Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Näytä lisää
Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Näytä lisää
Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Näytä lisää
Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super god service medarbejder

Vastaus yritykseltä Evida
Evida fjernede min gas måler uden nogen form for varsel da jeg havde en lejer der ikke brugte gas i en længere periode. Der faldet afgørelse i en lignende sag som de har tabt. De meddeler derfor efter 2mdr uden responce at de har fejlet og nu vil gen etablere uden beregning.
Huset er i mellem liggende periode solgt og nu stiller de så spørgsmål til om ny ejer skal betale eller ej. Desude trækker de igen sagen i langdrag med undskyldninger om ferier og lang sagsbehandling. Evida det er under alt kritik i overhovet stiller spørgsmål om dette da i allerede har tabt sagen, et stats selvskab der bruger mafia metode i DK

Vastaus yritykseltä Evida
Meget forstående og imødekommende medarbejder. Alt gik som ønsket og jeg er tilfreds.
Ingen ventetid.
Jan N Ballerup

Vastaus yritykseltä Evida
Medarbejder var lyttende,hjælpsom, venlig og forklarede så jeg kunne forstå. Tak for jer😊

Vastaus yritykseltä Evida
Bliver altid hjulpet på bedste vis, med stor tålmodighed ( har jeg brug for, ikke god nettet☹️)

Vastaus yritykseltä Evida
Ualmindelig flot service fra en kompetent medarbejder

Vastaus yritykseltä Evida
Fantastisk kundeservice og forstående og venlig

Vastaus yritykseltä Evida
Evida var meget imødekommende vedr. vores høje gasregning som blev delt op i 3 betalinger med et meget fair gebyr - men dog med renter naturligvis

Vastaus yritykseltä Evida
Medarbejderen fra kundes support var utrolig venlig og hjælpende, selvom jeg kom til at stille nogle lidt dumme spørgsmål! En virkelig god oplevelse!

Vastaus yritykseltä Evida
hører også til gruppen som har betalt dobbelt . januar 2025 er der betalt 2x2500,-
mærkeligt deres system ikke " popper op.
i skal være opmærksomme !!

Vastaus yritykseltä Evida
Medarbejderen som vi talte med, var uhyre hjælpsom og meget positiv i hendes måde at varetage mine spørgsmål på. Hun har fortjent en lønforhøjelse 😉.

Vastaus yritykseltä Evida
En meget dygtig og venlig medarbejder

Vastaus yritykseltä Evida
Jeg har fået et par rykker. Ok hvor der blev skrevet at man lukkede for gassen 29/1-26 hvor jeg ligger den ind til betaling. D. 25. 26/1-26 lukkede mand så for gassen. Jeg kontaktede Evida og efter lidt tovtrækkeri før jeg blev oplyst om gassen var blevet afbrudt, hvorefter jeg spurte hvorfor den var blevet afbrudt altså 3-4 dage før varslet. D. 27/1 betalte jeg gassen. Jeg bliver nok opkrævet for lukning og åbning af gassen. Kompensation til lejer for den extra el.
Den tid jeg selv har brugte undskylde over for lejer køb af varme blæsere, gratis badeværelse til lejerne, kun fordi mand har sovet i timen. Rene Olsen

Vastaus yritykseltä Evida
Jeg bad om hjælp til tilmelding på på betaling service og fik det med det sammme. Det var dejlig nemt.

Vastaus yritykseltä Evida
Meget venlig kundeservice og problemet blev hurtigt løst

Vastaus yritykseltä Evida
Jeg forstår simpelthen ikke!! dem der sidder kontor de får ikke en skid svar mit spørgsmål?? hvorfor de ansat sådan en dumme mennesker kontor som de ikke engang svarer folk spørgsmål??

Vastaus yritykseltä Evida
Medarbejderen i kundeservice var meget imødekommende og hjælpsom

Vastaus yritykseltä Evida
Har lukket for gassen jeg har betalt i 35 år jeg kan se der er flere. Godt jeg skal have fjernvarme om 2 måneder. Ydermere siger damen jeg skal pludselig have service på mit fyr. Min hund er helt syg af den kulde. Tag fjernvarme hvis i kan og hold jer væk herfra Jeg er rasende