Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Po raz kolejny informuję, że otrzymałem niekompletne zamówienie. W trakcie reklamacji dowiedziałem się, że firma nie posiada kompletu, co jest kłamstwem, bo oferuje taki sam produkt. Chyba, że oszuka... Näytä lisää
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Całą transakcję oceniam bardzo…
Całą transakcję oceniam bardzo pozytywnie,szybka dostawa,produkt bardzo dobrej jakości,polecam wszystkim kupującym z całą pewnością!
Sklep na 5
Pościel bardzo ładna, przyjemna w dotyku.
Szybka realizacja zamówienia, sprawna dostawa 🙂
Niestety
Niestety, posciel nie jest z bawełny, satyny, zbgt cienka, wszyte brzydkie zamki
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
serwis bardzo ładny szkoda
serwis bardzo ładny szkoda, że inny wzór na talerzach
Dobry jakościowo produkt
Dobry jakościowo produkt, który spełnił moje oczekiwania. Niska ocena spowodowana kilkukrotnym przełożeniem terminu dostawy, a także prośbami o opinię o produkcie przed jego dostarczeniem.
Produkty piękne
Produkty piękne i bardzo starannie zabezpieczone. Kontakt szybki i bezproblemowy. Bardzo dziękuję.
Piękny serwis
Piękny serwis, jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam
Pościel mięciutka i przytulna
Talerze są przecudne :) Wyraziste…
Talerze są przecudne :) Wyraziste kolory. Spełniły moje oczekiwania.
Zestaw pojemników jest super
Zestaw pojemników jest super, dobry materiał i bardzo dobrze zapakowane. Wszystko trafiło bez problemu. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep. Napewno nie ostatni mój zakup
Super sprzedawca
Przesyłka została przygotowana i wysłana ekspresowo. Zawierała szklane elementy i sposób zapakowania był naprawdę perfekcyjny. Produktu wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!
Super smaczne,wyroby dobrze …
Super smaczne,wyroby dobrze zabezpieczone przed zepsucie polecam, pozdrawiam serdecznie polecam swojm znajomym
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona ze szybkiej dostawy i z super towaru🙂
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniem. Przesyłka, w której znajdowało się szkło, była zapakowana solidnie. Wszystko dotarło do mnie w całości.
transakcja przebiegła pomyślnie
braki w dostawie i jakość produktu
- komplet bulionówek miał być z salaterką - przyszedł bez,
- sztućce bardzo niskiej jakości
Pościel dwustronna bardzo dobra…
Pościel dwustronna bardzo dobra jakościowo,jestem bardzo zadowolona,miękka w dotyku.
Gorąco polecam ❤🌹⚘
Jestem zadowolona..superszybka dostawa
Jestem zadowolona..superszybka dostawa
Zamówienie
Zamówiłam trzy zmiany pościeli, na razie rozpakowałam jedną. Wygląda tak jak na stronie, nadruk wygląda dobrze, jeszcze nie prałam. Jeżeli się sprawdzi to jeszcze domówię. Dostawa na drugi dzień od zamowiena. Polecam.
Trustpilot-kokemus