Altid nemt og hurtigt og vigtigste billigt fly jeg finder hos eskytravel. Anbefaler hjerteligt til alle. 🙏🏿❤️ Jeg brugte i sæsonens travleste tid hver gang billige flybilletter dukker op kun via... Näytä lisää
Det er gået nemt at bestille og betale for en billet ved at følge RyanAir´s hjemmeside og ekspederet af eSkytravel. Jeg fandt den afgang der passer mig, og priserne på baggage , skat ,forsikring m.m.... Näytä lisää
Bookingbekræftelsesnummer 5904829202. Jeg vil have mine flybilletter! Først blev min booking bekræftet. Så bad jeg om en opdatering, og fik en betalingsbekræftelse, hvor der blev lovet, at billet... Näytä lisää
Hi, First of all it’s very difficult finding your contact informations. I’ve booked my flight ticket yesterday, and have still not recieved booking confirmation. I’ve recieved an e-mail where it... Näytä lisää
Alle billige og almindelige flyselskaber samlet på ét sted. Certificeret partner hos IATA. Find uopdagede steder med os!
Puola
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Jeg vil på det kraftigste advare mod at bruge eSky. Jeg står med en sag (ID: 7855116080), hvor de har begået en kritisk fejl og efterfølgende fuldstændig svigtet deres ansvar.
Jeg købte billetter til to personer fra Aalborg til København, men ved check-in manglede den ene passager i systemet på udrejsen, selvom turen var betalt. Da jeg kontaktede deres live-chat, blev jeg mødt af total ansvarsfraskrivelse. De forsøgte at kaste skylden over på flyselskabet, som dog kunne bekræfte, at fejlen lå 100% hos eSky som den udstedende agent.
Trods fem henvendelser til deres support samme aften og flere timers ventetid, formåede de ikke at rette deres egen fejl. Resultatet? Jeg blev tvunget til at købe en ny billet til 2.989 kr. ud af egen lomme for at nå et vigtigt erhvervsmøde.
Status lige nu: Jeg har sendt en formel klage og et krav om refusion, men her en uge senere har jeg stadig ikke hørt et ord fra dem. Det er rystende dårlig stil og fuldstændig uacceptabelt at lade en kunde i stikken på den måde.
Det her ender som en sag hos de relevante forbrugermyndigheder, hvis de ikke reagerer med det samme. Spar dig selv for de penge og det besvær – book et andet sted!
Dato for oplevelse: 12. april 2026

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Jeg blev snydt. Troede at jeg bestilte et fly gennem Norwegian, men efter at have betalt væsentligt mere, end jeg havde set billetten til hos Norwegian opdagede jeg at være blevet snydt af annoncen, der gav sig ud for at være Norwegian, men var E-sky. E-sky benytter Norwegians fly. Jeg forsøgte, at annulere billetten samme dag. Det tillod E-sky ikke. Kom ikke længere end til en ROBOT, der afviste mig.
Selvom Norwegian havde meddelt sine kunder, at flyet fra Israel den 15, april 2026 var annuleret benægtede E-sky. Igen en usandhed, selvfølgelig havde de ligesom andre kunder fået besked.
Esky har afvist at tilbagebetale. De er ligeglade med at det er dem og ikke mig, der har aflyst. De har kun tilbagebetalt godt en halvdel af min betaling, - tyveri.
Bestillingen endte alene hos dem fordi Esky automatisk poppede op, da jeg klikkede på Norwegian, hvor Norwegian samtidig blev nævnt - smart ikke ?.
Jeg advarer på det kraftigste mod at benytte ESKY. Det er ren svindel og alle mine anstrengelser for at få mine penge tilbage for en rejse, de og ikke jeg har aflyst har været forgæves.
Nu vil jeg forsøge at kontakte forbrugerombuds-manden og kontakte luftfartsstyrelsen samt Norwegian. så jeg måske kan hjælpe andre, med ikke at blive udsat for det samme. Vil ikke give op.
Den ene stjerne min anmeldelse har, er den lavest mulige karakter jeg kunne give, ellers kunne jeg ikke komme videre med anmeldelsen. Den skal opfattes som ingen stjerne.
Besvarelsen nedenfor fra "Magda" er ren manipulation. Deres venlige bemærkninger er snyd. Bemærkningen er en del af manipulationen og tilrettelagt på forhånd. De kommer ikke tilbage. Den 10. marts 2026 skrev de, at ville komme tilbage, men nej fortsat ingen reaktion, og ingen resttilbagebetaling for den rejse de og ikke jeg aflyste..
BENYT ALDRIG ESKY.

HORRIBLE! NEVER BUY!
Jeg fandt et fly hjem fra Rio. Da jeg forsøgte at booke flyet til São Paulo kunne systemet ikke booke billetten hvilket jeg var utilfreds over. Jeg forsøgte MANGE gange og hver gang fejlede den. Agenten jeg talte med sagde at betalingen ikke var gået igennem for min RIO - CPH og booking cancelled. jeg spurgte om de var sikre da jeg i så fald ville bestille igennem British Airways direkte. Det var sikkert fik jeg at vide! Nu ser jeg så at systemet har kreeret to bookinger til samme fly og den anden er stadig aktiv og pengene er trukket. Det vil sige deres system har lavet to bookninger hvilket agenten IDAG konfirmerede fordi den første bookning ikke gik igennem. Dette vidste jeg ikke. Jeg fik at vide alt var cancelled. Jeg bestilte en anden fly billet et andet sted fordi jeg fik forvisning om at min billet hos dem var aflyst og refunderet. Nu siger de at det kan jeg ikke! Så det er 4500kr spildt på et system der ikke virker samt kommunikation med AI agenter som lovede mig at min bookning var aflyst og pengene gået retur. Bestil ALDRIG hos dem. Havde jeg i mandags vidst at min bookning ikke var aflyst havde jeg ikke købt andre billetter!!! Men istedet kun en billet til São Paulo!!! det er ikke min skyld at deres AI agent oplyser mig om forkerte ting og at deres system laver ekstra bookninger. Man burde forvente af en rejseagent at de kan se der er lavet to bookinger fordi den første blev aflyst.

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Min kone bestilte to billetter til London gjennom denne siden. Hele bestillingssiden var på norsk, og prisen som stod oppført var 3500 kr. Da hun betalte med Visa-kortet, oppdaget hun at de hadde trukket 5653 kr i stedet.
Etter mye styr og lang ventetid på telefon fikk hun endelig kontakt med dem. Da fikk hun beskjed om at betalingen hadde blitt gjennomført i danske kroner (DKK). I e-posten hun mottok etter bestillingen stod det “DK” ved siden av beløpet, men under selve bestillingen fantes det ingen mulighet til å velge dansk valuta – alt var i norske kroner.
Da hun ba om å avbestille innen 24 timer, slik som de fleste seriøse selskaper tilbyr, fikk hun beskjed om at hun ikke kunne få hele beløpet tilbake. De ville bare refundere 4000 kr, og beholde 1500 kr som gebyr.
Dette er svært uprofesjonelt, og det virker som en måte å “lure” kunder på en lovlig måte. Jeg anbefaler alle å være veldig forsiktige med denne siden.

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Skulle bestille herfra. fikk slutt sum på 987,90Kr og betalte det.
Då eg skulle sjekke konto så hadde de tregt 1574,80 Kr. Stod ingen steder at det danske kroner. Alt stod i Norske kroner.
Så viss du skal bestille her så påberegne det dobbelte.
Det svaret eg har fått under er bare tull.
får ikke kontakt med de hverken på e-mail eller tlf.

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Greit å booke - men savner mulighet til å kombinere ulike tur/retur selv. For mange bekreftelseseposter for en booking.

Vastaus yritykseltä Eskytravel
I made a booking for flight tickets. it said it would cost 550kr and i went through the booking and before i paid it did not make it very clear until AFTER i already paid that there is a extra service fee on 400kr (!) and so i paid nearly double what i was expecting for my ticket. It made me really upset that this was not more clear BEFORE i payed. In other sides the factura is being shown very clear, this is what you pay, before doing so, and here it was not clear. So i really feel tricked and sad that i used their service to buy my ticket

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Super god oplevelse. Da vi stod i en ekstrem stresset situation. Vi have en meget kort tid fra at bestille flybilletter.
Men med Eskytravel var det nemt at overskue og det fungere perfekt med indtjener.
Tak for det🤩

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Det er den nemmeste booking side jeg har prøvet
Hurtig og effektiv
Et stort plus for smidighed med betaling med REVOLUT kort
Tusind TAK

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Det er ikke første gang jeg flyver med jer. Jeg synes der er god service

Vedr. Booking nr. 1031932284
I'm waiting now for the third day to hear from Eskytravel. I booked tickets Tuesday, and it still says "Booking pending". I need to arrange a lot of things in relation to my travel, so please let me know, if you can deliver the tickets, or if you cancel our agreement.
I have also used the contact form, but no-one answers.
BR Elsebeth Terkelsen
30/08/2025
Just received the tickets. Thank you!

Vastaus yritykseltä Eskytravel
Alt har fungeret med hensyn til vores bestilling af fly til Gdansk. Gik lige glat igennem

Blev pålagt et gebyr på over 450 dkr oveni den pris som var vist som prisen

Vastaus yritykseltä Eskytravel
FRAUD ! Danger, dont buy anything from this company, it is a scam!
ADVARSEL! Pas på - de snyder og når man finder ud af det ( jeg gjorde indenfor et par timer) - købte flybilletter og bad om refusion, da jeg havde betalt for at kunne annullere og få mine penge tilbage. Jeg havde betalt 1600kr og fik 'tilbud' om at få de 600kr tilbage.
Er rasende!!