Jeg var virkelig spændt på at modtage dette produkt, men desværre var det, jeg fik, slet ikke som det, der var vist på billedet. Farven var helt forkert, og kvaliteten matchede bare ikke. Det er en sk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
den heldige vinder af 2 jakker, her på Facebook og skulle vælge farve og str og vupti så var de hjemme hos mig.. Jeg havde bestilt en beige til min søster og en støvet grøn til mig selv, begge var... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Falconess er dansk designet kvalitetstøj til kvinder med fokus på komfort, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Vores tøj er inspireret af vores nordiske natur - derfor er vores slogan “inspired by nature”. Vores kollektioner bliver ikke masseproduceret, så derfor kommer du til at have et mere unikt produkt, der ikke er ret mange andre, der har. Samtidig betyder det for os som virksomhed, at vi ikke har store lagre, som så mange andre producenter, hvor det desværre ofte ender med afbrænding af produkterne.
Yhteystiedot
Skovhaven 53, 7080, Børkop, Tanska
- 61 27 90 04
- info@falconess.dk
- falconess.dk
Hurtig levering og hurtig…
Hurtig levering og hurtig returprocedure - super service
Fået den dejligste varme jakke
Fået den dejligste varme jakke. Flot farve, skøn pasform og varm. Tilmed hurtigt og nemt

Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering
Vil gerne handle der en anden gang

Vastaus yritykseltä Falconess
Fantastisk lækre produkter i skøn…
Fantastisk lækre produkter i skøn kvalitet og Nhung lader absolut intet tilbage at ønske i forhold til kundeservice. Selv når man ender ud som en af de lidt mere besværlige, mærker man absolut intet til det. Vil helt klart anbefale alle at handle her.

Merlin vinterjakke
Købte en Merlin-jakke, som i dag i stormende blæst og nogen regn har bestået sin prøve som vinterjakke. Fantastisk. Modstod regn og vind og behagelig at have på. Fik ved køb en særdeles venlig og velinformeret betjening.

Tak for lækker kvalitetstøj
Har lige modtaget min Beagle jakke. Må sige at jeg er imponeret - så lækker kvalitet og fede detaljer.. især magneterne i lommerne det er så genialt!
Skal bruge jakken til 3D bueskydning og den er perfekt..
Købte også et tørklæde, leggings og hue med.. så skøn en kvalitet..
Plus som en gave fik jeg en fix lille mulepose :)
Tak Falconess.. det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer..

Konkurrence
Jeg har lige modtaget et par virkelig lækre regnbukser,som jeg har været så heldig at vinde. De passer så fint og er i en skøn kvalitet. Der gik kun 2 dage fra de var afsendt, til jeg modtog dem. 🤩🤩
Tilfreds
Hej
God service, hurtig levering. Jeg er tilfreds.
Extrem god service og dejlig kommunations mellem hjemmesiden og mig 👏👏😀
Super god sted at handle, dog var det en gevinst jeg vandt, men hurtig levering, og da der var en lille bitte farveforskel på den vest jeg havde valgt/vundet, fik jeg sørme en extra vest i en anden farve oveni 👏👏😀
Det kan man da i den grad kalde god service 😁
Så helt sikkert et sted jeg tør og har lyst til at købe i fremtiden 😀 mvh Linda

Nemt og hurtigt
Jeg bestilte en regnjakke. Den blev afsendt næste dag. Den var i den forventede lækre kvalitet og pasform.
Og som en dejlig overraskelse fik jeg en varm hue med som gave.
Det var en rigtig god oplevelse, og jeg handler der gerne igen.

god kvalitet lynhurtig levering
jeg har købt en Jasmine jakke. Virkelig lækker kvalitet som passer lige til denne årstid. En rigtig god detalje er den dobbelte lynlås,, som også kan åbne nede fra. Det gør den perfekt, når jeg skal sidde på min handicapscooter.
Samtidig lynhurtig levering (kun 2 dage) gør, at jeg virkelig gerne anbefaler denne hjemmeside.
Gitte Foersom

De varmeste anbefalinger
Jeg havde bestilt en beige til min søster og en støvet grøn til mig selv, begge var vanvittig flotte, både i farve og design, men kunne godt mærke, at jeg var mest forelsket i den beige og derfor skrev jeg til søde hjælpsomme Nhung , om det var muligt, at få min byttet, hun svarede meget hurtigt, at jeg gerne måtte bytte jakken 🙏🏻💙 Jeg sendte den støvede grønne afsted og indenfor 2 døgn, modtog jeg den nye i beige, som jeg straks tog i brug og som jeg knus elsker..
De varmeste anbefalinger til Falconess og Nhung ❤️

Vastaus yritykseltä Falconess
Hurtig levering og virkeligt lækre…
Hurtig levering og virkeligt lækre varer!

Vastaus yritykseltä Falconess
Rigtig god og personlig service
Skønt sted at handle.
En fantastisk service og produkter i en rigtig god kvalitet.
Leggings derfra er super lækre - jeg sender den varmeste anbefaling herfra.

Regnbukser
Bestilte regnbukser udfra hjemmesidens mål, og de passede perfekt. Hurtig levering.

Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening. Gode kvalitets varer som er lidt til den lille side i størrelsen.

Så lækre produkter
Så lækre produkter. Købte en regnjakke, som har de smukkeste detaljer, sidder fantastisk og som holder regnen væk. Så fin service.

Vastaus yritykseltä Falconess
Hurtig levering og super kvalitet 👌…
Hurtig levering og super kvalitet 👌 Ikke sidste gang jeg handler her ..

Vastaus yritykseltä Falconess
Super service, hurtig levering, og lækre kvalitet.👍👍👍
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.