Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Professionel, grundig og nærværende rådgivning gennem hele boligkøbet. Stor tak til Camilla, Anders og Steinar for et trygt og problemfrit forløb. Kan varmt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har nu brugt Eriksson advokater både ved køb af lejlighed og senest ved køb af hus, og vi har været yderst tilfredse begge gange. Det giver en stor tryghed at have professionelle og kompetente... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fremragende service. Hurtige og effektive. Svarer på spørgsmål inden for få timer. Man følte sig hørt og grebet i en proces vi ikke selv var så vante i. Det har været samtlige kroner og øre værd at samarbejde med Eriksson Advokater

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Anders was fantastic to work with on the purchase of a home and preparing a co-ownership agreement. He was upfront with his pricing and worked very hard to step up when another law firm went on holiday and wouldn't finish the tasks on time. Very happy with everything he did, and had no problems with communication.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Det har været en fornøjelse at have Eriksson advokater, og kan kun varmt anbefale dem. Vi har haft Anders og Camilla som advokater i forbindelse med et boligkøb og de har aldrig efterladt os alene igennem hele processen!

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Vi har oplevet Eriksson Advokater som yderst professionelle og de har ydet en meget fin og hurtig service.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Søde mennesker, god rådgivning - fair priser. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
God process omkring bolighandel. Kompetent sparring og hurtige svar, der var styr på det.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Professionel og behagelig virksomhed. Grundig og god rådgivning, de har hjulpet med køb af hus og alt dertilhørende - huset er overtaget og alt er foregået på en god og hjælpsom måde, ift spørgsmål og juridiske ting man ikke forstår. Kan varmt anbefales :)

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Mega god oplevelse og de har bare styr på tingene og svarer som lynets hastighed! Kæmpe anbefaling!

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Det har været en fornøjelse at arbejde med Eriksson advokater, kan anbefales fra min side.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Faligt højt niveau med personlig og hurtig indsats i flere omgange - tak for det

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Utroligt kompetente, venlige og professionelle! Altid til at få fat i og effektive i deres sagsbehandling. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger! Mvh Zach og Henriette

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Seriøs virksomhed med dygtige mennesker. Vi har fået en fantastisk behandling hvor intet har været overladt til tilfælder.
Vi takker.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Such a good companion in my apartment purchase. They were very nice and available. Quick response and in English… that’s what I was looking for.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Agerede køberrådgiver for mig. Super søde og hjælpsomme, samt hurtige til at svare.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Jeg fik fantastisk hjælp af Eriksson Advokater i forbindelse med mit ejerlejlighedskøb. Et stort tak til Anders og Camilla for at være både effektive, grundige og meget hjælpsomme hele vejen igennem. De gjorde processen tryg og overskuelig, og jeg kan varmt anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Vi fik hjælp til vores huskøb og er meget tilfredse med Anders og Camillas hjælp. Meget fleksible og professionelle, vores største anbefalinger og vi vil til enhver tid vælge dem igen.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Jeg brugte Eriksson Advokater i forbindelse med et boligkøb, og det har været en virkelig god oplevelse. De var super hurtige, effektive og samtidig utroligt venlige. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og de hjalp med alt.
Stor anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Jeg har været meget tilfreds med Anders og Camilla, som har fuldt mig trygt igennem mit første lejlighedskøb. Kan varmt anbefale.

Vastaus yritykseltä Eriksson Advokater
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.