Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co można stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie... Näytä lisää
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Towar wysoce praktycznymi wysokiej…
Towar wysoce praktycznymi wysokiej jakosci
Zamowienie
Informacja na stronie - wysylka w 24h. Zamowienie wtedy nie bylo wyslane i jakbym nie napisala maila to nie dostalabym informacji. Kupilam dwa stojaki po dwa słoje. Jeden słój przyszedł pobity. Zglosilam. Zaproponowano mi zwrot 30 zl- zgodzilam sie, bo innego wyjscia nie mialam ze wzgledu na brak słoikow na stanie. Nie jestem zadowolona, bo teraz do tego stelarza nie dokupie sloika. Nie polecam.
Zamówiłam kociołek ,który przyszedł bez…
Zamówiłam kociołek ,który przyszedł bez uchwytu na pokrywce .Firma dosłała uchwyt który niestety nie pasował .Odesłałam pokrywkę z niepasującym uchwytem i czekałam na pokrywkę z pasującym uchwytem .No i przyszła po kilku dniach ale niestety pokrywką pęknięta więc znowu odsylalam .Przyszła kolejna już dobra .
Niestety tym razem się zawiodłam…
Niestety tym razem się zawiodłam pojemniki na zdjęciu wyglądają na większe a okazało się, że różnią się od tych które wyglądają na zdjęciu.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, bez żadnych uszkodzeń, polecam
Zamówienie ceramicznej beczułki na kiszonki
Wszystko ok. Beczułka fajna, jeszcze nie używana więc nie mam opinii na ten temat. Podsumowując jestem zadowolona zarówno z produktu jak i dostawy.
Firana piękna tak jak w opisie i na…
Firana piękna tak jak w opisie i na zdjęciu dostawa szybki i bez problemu , polecam 🥰🥰🥰🥰
Kociołki żeliwne
Kociołki dobre jakościowo. Bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodne z opisem.Polecam
Produkt dobrej jakości
Produkt dobrej jakości, polecam firmę 💖
Wszystkie przedmioty są bardzo…
Wszystkie przedmioty są bardzo przydatne i potrzebne ,jestem zadowolona z zakupu spełnia moje oczekiwanie .
Zakupiłam 3 zestawy dla dzieci
Zakupiłam 3 zestawy dla dzieci, w jednym był wyszczerbiony kubek, w drugim połamany pojemniczek na jajka, także więcej już nie zamówię, oczywiście można zwalić na transport, ale wydaje mi się że były dobrze zapakowane, i nie sądzę żeby to się stało po tzw drodze, także nie polecam, zestawy miałam dać wnuczkom na dzień dziecka, więc nie dałam, bo wstyd było dać połamane i wyszczerbione, nie pozdrawiam
Bardzo dobre produkty polecam
Szybka realizacja zamowienia
OD DAWNA KUPUJE NA EUROP 24 JESTEM…
OD DAWNA KUPUJE NA EUROP 24 JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I POLECAM INNYM.
Beczka którą zakupiłam u was po…
Beczka którą zakupiłam u was po zrobieniu ogórków malosolnych o zalaniu ciepła woda pękła w zdłóż jest mi bardzo przykro że wydałam tyle pieniędzy za taki towar gdzie wydawał się mocny i piękny
Wszystko się zgadza. Produkt przyszedł dobrze zabezpieczony. Piękny zestaw. Polecam
Wszystko zgodne z opisem
Wszystko zgodne z opisem. Bardzo dobra jakość, ładne wzornictwo. Polecam :)
Chciałam zwrócić produkt nie spełnia moich oczekiwań
Torba nie spełnia moich oczekiwań chciałam ją zwrócić
Trustpilot-kokemus