Fag Flyt Aps Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Flyttede med hjælp fra FagFlyt, en totalløsning hvor de både pakkede ned og flyttede. Har flyttet med dem mange gange og altid samme gode oplevelse, altid søde flyttefolk og alle aftaler overhol... Näytä lisää

Jeg har brugt FagFlyt flere gange når kunder skal have flyttet deres møbler til opbevaring mens vi renovere deres boliger, hvorefter FagFlyt leverer møblerne tilbage i kundens bolig. Super nem kommun... Näytä lisää

Virkelige gode og mega professionelle folk, vi flyttede fra hus i 3 plan til hus i 2 plan. Fik lov at låne flyttekasser hvilket osse er et stort plus. Vil helt klart anbefale dem til alle. Fantastisk... Näytä lisää

Hos Fagflyt er serviceniveauet højt. De svarer hurtigt og har styr på aftalerne. Og så er fagligheden i orden, de passer på tingene så alt er intakt efter flytning.

1. Muuttomies
  2. ja myös
  3. Kuljetuspalvelu
  4. Muutto- ja säilytyspalvelu

Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der dækker hele Sjælland. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem din flytning. Står du og skal bruge en billig flytning fra København eller til København, og har du brug for et flyttefirma, så er Fag Flyt det helt rigtige flyttefirma for dig. Fag Flyt tilbyder mere end bare hjælp til en flytning. Ved brug af vores flyttefirma København, giver vi dig mulighed for at opbevare dine ting på Amager, såfremt du skulle have brug for det. Vi er med andre ord et fleksibelt flyttefirma i Kastrup med fokus på en effektiv kundeservice, hvor dine behov og ønsker kommer i forreste række. Vi kører med faste priser, der er til at forstå. Du slipper derfor for ubehagelige fordyrende overraskelser undervejs. Vi er med andre ord til at stole på – en aftale er en aftale.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super dygtige og kompetente flyttefolk

Super dygtige og kompetente flyttefolk. Virkelig intet at sætte en finger på. Vi vil absolut bruge dem igen.

31. elokuuta 2023

Hej Sofie,
Tak for de fine ord, jeg er glad for du vil bruge os igen :)

Meget professionelt firma

Meget professionelt firma. Niklas kommer og kigger på opgaven og vejleder os fra start til slut. Vi skulle flytte fra hus til lejlighed. Og nogle af vores ting har vi haft behov for at få opbevaret. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.

18. lokakuuta 2023

Hej Morten,

Effektive og erfarne flyttemænd

Effektive og erfarne flyttemænd, som klarede alt fra småt til stort både!

12. lokakuuta 2023

Hej Nicki
Tak for de fine ord!

Professionelle flyttefolk !!!

Vil gerne anbefale Fagflyt hvis man vil have god service og sikker håndtering af sin flytning. Professionel flyttefolk der passede godt på tingene.
Niklas håndteret det hele meget professionelt. Tak for en god oplevelse 😊

23. lokakuuta 2023

Hej Mads,

Jannik, Fag Flyt

Vi gik fra end større til en mindre…

Vi gik fra end større til en mindre lejlighed, og i den proces har fagflyt leveret en perfekt service både med flytning og opbevaring. Kan klart anbefales.

7. lokakuuta 2023

Hej Marcus,

Jannik, Fag Flyt

God håndtering af tungt udstyr

Vi har benyttet Fag Flyt til at flytte og opbevare vores fitnessudstyr. De var meget professionelle og håndterede de tunge maskiner flot, mens de passede på vores faciliteter. Vi vil helt sikkert benytte Fag Flyt næste gang vi har en lignende opgave.

22. syyskuuta 2023

Hej Aleksander,
Tak for dine flotte ord.

Service i topklasse!

Bestilt Fag Flyt til flytning af vores lejlighed og det var en super oplevelse fra start til slut!
De 3 ansatte kom på aftalte tidspunkt og behandlet vores inventar som det var deres eget.
Klar anbefaling herfra og virkelig et firma man kan stole på.

5. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps

Hej Magnus, Mange tak for de flotte ord.

Upåklagelig service

Upåklagelig service!
Jeg giver FagFly 5 stjerner. Deres service var upåklagelig under vores flytning. Punktlig med god service hele vejen igennem. De behandlede vores møbler, som var det deres egne og fulgte endda op efterfølgende, for at sikre at alt var foregået ordentligt. Alt i alt fremragende arbejde.

10. heinäkuuta 2023

Hej Martin
Tak for dine flotte ord.

Fantastisk flytning!!!

Jeg brugte fagflyt til min flytning,
Der var ikke en finger og sætte på noget, de kom i en lastbil og lejligheden var tømt på ingen tid, og de passede VIRKELIGT godt på mine ting alt blev pakket pænt i tæpper, og spændt op i lastbilen, super anbefaling herfra

2. lokakuuta 2023

Super professionelt setup!

Super service hele vejen rundt - personalet passede godt på vores ting, og behandlede det med stor respekt!

I kan med ro i maven også få opbevaret jeres ting hos fagflyt, det fik vi gjort i forbindelse med flytning.

En virkelig behagelig og god proces!

27. syyskuuta 2023

Ekstrem god oplevelse hele vejen…

Ekstrem god oplevelse hele vejen igennem processen i forbindelse med min flytningen.

Den gode service og professionalisme der blev ydet var second to none.

En stor anbefaling herfra.

23. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde var en god oplevelse.

Mange hilsner,
Jannik og resten af Fag Flyt Teamet

Meget tilfreds!

Vi var meget tilfredse med vores forløb/flytning med Fag Flyt. God service hele vejen igennem og super flinke flyttemænd hjælper os på oplevelsen :)

7. syyskuuta 2023

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fagflyt, da jeg solgte mit hus og havde brug for flytning og opbevaring af mit indbo.

5. syyskuuta 2023

Hej,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde var en god oplevelse.

Mange hilsner,
Jannik og resten af Fag Flyt Teamet

Fantastisk service og stor professionalisme !

Det har været en utrolig god oplevelse, at benytte Fag Flyt til vores flytning! Personalet var virkelig servicemindede og udviste meget stor omhu både ifht os og til vores ting. Ligesom de overholdt alle aftaler om tid og sted. God kommunikation undervejs.
Vi kan varmt anbefale Fag Flyt og vil klart benytte dem igen.

21. syyskuuta 2023