1. Tapahtumajärjestäjä
  2. Viihdetoimisto
  3. Tapahtumasuunnittelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Seriøs sjov underholdning til erhverv. Underholdning til firmafest, sjov teambuilding aktivitet. Vi kommer til jer - vi leverer i hele landet. Vi tilbyder en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter. Vi er særligt kendte for vor...

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Professionelt planlagt og udført event!

Professionelt planlagt og udført event!
Helt fra start var der en god dialog, styr på detaljerne og vores behov. Selve gennemførslen af eventet var mega fedt! Vores "vært" Laura havde en enormt indlevelses evne, god til at formidle, styre tiden og svare på alt vi kunne finde på at smide hendes vej, for at komme en opklaring nærmere.

Det blev faciliteret på engelsk og det fungerede upåklageligt. Vi havde nogle interne gimmicks, som Laura på fineste måde fik inkorporeret i hendes styring, så vi følte virkelig at det var planlagt for os og til os.
Der var god samspil mellem alle fra Lykke og Co. og tiden fløj afsted. Vil ikke tøve med at anbefale dem. Vi var 46 medarbejdere og vi havde en vildt god aften.
De varmeste anbefalinger herfra.

/Lene Terp Clausen

14. kesäkuuta 2024

Vi har i over 10 år haft Lykke og Co…

Vi har i over 10 år haft Lykke & Co. som fast samarbejdspartner i forbindelse med teambuildingaktiviteter for vores gæster her på Holckenhavn Slot.
Lykke & Co. er vores mest brugt samarbejdspartner og vi bruger dem til alt fra Murder Mystery til Dilemmaspil, bueskydning og fægtning.
Lykke & Co. er en utrolig professionel samarbejdspartner hvor der altid er 100 % styr på tingene både i planlægningsfasen og på selve dagen. Lykke & Co. stiller altid med topmotiverede og smilende instruktører, der altid sørger for vores gæster får en god oplevelse. Lykke & Co.'s udstyr er altid velholdt og alt bliver sat op med fokus på detaljen. Vi sætter i samarbejdet med Lykke & Co. stor pris på de altid ca. 1 ugen inden arrangementet følger op på vores aftaler, det er særligt og ikke noget vi oplever ved mange andre leverandører.

2. toukokuuta 2024

Planet WOW elsker jer

Det har været et fantastisk teambuilding event, hvor vi har haft det super sjovt. Vi har dystet på kryds og tværs, dette har betydet vi har lært hinanden endnu bedre at kende. I har WOW’et os🫶🏼

25. elokuuta 2023

Team building aktivitet købt

Vi har købt operation dessert survivors til team building med unge mennesker.
Det virkede perfekt. Super vejledning og underholdende aktivitet.
Vi kom efterfølgende lidt i tvivl om element i spillet, og kontaktede kundeservice. De svarede omgående, og meget omhyggeligt, på vores spørgsmål. (som vi iøvrigt bare kunne have læst os til). ☺️
Tak for det!

23. toukokuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili