Extreme Carstyling Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag mijn bestelde Milltek uitlaat binnengekregen voor de Audi TT 8J. Past perfect! Hoewel ik wel even heb moeten wachten op deze uitlaat ben ik zeer correct behandeld. Uitlaat besteld, deze blee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerder veren besteld. Maar met mijn laatste bestelling was de prijs wel erg aantrekkelijk. Dus eerst vergeleken met andere sites daarna voor de zekerheid gebeld met ze of het wel om een compleet set... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De levering van de Miltek uitlaat was sneller dan verwacht. Het pakket was een verjaardagscadeau voor mijn vrouw , pakket was niet compleet, er mistte een paar onderdelen in de doos. Echter kon extre... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Extreme Carstyling is een bedrijf dat actief is in verkoop van autoonderdelen en -accessoires. Met name op het gebied van kwalitatief hoogwaardige performance onderdelen. Wij richten ons met name op consumenten maar tevens leveren wij aan autobedrijven en autogarages. Middels overzichtelijk online shops per merk zorgen wij ervoor dat het bestellen snel en overzichtelijk is tegen de scherpste prijzen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top bedrijf

Echt top , voor info gebeld en was zeer tevreden over de informatie echt super, bestelling geplaatst en op de zelfde dag kreeg ik via mail antwoord hoe het verder ging met mijn bestelling sneller geleverd dan ik in mijn agenda had staan ik zal jullie zeker aan bevelen bij familie en vrienden. En ik kom zeker terug als klant

15. heinäkuuta 2026

Blijf communiceren!

Na wat communicatieve wederzijdse issues, is de levering van het bestelde product keurig afgehandeld door Extreme Carstyling. Keurig zoals men omgaat met “probleempjes” en hiervoor in goed overleg een passende oplossing weet te vinden!
Mijn advies; er is altijd een oplossing te vinden wanneer het soms wat tegen zit… Blijf communiceren!
Groet Remco Boogaard

22. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle sevice, gemakkelijk berijkbaar , top verlagingset van cobra

Snelle sevice, als je vragen of problemen hebt een berichtje op whatshap gestuurd en binnen enkele uren antwoord gekregen, scherpe prijs, en snelle levering wat wilje nog mee ik besteld hier een cobra verlagings veren voor mijn volvo v40 2001 het is een zeer groot verschil met rijden auto ligt vlak op de weg in combinatie met b4 bilstein schokdempers ook niet overdreven hard ook op belgische wegen:) bedankt voor deze goede service

19. maaliskuuta 2026

Bedankt Rob..

Pakket is een eeuwigheid onderweg geweest..
Bij aankomst een geopende doos ontvangen waarbij niet duidelijk is of alles nog aanwezig is ..(dankzij DHL).
Gelukkig kon ik dankzij Rob wat regelen zodat er toch aan een goede oplossing gewerkt kan worden.
Waarvoor dank!!

13. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

In beide side skirts zit een knik

In beide side skirts zit een knik, toe ik ze uit de verpakking haalde. Daardoor liet op de knik beide skirts los. Opgelost door op die plek, onder en boven, met 4 schroeven vast te zetten.

28. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ik heb een spoiler voor cupra born hier…

ik heb een spoiler voor cupra born hier gekocht maar toen ik hem er op had gemaakt liet hij na 2 weken los
toen heb ik contact opgenomen met hun en toen hebben ze nieuwe bevestigings materialen opgestuurd en nu zit hij wel goed
top oplossing van extreme carstyling

23. elokuuta 2025

Supersnel

Alles in orde, gebeld rond 16:00 of order vandaag nog verzonden kon worden. DHL stond de volgende ochtend op de stoep had ik nog 2 dagen de tijd om de veren te monteren voor de apk. Blij mee.

7. toukokuuta 2025

Koplampen (devil eyes) gekocht

Koplampen (devil eyes) gekocht, maar blijkt dat er helemaal geen mogelijkheid is om deze af te stellen (hoogte/laagte)
Ik snap niet hoe zulke koplampen gewoon verkocht kan worden, wat dit zijn apk afkeur koplampen, omdat je ze niet kan afstellen. Ik weet zeker dat Extreme-Carstyling hiervan al op de hoogte is maar deze gewoon zo blijft verkopen!

11. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Extreme Carstyling

Bedankt voor je review. Al onze koplampen hebben e-keur en zijn in hoogte verstelbaar of nastelbaar voor de apk. Je kunt vaak je originele motor zelfs nog overzetten zodat ze ook elektronisch verstelbaar zijn. Wat heeft het anders voor zin om koplampen te verkopen voor de nederlandse markt? We verkopen ze al meer dan 15 jaar. Ik kan op jou naam verder geen order vinden. Neem anders even contact met ons op zodat we je hiermee kunnen helpen of zaken kunnen verduidelijken. Met vriendelijke groet, Rob Schoorl

Niet te bereiken..

Bestelling al 2 week terug gedaan niks van weer gehoord. Als je de mailt is het een mail adres die niet bestaat. Als je ze belt dan wordt er voor de telefoon gezegd dat ze niet bereikbaar zijn…
Vraag me af of dit wel goed komt?

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Extreme Carstyling

Beste Desiree, weet je zeker dat je het bij ons hebt aangeschaft? Wij zien namelijk geen order op jou naam. Daarnaast zijn wij gewoon altijd telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Alleen onder de middag even niet vanwege de lunch. E-mail adres bestaat ook al 20 jaar en zijn geen problemen mee. info@extreme-carstyling.nl Groeten Rob

Verkeerd product ontvangen

Verkeerd product ontvangen, terug gestuurd op eigen verzendkosten.
Nieuw product ontvangen maar de verzendkosten niet.
Producten staan vermeld incl btw maar op de factuur word deze als nog door berekent plus gratis verzenden,waar op de factuur 7 euro wordt geteld.

22. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Extreme Carstyling

Goedemiddag, inmiddels opgelost bedankt voor andere positieve review. Dit had ook simpel met een e-mail of vraag opgelost kunnen worden. We wisten nu niet dat er een probleem was als dat niet kenbaar wordt gemaakt. MVG Rob

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin