Aanrader voor iedereen Gewoon TOP 👍 winkelen en geld verdienen is er iets mooiers ? Altijd correct zeer tevreden . En goede klantendienst
Reeds jaren lid van FamilyCard en steeds snelle correcte rechtzetting bij niet geregistreerde aankopen. Ben ook lid van nog twee andere korting sites maar deze staan op een zeer laag pitje omdat he... Näytä lisää
Het goedkeuren van kortingen duurt soms erg lang. Momenteel sparen wij een 2-tal jaar en hebben nog maar een klein bedrag kunnen verzilveren. Wat meer acties op grotere winkels zou een leuke mogelijkh... Näytä lisää
Ik gebruik Familycard regelmatig en het werkt echt goed. Je moet er weinig voor doen en toch spaar je automatisch wat geld terug. Alles is duidelijk en betrouwbaar — echt een leuke extra bonus bij het... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Familycard is een digitale klantenkaart voor webshops. Hoe de kaart werkt? Simpel: elke keer dat je iets koopt bij onze webshop-partners, krijg je korting. Alleen zie je die korting niet verschijnen in je winkelmandje of prijs, maar op je Familycard-account. Zo spaar je geld terwijl je online shopt. En bref : Familycard est une CARTE CLIENT POUR WEBSHOP. Cela fonctionne donc comme une carte de fidélité traditionnelle, mais uniquement pour les achats EN LIGNE. Avec chaque achat VIA Familycard, dans l’une de nos 254 boutiques en ligne partenaire, vous recevez TOUJOURS une REMISE EXTRA collectée sur votre compte Familycard.
Verenigde Natiestraat 6, 9320, Aalst, Belgia
- support@familycard.be
- familycard.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Makkelijk (be)sparen.
Je kan hier makkelijk sparen op de online aankopen. Hopelijk loopt de terugbetaling ook vlot.
Topper
Leren kennen via Facebook en nog geen seconde spijt van gehad dat ik me aangesloten heb.
Fijn om zo zonder het te merken een spaarcentje bijeen te sparen
super fijn om een spaarcentje bijeen te sparen , zonder iets te moeten doen, behalve eerst naar de site van Familycard te gaan en je gratis klantenkaart te activeren bij de gekozen winkel. Heb wel een beetje gewoon moeten worden, vergat het wel eens, maar eens je het gewoon bent, vergeet je Familycard niet...
Net €100 ontvangen op mijn rekening
Net €100 ontvangen op mijn rekening. Enkel door op de knop "inwisselen "te klikken. Kan terug iets kopen zonder dat het me iets heeft gekost 😊
goed maar veel extra regeltjes
over het algemeen een goede ervaring omdat het inderdaad een leuke extra is.
Er zijn wel heel wat regeltjes die je moet toepassen om de korting te verkrijgen (geen adblocker, soms indien je een persoonlijke kortingscode gebruikt telt de korting van my family niet op bepaalde sites, hier moet je dus zeker op letten, hierdoor ben ik wel al wat kortingen misgelopen)
Er wordt wel altijd heel erg snel en vriendelijk gereageerd wat wel een plus is!

Vastaus yritykseltä Familycard
Aankopen gedaan via hun site
Aankopen gedaan via hun site. Je krijgt de melding op je balk bovenaan van:
JOUW FAMILYCARD IS GEACTIVEERD! JE KAN NU JE AANKOOP PLAATSEN.OPEN ONDERTUSSEN GEEN NIEUWE TABS OF WEBSITES.
Je neemt achteraf contact op met de dienst omdat je aankopen niet zijn bijgeteld en dan zeggen ze dat je toch iets fout hebt gedaan en de zaken niet worden meegeteld! Dit is al de zoveelste keer!

Fantastisch !
Zeer leuk om deze kortingen te ontvangen
Echt een super platform!
Echt een super platform!
Als ik iets nodig heb, check ik eerst op Familycard of zij met iemand samen werken die het product verkoopt.
Indien dat het geval is, activeer ik de klantenkaart en bestel ik via de webshop.
Op die manier heb ik al €400 terug gekregen, wat ik anders gewoon kwijt was.
Vrienden van me geloven het niet echt en denken dat de producten dan duurder verkocht worden via Familycard, maar dit klopt niet.
De prijzen zijn exact hetzelfde!
Nu hebben mijn partner en ik een gezamenlijk spaardoel ingezet.
Alles wat gemeenschappelijk is komt in dat spaarpotje, zodat we ons af en toe eens kunnen laten verwennen door een leuke activiteit. Dat maakt het sparen nog leuker!
leuk concept
leuk concept
wel soms lang (meerdere maanden) wachten op goedkeuring door sommige webshops
Kortingen sparen op dingen die je toch…
Kortingen sparen op dingen die je toch nodig hebt. Mega leuk want je hebt af en toe een extraatje hierdoor. Net een mooi bedrag laten uitbetalen en dit was een zeer leuke meevaller na een dure maand
Familycard = win/win
Het is supertof om 2 plezante zaken te combineren.
Je kan gewoon blijven online shoppen zoals we gewoon zijn maar ondertussen toch sparen voor alweer iets leuks mee te kunnen kopen. I love it!
Er komen wel regelmatig nieuwe sites…
Er komen wel regelmatig nieuwe sites bij . Toch komt het nog regelmatig voor dat de punten niet opgenomen worden in mijn lijst met aankopen .

Vastaus yritykseltä Familycard
Leuke app enkel duurt het soms lang…
Leuke app enkel duurt het soms lang voordat iets wordt goedgekeurd.
Voor de rest super tevreden
Zeer goed
Ik gebruik het zeer lang , en als je uitbetaling vraagt , verloopt het snel .
Met hier heel content met familycard
Fijne manier om een klein centje bij te verdienen
Zeer gebruiksvriendelijke site
Zonder veel moeite spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar.
De nieuwsbrieven en meldingen komen helemaal niet pusherig over, is altijd op een heel vriendelijke manier.
Mooi extraatje op de aankopen online.
Mooi extraatje op de aankopen online.
Duidelijk aangegeven welke bedrijven meewerken.
Verwerking van de punten laat soms lang op zich wachten (waarschijnlijk niet fout van Familycard).
Afrekening punten vlot.
Super manier om kortingen bijeen te…
Super manier om kortingen bijeen te sparen! Heel makkelijk, ruime keuze en steeds correct. Al jaren fan.
Keileuk dat je spaart terwijl je euro's…
Keileuk dat je spaart terwijl je euro's uitgeeft.
Enkel spijtig dat niet alle kortingen worden geregistreerd en dan is het vaak wel een gedoe om dit te melden etc. Maar het wordt dan wel onmiddellijk rechtgetrokken...