SNYD! Vi betalte for en morgenbollefyr, som aldrig dukkede op til den planlagte polterabend, derudover kan vi ikke få refunderet vores depositum, da vedkommende er holdt op med at svare 🤥 Latt... Näytä lisää
Super sjovt og underholdende indslag til polterabend. Vi havde booket Ken og var udendørs, hvor han sørgede for cocktails og en række frække lege der satte godt gang i stemningen allerede fra morgenst... Näytä lisää
Vi havde fornøjelsen af BarbieKen som morgenbollefyr, som første indslag til et polterabend i går. Ken var enormt god til at sætte gang i festen og med hans charme fik han alle til at føle sig trygge,... Näytä lisää
Fik en reminder om jeg kunne dele min oplevelse med eventpakker, så det vil jeg tillade mig at gøre. Vi bestilte en sød dame som kom ud til noget underholdning. Arrengement blev piftet virkelig op eft... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Frisk fyr som satte gang i festen
Frisk fyr som satte gang i festen!
Bookingen og processen var ligetil.
Vi bestilte en sød pige til en…
Vi bestilte en sød pige til en sommerfest og det var et kæmpe hit :D. Jeg ved hvor vi skal kigge hen til julefrokosten.
eventpakker kan virkelig anbefales til…
eventpakker kan virkelig anbefales til et godt morgen arrengement.
Vi havde lidt en skør oplevelse
Vi havde lidt en skør oplevelse til min vens polterabend. Vi havde bestilt en morgen bolle dame. Og ud fra den beskrivelse der var givet af hvilken oplevelse vi ville få. Var den ret underlig. Hun lavede og æltet dejen på gommens mave og puttet alt muligt mærkeligt i de boller hun lavede fx sennup. Så det var langt fra en hyggelig oplevelse. Mere sjov og følte lidt gommen blev gjort til grin. Vi grinte dog en masse meeeen.... Det var langt fra det vi havde forventet og bestilt. Det var mega skørt. Hun burde komme i en form for klovnedragt til næste gange. For det der var gak og løjer.... Tænk vi brugte penge på det. 😏