Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Näytä lisää
Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dårlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Yhteystiedot
Toldbodgade 18, 5. sal,, 1253, København, Tanska
- +45 89 87 30 84
- info@evobike.dk
- evobike.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg kan simpelthen ikke få lov at komme…
Jeg kan simpelthen ikke få lov at komme i kontakt med jer. Hvor er der et telefonnummer eller en mail, hvor man kan kontakte jeg direkte?

Vastaus yritykseltä Evobike
Super service, fik leveret nyt display hurtigt. Søde mennesker
Kan kun anbefale at handle med dem
Hurtig levering og nemt at bestille på…
Hurtig levering og nemt at bestille på hjemmeside
Syndes det tage for lang tid at man få varen
Syndes det tage for lang tid til man få varen

Vastaus yritykseltä Evobike
Man fik det man ville have og hurtig…
Man fik det man ville have og hurtig levering.
Tilfreds med det hele
Levering af reservedele til display på Evobike.
Levering af de rigtige reservedele hurtigt.
Manual ok (dog kun på engelsk).
Nem "gør det selv montering".
Nu virker cyklen perfekt.
Alt efter aftale
Super tilfreds med Evobike
Vi købte en EvoBike Sport-8 250W, 540 Wh, i sommers. En rigtig fornuftig og komfortabel kvalitets elcykel til en rigtig god pris, er superglad for den. Her i december røg der uheldigvis en sikring i batteriets ladestik så batteriet ikke ville lade. Jeg henvendte mig til Evobike via hjemmesidens kontaktformular. De svarede dagen efter, og bad mig pakke batteriet forsvarligt og sende det til Sverige (gratis forsendelse, gratis reparation). Fin og regelmæssig kommunikation med navngiven medarbejder igennem hele processen. Nu har de skiftet sikringen og batteriet er retur hos mig 2 uger efter, og virker perfekt. Venligt og professionelt. Vil ikke tøve med at købe en cykel mere hos dem.
God cykel og tillidsvækkende firma
Køber EvoBike Flex, som er en 3-hjulet El-cykel. Cyklen leveres færdigsamlet og leveres meget hurtigt efter bestilling. Komponenterne og byggekvaliteten er god, finishen er pæn og teknisk er den meget velfungerende. Køreoplevelsen er god og stabiliteten er tillidsvækkende, fordi sadlen er tæt på de 2 bageste hjul. Har desuden en kæmpestor bagagekurv over baghjulene. Derfor en klar købsanbefaling herfra.
Flot og lækker kvalitetscykel
Hurtig levering.
Nem samling af cyklen.
Jeg er tilfreds
Elendig service hvor det er umuligt at…
Elendig service hvor det er umuligt at købe reservedele

Vastaus yritykseltä Evobike
Tog for lang tid med tilbage melding
Tog for lang tid med tilbage melding, batteriet virkede ikke efter 3 måneder, forsendelsen tog alt for lang når jeg skulle have et andet batteri, det tog 3 uger hvor jeg ikke havde en cykel der virkede, jeg er afhængig af min cykel, det syntes jeg ikke er i orden, jeg har givet næsten kr.20.000 for cyklen den skulle gerne virke længere en 3 måneder uden problemer.

Super cykel 2 dages levering
Hurtig respons på mit problem med min…
Hurtig respons på mit problem med min nye El-cykel - Hurtig levering af de dele der forhåbentlig hjælper med problemet

Vastaus yritykseltä Evobike
Jeg har været meget tilfreds
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.