Everclean Carcare Arvostelua 203

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!

Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Näytä lisää

Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Näytä lisää

Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Näytä lisää

1. Autopesu

Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

God service til prisen

Vores gamle BMW X5 van, blev med et 10 år yngre efter besøget fra Everclean Carcare. Jeg kan kun anbefale dem. Det er rigtig fint at de kører ud til adressen hvor bilen står.

11. syyskuuta 2024

Hej Sune.

Tusind tak for din anmeldelse, vi er super glade for du er tilfreds og vi kunne være med til at gøre sådan en forskel, som du beskriver :)

Everclean Carcare

Super service kommer til tiden og…

Super service kommer til tiden og levere som de beskriver til billige penge.

6. syyskuuta 2024

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for du havde en god oplevelse, og at vi lever op til din forventning :)

Tidligere perfekt resultat

Tidligere perfekt resultat, men det er begyndt og gå for stærkt, når man kun bruger halvdelen af den afsatte tid bliver resultatet selvfølgelig også derefter, jeg er derfor tidligere kunde :-(

28. elokuuta 2024

Hej Flemming Kertan.

Jeg beklager din dårlige oplevelse med vores sidste besøg, det er ikke sådan det burde være.

Jeg kunne forstå på vores private korrespondance at du synes bilen var blevet flot, men at der var en fedtfinger på en af ruderne, og at nogle af insekterne foran ikke kom ordentligt af. Dette er vi som sagt meget kede af.

I den givne situration har vores medarbejder fejlvurderet bilens resultat og overset de 2 ting som den ekstra tid kunne være udnyttet til.

På baggrund af, at du takkede nej til vores ønske om at komme igen og fjerne manglerne, er vi kede af en så dårlig anmeldelse.

Men vi tager imod hvad du siger, og vil bruge det til at forbedre os.

Imponerende !

Jeg er fuldstændig imponeret over Deluxe behandlingen fra Everclean. Min bil ser fantastisk ud, både indvendig og udvendig. Det er tydeligt, at de har lagt stor vægt på detaljerne. Interiøret skinner, bilen ser ud som om, den lige er trillet ud fra forhandleren. Servicen var også i top - venlig hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Ever Clean til alle, der ønsker en bil, der stråler af renhed og luksus. Fem stjerner herfra!

28. heinäkuuta 2024

super god betjening af Peter
fantastisk til prisen

20. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare

Hej Birgit. Tusind tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at komme igen.

Øje for detaljer og meget grundige

Øje for detaljer og meget grundige. Stor anbefaling herfra.

24. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare

Hej Kim. Tusind tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at komme igen.

Thank You....

Meget pålidelige, grundige og effektive.
Gør en gammel bil brugbar i mange flere år, hvilket jo er godt når vi ikke bare skal kassere alt brugt, men bruge det vi har.
Thank you..... Everclean Carecare

17. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare

Hej Lisbeth. Tusind tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at komme igen.

som altid en helt fantastisk dejlig bil…

som altid en helt fantastisk dejlig bil at køre hjem i - vasket udvendig og indvendig, mens jeg er på arbejde - tak igen, for altid god service og flot bilpleje :-) mvh Pernille

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare

Hej Pernille. Tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at komme igen.

Topklasse!

Topklasse!
Virkelig et grundigt og meget fuldendt stykke arbejde. Bilen stod som ny!

29. toukokuuta 2024

Hej Anders.

Tusind tak for anmeldelsen.

Storr 10-tal

Vi fik ordnet 4 biler indvendigt og det blev gjort til et 10-tal. Bilerne er virkelig blevet flotte👍

21. toukokuuta 2024

Hej Marianne.
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du er blevet glade for bilerne.

Ren og fin bil

Ren og fin bil, helt perfekt.

9. toukokuuta 2024

Hej Jon.

Tak for anmeldelsen.

Vi glæder os til at komme igen. :)

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. Bilen er virkelig flot. Helt ren og poleret.

24. huhtikuuta 2024

Hej Susanne.

Tak for anmeldelsen.

Vi ser frem til at komme på besøg igen.

Mvh Emil.

Så flot en bil jeg fik

Så flot en bil jeg fik. I er absolut stabile og dygtige. Det er ikke sidste gang, jeg vil bruge jer.

25. huhtikuuta 2024

Hej Susanne.
Tak for anmeldelsen.

Mvh Holdet fra Everclean.

Super fin og professional service

Super fin service og alt foregik til tiden.
Man fik en "ny bil fornemmelse" efter behandlingen.

22. huhtikuuta 2024

Hej Thomas.
Tak for anmeldelsen.

Mvh Holdet fra Everclean.