Jeg var virkelig spændt på at modtage dette produkt, men desværre var det, jeg fik, slet ikke som det, der var vist på billedet. Farven var helt forkert, og kvaliteten matchede bare ikke. Det er en sk... Näytä lisää
jeg har købt en Jasmine jakke. Virkelig lækker kvalitet som passer lige til denne årstid. En rigtig god detalje er den dobbelte lynlås,, som også kan åbne nede fra. Det gør den perfekt, når jeg skal... Näytä lisää
Fantastisk lækre produkter i skøn kvalitet og Nhung lader absolut intet tilbage at ønske i forhold til kundeservice. Selv når man ender ud som en af de lidt mere besværlige, mærker man absolut intet t... Näytä lisää
den heldige vinder af 2 jakker, her på Facebook og skulle vælge farve og str og vupti så var de hjemme hos mig.. Jeg havde bestilt en beige til min søster og en støvet grøn til mig selv, begge var... Näytä lisää
Falconess er dansk designet kvalitetstøj til kvinder med fokus på komfort, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Vores tøj er inspireret af vores nordiske natur - derfor er vores slogan “inspired by nature”. Vores kollektioner bliver ikke masseproduceret, så derfor kommer du til at have et mere unikt produkt, der ikke er ret mange andre, der har. Samtidig betyder det for os som virksomhed, at vi ikke har store lagre, som så mange andre producenter, hvor det desværre ofte ender med afbrænding af produkterne.
Skovhaven 53, 7080, Børkop, Tanska
- 61 27 90 04
- info@falconess.dk
- falconess.dk
Jeg er ovenud tilfreds med den service…
Jeg er ovenud tilfreds med den service jeg har modtaget fra Falconess!
Mvh
Ellen

Vastaus yritykseltä Falconess
Rigtig gode varer og hurtig forsendelse
Kvalitetsprodukter til fair priser
Kvalitetsprodukter til fair priser. Super god service og returpolitik. Jeg er fan!

5 Stjerner
Jeg har handlet ved Falconess flere gange. Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, en super hurtig ekspedition, og varerne er i top kvalitet.
5 stjerner fra mig.
Gitte.

Vastaus yritykseltä Falconess
Har lige modtaget en lækker jakke
Har lige modtaget en lækker jakke, men str. 40 er meget lille selvom der stod de var alm. i str. Op til og med str. 40.
Så håber jeg kan få den byttet til en større, men der er ikke noget oplyst om hvordan man får byttet ! 🤔

Vastaus yritykseltä Falconess
Hurtig ekspedition God kvalitet og pris…
Hurtig ekspedition God kvalitet og pris Fin kundeservice!
Lækre varer og altid den fineste…
Lækre varer og altid den fineste indpakning. Er især vild med legginsene. 😊

Super god kvalitet
Super god kvalitet - elsker alt mit tøj jeg har købt. Super god service og hurtig levering.

Super service
Super service, hurtig ekspedition og forsendelse, fine varer; jeg er yderst tilfreds.

Super lækker kvalitet
Super lækker kvalitet. Har fået de lækreste varme handsker til dette kolde forårs vejr

Vastaus yritykseltä Falconess
Fik købt en super lækker frakke der…
Fik købt en super lækker frakke der lever fuld op til mine forventninger . Ekstra ordinær god personlig kommunikation med Khung 👍❤️

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og da jeg skulle have penge retur gik det også hurtigt

Fuld tilfredshed.
God kvalitet. Nydelig indpakning. Returnerede en jakke og fik pengene tilbage lynhurtigt. Et par bukser skulle byttes til en mindre størrelse, det gik også hurtigt.

Virkelig kundeminded.
Virkelig kundeminded.
Der skete et uheld under fragten og 2 dage senere kom der en ny jakke.
Lækre varer og ok priser