Expertfix Arvostelua 197

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Näytä lisää

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Näytä lisää

Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimr... Näytä lisää

Shop powered by PrestaShop

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg var inde hos Expertfix

Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fik virkelig god og hurtig service, og min telefon virker nu helt uden problemer – også efter noget tid. Jeg kan virkelig varmt anbefale dette sted, hvis du skal have repareret din telefon i Aarhus.

22. joulukuuta 2025

Vandskade.

Min telefon var, uden at jeg registrerede det, faldet ned i mit toilet, hvor den nåede at "marinere" i omkring 20 minutter, inden jeg opdagede det.
Jeg tændte for telefonen, der lige virkede en kort tid, hvorefter at skærmen blev sort.
Gik ind til Expertfix med mobilen kl. 15, med den indre forventning, at min telefon nok var død, og jeg nu skulle købe mig en ny.
I forretningen blev jeg mødt af en venlig herre, der bad min om at komme tilbage igen kl. 17.
Da jeg kom tilbage kl. 17, sagde han: "Du kan lige sætte dig ned og vente, din telefon er ikke helt færdig endnu."
Min første tanke, da han sagde dette var: "Okay han kan reparere den, så jeg skal altså ikke ud og købe mig en ny!"
10 minutter senere kom han ned med min telefon, som nu igen fungerer som den skal.
Venlig, kompetent og hurtig betjening.
Får jeg igen problemer med en enhed, vender jeg 100% tilbage til Expertfix

22. heinäkuuta 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Venlig og rigtig god service.
Ind og ud på en halv time og 2 telefoner lavet. Og rigtig fair pris.

22. maaliskuuta 2025

Der var rigtig god service

Der var rigtig god service. Han brugte tid på at hjælpe mig med at kigge på begge telefoner jeg havde med og hjælpe mig til at vælge hvilken der skulle fixes. Han var meget tålmodig og behjælpelig! Kan helt klart anbefale at få sin telefon fixet her

21. tammikuuta 2025

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, jeg havde problemer med mit frontkamera på min iPhone og fik det lavet på 5 minutter, ejeren er super dygtig og venlig, det er helt sikkert et sted jeg besøger igen hvis uheldet er ude med teknologien
Expertfix Vesterbrogade Aarhus

2. marraskuuta 2024