Ik ben erg tevreden. De bestelling klopte helemaal en alles was zoals verwacht. Ik had ook een notitie bij mijn bestelling geplaatst met een vraag, en de bezorgers hebben daar netjes rekening mee geho... Näytä lisää
Super goeie service. Onze bestelling moest binnen een bepaalde dag binnen zijn. 1 telefoontje en het werd geregeld. Producten zijn top! Meteen een 2e bestelling gedaan ook top geleverd. Dank jullie we... Näytä lisää
Mijn tweede bestelling is nooit aan gekomen. Ligt nog bij de vervoerder maar verkoper gaat nergens achteraan. En reageert nu niet meer. Er is nu netjes contact met mij opgenomen en geld is snel ter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede eerlijke spullen. Discreet en netjes op tijd geleverd. Ik heb een twintig-tal solas fakkels gekocht voor inspectiewerken in de buitengebieden. De categorie valt onder life saving appliances. Ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rookfakkels, Vuurfakkels & Rookpotten in alle kleuren beschikbaar. De noodseinmiddelen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bedoeld om de aandacht van de autoriteiten te trekken. Verschillende verzendopties zoals vandaag besteld, morgen in huis en gratis verzending vanaf 75 euro. Ga naar de webshop voor meer informatie en bestellen.
Hoofdstraat 85, 7811EH, Emmen, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle en goede service
Niet toegekomen
Niet toegekomen. Helaas voor ons evenement dus toch nog snel ergens anders moeten gaan kopen. Dus deze zijn weg gesmeten geld

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Top product
de rookfakkels hebben we gebruikt bij…
de rookfakkels hebben we gebruikt bij ons meiden voetbal team die kampioen werden
mooi van kleur roken best lang maar t is niet dat je in de rook staat want t trekt goed weg fijne fakkels
n goede aankoop
Top site en snelle levering
Wat ik besteld had was precies wat ik…
Wat ik besteld had was precies wat ik bedoelde en was snelle levering goed verpakt
Amper je spullen te retouneren helaas
Amper je spullen te retouneren helaas, wordt niet goed aangegeven van te voren
Update toevoeging na opmerking leverancier: nergens in jullie bestelproces staat duidelijk iets over de hoge retouneringskosten. De vraag is ook of die via EU-richrlijnen mag

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Had er 6 besteld en 5 deden het verder…
Had er 6 besteld en 5 deden het verder allemaal tot geregeld zonden dat er 1 niet deed
Snel bezorgd, Goed product
Snel bezorgd. Fakkel had duidelijke instructies, en kwam er heel goed uit te zien op ons feest. (Ook op iPhone camera. Videograaf heeft me nog de video’s niet opgestuurd dus weet niet hoe het daarop uitziet.)
Snel geleverd en helder en felle rook.
Super goeie service
Super goeie service. Onze bestelling moest binnen een bepaalde dag binnen zijn. 1 telefoontje en het werd geregeld. Producten zijn top! Meteen een 2e bestelling gedaan ook top geleverd. Dank jullie wel!
Bezorging en producten waren top!
Netjes afspraken nskomen
Goede klantenservice en de volgende dag…
Goede klantenservice en de volgende dag binnen !