Familietapeter Arvostelua

1 022
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Vær obs på at når en vare har status som «bestillingsvare» med 4-7 dagers leveringstid, kommer det i tillegg til levering til kunde. Nå når jeg er blitt gjort klar over dette er det helt greit. Har... Näytä lisää

Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om... Näytä lisää

Bestilte og betalte for express levering, varen kom flere dager etter at den skulle vært levert. Bortkastet å betale ekstra for hurtig levering når den kommer til ordinær tid. Varen ble heller ikke le... Näytä lisää

Superrask levering. Tapeten/fargene var akkurat som på bildet. Eneste jeg skulle ønsket var at jeg gjorde litt mer research på papirtapet, da vi som aldri har lagt tapet før synes dette var sykt vansk... Näytä lisää

Hyvä

(1 022)

125 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rask levering

Rask levering. Ikke satt opp tapet før, så spent på å prøve. Men den ser veldig fin ut. Og det er lagt med gode instruksjoner.

1. syyskuuta 2025

Ringe service!!!

Ringe service!!!
Har bestilt tapeter for 7.000,- kroner med hurtig levering, men har intet hørt!! Bestilte netop hurtig levering, fordi det skal bruges til weekenden!

3. syyskuuta 2025

Hej,

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget en opdatering på din ordre – vi forstår godt, at det haster, når du har bestilt hurtig levering.

For at vi kan undersøge status med det samme, må du meget gerne sende os dit ordrenummer til kundeservice@familietapeter.no. Så hjælper vi dig straks videre.

Med venlig hilsen,
Familietapeter

Bestilte tapet til soverom og betalte…

Bestilte tapet til soverom og betalte for ekstra for rask levering 2-3 dager. Pakket tok uansett 2 uker at få og når eg tok kontakt med kundeservice fikk eg ikke noe svar. Fine tapeter men veldig dårlig service. Hele prosjektet hjemme fikk stå på pause i venten på dette

15. elokuuta 2025

Hei,

Vi beklager virkelig den forsinkede leveringen og mangelen på tilbakemelding fra oss. Selvfølgelig refunderer vi kostnaden for ekspressfrakten og ser over rutinene våre slik at dette ikke skjer igjen. Takk for din tilbakemelding, og for at du valgte oss til tross for denne opplevelsen.

Vennlig hilsen,

Sein oppfølging av order

Fikk ikke vite at tapeten ikke var på lager, måtte selv purre på hvor den ble av da jeg også bestilte ekspress sending?

15. elokuuta 2025

Hei,

Beklager at du ikke fikk informasjon om at tapetet var utsolgt, spesielt når du hadde valgt ekspressfrakt. Vi kan enten vente på leveransen, bytte til et lignende tapet som finnes på lager, eller refundere. Gi oss gjerne beskjed om hvilket alternativ du foretrekker, så ordner vi det med en gang.

Vennlig hilsen,
Familietapeter

Rask og grei handel og levering

Rask og grei handel og levering. Tapet rull var veldig kostbar.

11. elokuuta 2025

Hej!
Tusen tack för din beställning! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och hoppas du blir nöjd med tapeten.

Med vänlig hälsning,
Familietapeter

Fornøyd med varer og service

Bestilte onsdag ettermiddag, fikk levert fredag. Feil med leveransen og tok kontakt med kundeservice i helgen. Svar tirsdag med tilbud om erstatningsvare og beskjed fra fraktselskapet om leveranse i morgen. Fin side som gir bra inspirasjon og forslag om farger som passer med tapeten. 4,5 opplevelse. Feilen med leveransen i utgangspunktet trekker bittelitt med, men alt i alt fornøyd.

1. elokuuta 2025

Sviktet på to områder

Tapetkalkulatoren på siden gav feil resultat, så jeg bestilte alt for lite tapet. Da jeg omsider så at jeg trengte mye mer røk budsjettet x3 for det vi skulle bruke på dette rommet, og jeg bestilte og betalte for express levering,(1-2 virkedager) men tapeten kom ikke før 8 virkedager senere og påvirket budsjettet med arbeideren som skulle sette den opp for oss. Kundeservice tilbød ingen kompensasjon selv om de svikter på to områder som gjorde at kjøpet kostet meg mer antatt. Tapeten er dog veldig fin.

30. heinäkuuta 2025

Hej,

Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar verkligen att tapetkalkylatorn gav fel resultat och att din expressleverans blev kraftigt försenad. Vi förstår att detta orsakat både extra kostnader och besvär.

Det är glädjande att du är nöjd med tapeten, men vi vill gärna se över vad vi kan göra som kompensation. Skicka gärna ditt ordernummer till vår kundtjänst så återkommer vi.

Med vänliga hälsningar,
Familjetapeter

Borås tapet

Mye å velge i,fint med forslag til fargekombinasjoner. Nydelig Borås tapet. Veldig lett å sette opp

15. heinäkuuta 2025