Extreme Carstyling Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Echt top , voor info gebeld en was zeer tevreden over de informatie echt super, bestelling geplaatst en op de zelfde dag kreeg ik via mail antwoord hoe het verder ging met mijn bestelling sneller gele... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag mijn bestelde Milltek uitlaat binnengekregen voor de Audi TT 8J. Past perfect! Hoewel ik wel even heb moeten wachten op deze uitlaat ben ik zeer correct behandeld. Uitlaat besteld, deze blee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerder veren besteld. Maar met mijn laatste bestelling was de prijs wel erg aantrekkelijk. Dus eerst vergeleken met andere sites daarna voor de zekerheid gebeld met ze of het wel om een compleet set... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De levering van de Miltek uitlaat was sneller dan verwacht. Het pakket was een verjaardagscadeau voor mijn vrouw , pakket was niet compleet, er mistte een paar onderdelen in de doos. Echter kon extre... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Extreme Carstyling is een bedrijf dat actief is in verkoop van autoonderdelen en -accessoires. Met name op het gebied van kwalitatief hoogwaardige performance onderdelen. Wij richten ons met name op consumenten maar tevens leveren wij aan autobedrijven en autogarages. Middels overzichtelijk online shops per merk zorgen wij ervoor dat het bestellen snel en overzichtelijk is tegen de scherpste prijzen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Moest helaas na 3 dagen bellen waar…

Moest helaas na 3 dagen bellen waar mijn bestelling bleef .moest toen nog uit Duitsland komen.heeft in totaal 6 dagen geduurd er jammer.

11. joulukuuta 2020
Extreme Carstyling-logo

Vastaus yritykseltä Extreme Carstyling

Beste Henk,

Helaas heeft het inderdaad 3 dagen langer geduurd dan verwacht. Dat hadden we zelf niet direct voorzien helaas, Ik hoop dat je er evengoed blij mee bent.
Veel plezier van je runningboards!

Rob Schoorl
Extreme Carstyling

Saanut 4/5 tähteä

Snel bezorgd

Snel bezorgd! Alleen de pasvorm van de treeplanken is niet naar behoren, een en ander moeten aanpassen om deze naar tevredenheid te monteren.

11. joulukuuta 2020

Top zaak!

Top zaak!
Telefonisch contact was goed.
product zou besteld moeten worden maar was de zelfde week toch nog in huis!
Bedankt Extreme Carstyling.

15. marraskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Vandaag de andere heldere achterlichten…

Vandaag de andere heldere achterlichten binnen gekregen. En gelijk geplaatst.. Rob heeft het geweldig opgelost.. Snelle service. En eerlijk is eerlijk. Toppie geregeld door hun.. Kan wel eens gebeuren dat dhl gooit met producten.. Kan kapot gaan.. Maar service is goed.. Als ik weer wat voor een astra nodig hebt.. Weet ik wie ik benader.. Ik ben heel blij... 👍

4. marraskuuta 2020

Keurig volgens afspraak.

De mensen van Extreme Carstyling waren erg behulpzaam en hebben alles keurig uitgevoerd zoals afgesproken. En het product, in mijn geval een FOX uitlaat, voldoet voor 100 % aan de verwachting.

23. syyskuuta 2020

Uitstekende service

Ik had online, de verkeerde, schokbrekers besteld. Dezelfde dag telefonisch contact opgenomen. Vriendelijk en prettig te woord gestaan, bestelling gewijzigd. Onverwacht de volgende dag al geleverd.

22. syyskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Hier een uitlaat gekocht. Was het laatste exemplaar. Maar paste niet naar mijn zin. Kreeg hem voor een super leuke prijs. Omdat het zijn laatste was. Terug gestuurd en netjes mijn geld terug gehad.

8. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf houd zich niet aan de…

Dit bedrijf houd zich niet aan de nederlandse wet om spullen te retourneren na 14 dagen willen ze je nog maar 50% terug geven van het aankoop bedrag ook zijn de geleverde koplampen niet can bus storingsvrij een elende

28. elokuuta 2020
Extreme Carstyling-logo

Vastaus yritykseltä Extreme Carstyling

Het is altijd makkelijk om een review te schrijven om ons proberen zwart te maken. Persoonlijk vind ik dit niet helemaal eerlijk. We houden ons netjes aan de wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen volgens keurmerk voorwaarden. Dit was er helaas buiten. Doen je toch nog een aanbod wat we niet hoeven te doen. Daarnaast was het allemaal geen probleem om de koplampen in te bouwen ondanks dat het niet pasklaar zou zijn. Nu zijn wij het bedrijf die zich niet aan de regels houden. Dat vind ik persoonlijk niet eerlijk.

met vriendelijke groet,

Rob Schoorl
Extreme Carstyling

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin