Familycard Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Aanrader voor iedereen Gewoon TOP 👍 winkelen en geld verdienen is er iets mooiers ? Altijd correct zeer tevreden . En goede klantendienst

Saanut 5/5 tähteä

Reeds jaren lid van FamilyCard en steeds snelle correcte rechtzetting bij niet geregistreerde aankopen. Ben ook lid van nog twee andere korting sites maar deze staan op een zeer laag pitje omdat he... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het goedkeuren van kortingen duurt soms erg lang. Momenteel sparen wij een 2-tal jaar en hebben nog maar een klein bedrag kunnen verzilveren. Wat meer acties op grotere winkels zou een leuke mogelijkh... Näytä lisää

1. Cashback-palveluntarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Familycard is een digitale klantenkaart voor webshops. Hoe de kaart werkt? Simpel: elke keer dat je iets koopt bij onze webshop-partners, krijg je korting. Alleen zie je die korting niet verschijnen in je winkelmandje of prijs, maar op je Familycard-account. Zo spaar je geld terwijl je online shopt. En bref : Familycard est une CARTE CLIENT POUR WEBSHOP. Cela fonctionne donc comme une carte de fidélité traditionnelle, mais uniquement pour les achats EN LIGNE. Avec chaque achat VIA Familycard, dans l’une de nos 254 boutiques en ligne partenaire, vous recevez TOUJOURS une REMISE EXTRA collectée sur votre compte Familycard.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Nieuw lid en per test drie maal besteld

Nieuw lid en per test drie maal besteld
Drie maal geen punten ontvangen dus apart moeten doorgeven en dan compensatie gekregen. Laatste keer bedroeg die maar de helft van het aankoopbedrag dus beetje vreemd. Elke keer moeten aangeven dat je korting en opbouw punten gemist hebt kan toch niet de bedoeling zijn hè?

16. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Familycard-logo

Vastaus yritykseltä Familycard

Hi Sari

Dit is zeker de bedoeling niet! :)
Kan het zijn dat je de cookies geweigerd hebt of adblockers gebruikt hebt? Die verhinderen namelijk dat de kortingen gemeten worden.

Neem zeker even contact op met onze klantendienst zodat we dit kunnen bekijken voor je!

Groetjes
Lina

Betrouwbare cashback tool

Ik gebruik Familycard regelmatig en het werkt echt goed. Je moet er weinig voor doen en toch spaar je automatisch wat geld terug. Alles is duidelijk en betrouwbaar — echt een leuke extra bonus bij het shoppen. Heel makkelijk te gebruiken, correcte verwerking

4. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Na jaren sparen kon ik een cashback van…

Na jaren sparen kon ik een cashback van 100€ aanvragen. Ik stond er nog steeds sceptisch tegenover maar nee 2 dagen later had ik 100€ op mijn rekening. Zo leuk!! Alleen via nespresso nog nooit gelukt 🤷🏻‍♀️ geen idee wat in daar verkeerd doe.

20. maaliskuuta 2026
Familycard-logo

Vastaus yritykseltä Familycard

Hi Katrien!

Nespresso gaf voorheen enkel korting op machines en toebehoren, niet op capsules. Maar binnenkort starten ze een test waarbij de Familycard korting ook op capsules zal gelden, dus hou onze site zeker in de gaten! ^^

Groetjes
Lina

Gewoonweg super!

Klantenservice is zeer snel en correct bij eventuele issues. Punten sparen bij je favoriete online winkels is gewoonweg super!

7. maaliskuuta 2026

Correct en eenvoudig

Correct en eerlijk - waar vind je dat nog?
Het toekennen van de punten gaan meestal vlot. Gewoon via de link naar de pagina waar je iets gaat aankopen. Als de aankoop toch niet gerigstreerd werd, is er een gemakkelijke link om alle nodige info door te geven en krijg je je punten in no time toegekend.
De uitbetaling gaat ook prima. Je moet iets meer dan een week wachten. Ik kreeg in de loop der jaren (al meer dan 8j gebruik ik Familycard) al meer dan €250 uitbetaald. Het is geen fortuin, gewoon een leuk extraatje.

6. helmikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin