Dejligt nemt at få rådgivning af Lotte, og hun tager altid telefonen når man ringer. Udover en grundig, uddybende og overskueliggjort gennemgang af det juridiske ved mit huskøb, så havde hun utalli... Näytä lisää

Super kompetent køberådgivning. Grundig gennemgang med forklaringer etc. Lotte er desuden meget venlig,hurtig, tilgængelig og effektiv. Alt er gået godt og Lotte hjalp mig igennem så jeg fik lavet... Näytä lisää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er svært – hvis ikke umuligt – at finde en så dygtig og engageret boligadvokat som Familiearv v/ jurist Lotte Gravers. Lotte er utrolig grundig og går helt ned i detaljen. Hun... Näytä lisää

1. Konsultti
  2. Kiinteistönvälitystoimisto

OM FAMILIEARV DANMARK Lotte Gravers er jurist fra Københavns Universitet, og hun har arbejdet med familie/arveret i både advokatbranchen og i det offentlige gennem mange år. Hun har endvidere undervist på Københavns Universitet i Arveret gennem en længere årrække. Lotte er en dygtig jurist, som forstår at omsætte juraen til et letforståeligt sprog, og hun gør altid en dyd ud af at sikre sig, at du kender din retsstilling. Jeg laver primært arveret og er køberrådgiver. vh. cand.jur. Lotte Gravers www.familiearv.com Ring 40968812 Mail kontakt@familiearv.com

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Hurtigt og effektivt ... i hyggeligt selskab!

Min søster, min mor og jeg kontakter "Familiearv" torsdag eftermiddag, uden den fjerneste ide om, at vi mindre end 1/2 time senere havde fået løst vores "problemer" og alle nødvendige dokumenter var lavet.
HURTIGT og EFFEKTIVT ... og tilmeld i hyggeligt selskab ... 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers

God oplevelse

Lotte var en meget stor hjælp i forbindelse med vores mors død, og ordnede alting med dødsbo behandling.
Lotte var meget sød og venlig, og yderst kompetent at tale med, hvis der opstod ting vi ikke selv kunne finde ud af, så ville hun altid hjælpe .
Så jeg vil helt sikkert anbefale Lotte til enhver tid.

12. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af min bobehandling. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Tryghed

Trygt, professionelt og hurtig behandling af testamente. Yderligt kan der i det efterfølgende år, ændres i dette uden beregning.

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på tilfredse kunder. Jeg har 1 års gratis rettelser på mine testamenter. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Super søde og meget hjælpsomme

Super søde og meget hjælpsomme.
100% tilfreds. 👍

8. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg er glad for, at kunne hjælpe med arv, og med at finde cpr.numre via borger,dk. vh. cand,jur. Lotte Gravers

Marriage contract

Mrs. Gravers convinced us with her solution-oriented mindset. She managed our inquiry in a very competent and fast way.

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Thanks for your polite recommendation Mr. Pfeifer. I appreciate it/ cand.jur. Lotte Gravers

Mega god vejledning og hjælp..

Det var en mega god rådgivning og hjælp, som vi fik af Lotte til at få lavet testamente og alt det nødvendige vi skulle have lavet..

4. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling og for din ros af min arveretsrådgivning. Jeg gør mig umage hver eneste gang, jeg skal rådgive en kunde om arv. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Hurtige svartider og kompetent

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på tilfredse kunder. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Kompetent, nærværende og omsorgsfuld

Kompetent, nærværende og hjælpsom!

Vi vil gerne sige stort tak Lotte for hendes kompetente hjælp i forbindelse med udarbejdelse af testamente samt andre vigtige dokumenter . Fra vi fik kontakt til arbejdet var udført gik der få døgn. Lotte er ikke bare dygtig men ligeledes omsorgsfuld, nærværende og indlevende. Hun gav sig tid til at lytte

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for anbefalingen af Famiie Danmark ApS. Jeg bestræber mig altid på, at yde kompetent og effektiv juridisk arbejde. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Hjælp og rådgivning ved køb af lejlighed

Hjælp og rådgivning ved køb af lejlighed.
Hurtig respons når rådgiver skulle rådgive ved købsaftale.
ligeså ved underskrift af skøde.
rådgivning var over telefon det var stille og roligt så jeg kunne følge med og mine indspark kunne behandles.

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark APs,Jeg sætter pris på hver en stjerne. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Lotte var meget behjælpelig med alle…

Lotte var meget behjælpelig med alle vores spørgsmål og svarede altid hurtigt tilbage. Vi vil helt sikkert bruge familiearv igen, og anbefale Lotte og virksomheden til dem vi kender.

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling og i er velkomne igen. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Rådgivning ved køb af sommerhus

I forbindelse med køb af sommerhus fik vi rådgivning af Familiearv.com.
Lotte ydede under hele købet en god rådgivning og hun havde styr på formalia.
Der var altid hurtig respons på spørgsmål hvilket gav os tryghed under hele købsprocessen.

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på gode anbefalinger og gør mit bedste for at fremme mine klienters interesser i bolighandler. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Perfekt og seriøst arbejde

Mig. og min mand fik laver testamente og fremtidsfuldmagt Lotte udførte opgaven venligt og seriøst og alt virkede perfekt Vi fik også god rådgivning med hensyn til underskrift hos notaren
Vi kan bestemt anbefale Lotte til andre

1. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælp jer med testamente og fremtidsfuldmagter. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Lotte har været en fantastisk hjælp med…

Lotte har været en fantastisk hjælp med mit huskøb , jeg har sparet mange penge ved mit huskøb , da Lotte fortalte at jeg ikke behøvede en ejerskifte forsikring og at jeg skulle have en disponering i stedet for gebyr på bank lånet ,da der var så kort tid til overtagelsen af huset. Lotte er meget menneskelig, og super dygtig i hendes fag så jeg kan varmt anbefale hende til andre

3. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Kære Jane, Jeg er glad for, at hjælpe, men ja, det er unødvendigt at stille en bankgaranti til kr 2500, når man kan lave en kontant deponering og betale lidt renter i stedet. Du er velkommen igen i Familiearv Danmark ApS. vh. Lotte Gravers

Lotte har været en fantastisk hjælp…

Lotte har været en fantastisk hjælp vedrørende huskøb, og jeg har sparet mange penge ved bolig køb.
lotte er super dygtig i hendes fag og jeg kan varmt anbefale Lottes hjælp til andre.

3. syyskuuta 2024

Tak. vh cand,jur. Lotte Gravers

Køb af lejlighed i KBH

Ved køb af lejlighed i KBH tog vi kontakt til Familiearv hvor Lotte med kyndig vejledning fik os trygt igennem hele forløbet. Foruden et godt nedslag i prisen på købet, har hun altid været klar med god rådgivning , varetagelse af tinglysninger mm. Vi ville ikke tøve med at bruge Lotte igen👍

24. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Familiearv

Tak for jeres anmeldelse, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers