contactpagina krijg je niet). Ik zou 2 verschillende extenties door elkaar gebruiken (oud en nieuw) gebruiken. Top! Beide verwijderd en na heropstarten diegene van de website geïnstalleerd. Nu wordt er helemaal niets meer geregistreerd. IK deed 3 aankopen die dag, niets geregistreerd. Ik heb geen Add-blocker en ik ben zeker dat ik alle instructies opvolg... hoe kan dit?

Ik heb in het verleden voor deze reviews tot 3x toe geprobeerd met de klantendienst te praten. Het enige antwoord dat ik kreeg was "dat kan gebeuren" en een verwijzing naar de regels en dat ik die wss niet zou volgen. Ik vind het heel jammer dat dit via een review moet gaan...

30. maaliskuuta 2025

Dag Sven,

Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen altijd zo goed mogelijk helpen en laten het nooit bij een simpel “dat kan gebeuren” zonder verdere uitleg.

Het lijkt erop dat er iets niet helemaal goed loopt met het gebruik van jouw extensie. Neem gerust contact op met mijn collega van de klantendienst, zodat we dit samen kunnen nakijken en een oplossing kunnen vinden.

Vriendelijke groeten,
Lina

___

Dag Sven,

Ik vind het erg jammer dat je deze communicatie wederom via een review laat verlopen i.p.v. via de klantendienst waar mijn collega dit verder in detail kan bekijken.

Het lijkt er inderdaad op dat er iets fout gaat bij het gebruik van jouw extensie. Neem gerust even contact op met mijn collega van de klantendienst zodat we dit kunnen bekijken.

Vriendelijke groeten
Lina

Super

Super! Bij vragen héél snel antwoord en snelle oplossing! Perfecte service en aangenaam cash terug te krijgen bij je aankopen

26. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin