Eventim Polska Sp. z o.o. Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Złodzieje. Pobrali kasę za bilety na Phantom Of The Opera, spektakl został odwołany, a oni nie oddali pieniędzy, choć mija już prawie miesiąc od wydarzenia (oczywiście ponad miesiąc od zapłaty za bile... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

5 dni po zakupie nadal nie wysłano biletu i widzę status "przygotowanie do wysyłki". W dzisiejszych czasach dramat i kompletny brak profesjonalizmu. Ostatni raz korzystam z Eventim przy zakupie bile... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dzieci do 18 miesiecy za darmo. Ok fajnie. Ale wydarzenie zostało przeniesione o 3 miesiace pozniej j dziecko mialo juz 21 miesiecy. Mielismy 2 bilety z zona, bo dziecko za darmo. Jednak na wejsciu ni... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jakby dało radę to dałabym zero gwiazdek za obsługę, wydarzenie zostało odwołane i nie odzyskałam całej kwoty zwrotu pomimo że wydarzenie zostało odwołane z winy organizatora. Serdecznie nie polecam... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Scam

If I can only select less than 1 star… It’s been 2 years and they didn’t refund me for a Trapeton event that THEY cancelled 2 DAYS BEFORE IT SHOULD HAVE HAPPENED. With this “joke” they instantly won the reputation of scammers. How is it possible to cancel an event 2 days before when everything should have been already ready? And if you anyway make this stupid decision you must make sure that you’ll be able to give people their money back. I keep writing them and I receive the same automatic message that supposedly they didn’t get all the money back themselves and suppose they do everything they can to fix this. For 2 years?! Seriously?! Admit that you screwed up big time and try harder.

12. heinäkuuta 2025

Oszuści i złodzieje

Bilety kupione przez Eventim w 2022 roku. Koncert dwukrotnie przekładany (co pół roku). W końcy w 2024 roku koncert został odwołany, po roku od jego pierwszego planowanego terminu. Zgłosiłem do Eventim w październiku 2024 wniosek o zwrot kosztów za bilety. Po kolejnym miesiącu braku odpowiedzi ze strony Eventim, po mojej kolejnej interwencji dostałem odpowiedż, że Eventim nie był organizoatorem koncertu tylko prośrednikiem i nie może mi oddać pieniędzy za bilety. Pytam zatem komu płaciłem pieniądze kupując bilety za stronie Eventim ? Minęło kolejne 6 miesięcy i brak kontaktu od Eventim. Czekam jeszcze 3 miesiące i jak nie dostanę kasy to składam zawiadomienie na Eventim z art. 286 KK. Klient zapłacił Eventim kasę, Eventim skasował prowizję, a gdy żądam zwrotu kasy za odwołany finalnie koncert problem jest tylko klienta.

11. marraskuuta 2024

Dramat

Dramat. Bilety zakupione dwa lata temu. Koncert dwa razy przełożony, a pół roku temu ostatecznie odwołany. Pomimo licznych zgloszeń, zwrotu 5 zakupionych biletów, wykonanych 8 razy telefonach, nikt się nadal nie odezwał. Otrzymałam tylko zapewnienia, że otrzymam informację mailem. Od kilku miesięcy cisza. Zwrotu pieniędzy brak.

3. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

BRAK SŁÓW !! NIE POLECAM ABSOLUTNIE !!!

Zakupilem bilety na impreze 12 dni przed wigilia na prezent pod choinke dla dzieci. ( impreza dopiero w kwietniu 2025 ale zamowione byly bilety kolekcjonerskie jako prezent pod choinke i to w dodatku za doplata + koszt przesylki kurierem ) minela wigilia, minely swieta i biletow nadal nie ma. a dzieci nie dostaly prezentu pod choinke przez jakis uposledzonych ludzi, ktorzy pracuja w tej pseudo firmie !!!! Wstyd przed dziecmi, ze " gwiazdor " o nich nie pamietał :( BRAK SŁÓW !!!

24. joulukuuta 2024

Firma antykliencka…

Niestety podpisuję się pod negatywnymi opiniami Przedmówców. Zero elastyczności. Zero podejścia proklienckiego. Bilety w formie wydruku praktycznie nie dostępnę i finalnie i tak trzeba zamawiać wersję cyfrową, mimo sporej dopłaty. Zdecydowanie nie polecam.

13. joulukuuta 2024

Bardzo nie polecam

Miałam problem z biletami, gdzie przyznano mi losowe miejsce, a nie takie jakie chciałam. Pierwszego dnia otrzymałam informację, że nie da się zmienić, mimo że problem wystąpił po stronie ich serwera. Dzisiaj mówiąc o tym samym problemie konsultant mnie zbył mówiąc, że zobaczą co się da zrobić i powiadomią mnie mailowo. W takich sytuacjach powinnam dostać maila z numerem zgłoszenia. Takiego nawet nie dostałam.
Kilka lat temu zamówiłam bilet, ale do domu (na pamiątkę) i nie przyszedł, jak zadzwoniłam do nich, to dostałam informację, że wyślą duplikat. Również go nie dostałam, więc mimo że zapłaciłam za taki rodzaj biletu to koniec końców miałam elektroniczny. Żenada

18. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam! Anulowali koncert i już rok czasu nie odzyskuje dużych pieniędzy! Korespondencja jest od początku taka sama, że nie ponoszą odpowiedzialności za sprzedaż biletów!!! Co za kpina! Jednak nie poddam się i chyba spotkamy się w sądzie EVENTIM!

17. joulukuuta 2024

Zakupiłam bilety na Szalone Dni Muzyki

Zakupiłam bilety na Szalone Dni Muzyki, kwota została pobrana i zaksięgowana, na zakończenie zamówienia otrzymałam informację, że nastąpił błąd techniczny, zamówienie zniknęło z konta. Oczywiście po kontakcie z infolinią, otrzymałam informacje że nastąpi zwrot środków, ale w międzyczasie bilety na koncerty wykupiono i odtworzenie tego zamówienia nie było możliwe. Mam nadzieję że otrzymam zwrot środków, ale biletów na koncerty nie jestem w stanie już odzyskać.

1. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Koncert który nie odbył się w marcu…

Koncert który nie odbył się w marcu dalej nie ma ustalonej nowej daty więc zdecydowałam się na zwrot pieniędzy . Wszystko zgodnie z ich instrukcją na stronie. Pytając się mailowo o cokolwiek w tej sytuacji to dostawałam tylko odpowiedzi że jeszcze nie ma informacji na ten temat lub nic nie odpisywali. Nie dostałam szczegółów odnośnie całej sytuacji gdzie klient stracił pieniądze i to nie małe. Brak profesjonalnego podejścia do klienta. Samemu trzeba się upominać o jakiekolwiek informacje . Odesłałam im bilety, formularze o zwrot pieniędzy i ciągle cisza … Im powinno zależeć na zajęciu się klientem w takiej sytuacji żeby kolejnym razem też bilet zakupić od nich i żeby klient się nie stresował utratą pieniędzy. Nie polecam

17. maaliskuuta 2024

365 dni udręki

Tak jak wspomniałam w poprzedniej recenzji- odwołanie imprezy Trapeton na 2 dni przed festiwalem. Mija ROK od odwołanej imprezy, zwrotu brak, od lutego br. kontaktu brak. Zbywanie, że środki będą zwrócone jak dostaną od organizatora…KIEDY? Prawie 1000 zł mi są winni nie licząc kosztów za transport i nocleg, które poniosłam.
Przetwarzają płatność to powinni klientom zwrócić a od organizatora ściągać we własnym zakresie. Odradzam!!!

3. heinäkuuta 2024

Eventim kpi z klienta

Eventim uważa, ze musical Edith Piaf bez działającego mikrofonu artystki jest pełnowartościowy. Na reklamacje odpowiadają po 3 tygodniach, oczywiście ją odrzucając. Nie widza problemu w cenie 500zł za dwa bilety utworów, które nie mogły być wykonane ponieważ organizator miał totalny problem techniczny. Odradzam tą firmę. Fatalna obsługa pod każdym względem. Kpina z klienta.

30. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Solidna firma.

Kurier dostarczył bilet na koncert Yasmin Levy we Wrocławiu tak jak powinno być.Nie było żadnych komplikacji podczas zamawiania i dostarczenia biletu na koncert.Solidna firma.

25. maaliskuuta 2024

brak zwrotu pieniędzy ... naciągacze

Do tej pory pieniądze za nieodbyty koncet w lipcu 2023 Trapeton nie zostały zwrócone, brak jakiegokolwiek kontaktu z nimi, środki zostały wpłacone w marcu ub roku i do dzisiaj nie mogą ich oddać.
Nie polecam tej agencji, brak profesjonalizmu i nabijanie ludzi w butelkę.

12. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Zakupiłam bilety który mają być prezentem na święta, ale zamówienie nadal nie było wysłane. Zero kontaktu ze strony pomocy.

13. joulukuuta 2023

Trapeton Bash Festival - Gdańsk

Two days before the Trapeton Bash Festival in Gdańsk, which should have taken place the days 14-15/07/23, they cancelled the event. What is not normal is that after 2 months after the cancellation of the event they didn't refund the money.
It was sad that the event was cancelled but as far as they would have done the things in a proper manner after that, I can strongly bet that this level of anger wouldn't have take place among the people. I really can't understand why is it so difficult to make the refunds when you suppose not using that money as there was no event.
0 credibility.

12. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin