Hvis du overvejer at sælge din bolig, så behøver du ikke lede længere – vælg Jacob fra Hyllen og Co. Vi skiftede til Jacob efter et længere og frustrerende forløb med en anden mægler,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hyllen & Co. overtog min lejlighed efter 3 andre mæglere havde haft opgaven. Indenfor 3 mdr. havde vi en underskrevet aftale. Jeg har aldrig før oplevet en dedikation og arbejdsomhed på dette niveau.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hyllen & Co er en ejendomsmæglervirksomhed, som går ekstra langt for at give klienten det bedste køb eller salg! Vi opererer i hele København og bruger vores store netværk samt mange års brancheerfaring på at komme godt i mål med dine forventninger!
Yhteystiedot
Tanska
- hyllenogco.dk
Kæmpe anbefaling
Vi skiftede til Jacob efter et længere og frustrerende forløb med en anden mægler, som ikke lykkedes med at sælge vores lejlighed. Forskellen var markant fra første møde. Jacob kom med det samme med en klar strategi, konkrete forbedringsforslag og en tydelig plan for, hvordan vi skulle lykkes, og vigtigst af alt: han eksekverede på den.
Hans blik for detaljer, indretning og præsentation løftede vores bolig til et helt andet niveau. Det var ikke bare småjusteringer – det var målrettede forbedringer, der gjorde en reel forskel i salgsprocessen.
Jacob har været fuldstændig eminent gennem hele forløbet. Altid tilgængelig, knivskarp i sin kommunikation og 100 % ærlig i sin rådgivning. Hans markedsforståelse er i topklasse, og han havde både erfaringen og roen til at holde fast i den rigtige pris, også når vi selv begyndte at tvivle.
Og resultatet taler for sig selv. Jacobs indsats, med markedsføringsmaskinen og holdet fra Hyllen og CO, har leveret en imponerende indsats hele vejen igennem. Der var ikke en finger at sætte på selv den mindste detalje.
Selvom Jacob prismæssigt ligger over mange andre mæglere, endte vi med en bedre salgspris og et større samlet overskud, end vi havde opnået tidligere. Med andre ord: han er alle pengene værd, og mere til.
Det, der virkelig gør forskellen, er, at Jacob ikke bare snakker, han leverer. Der er handling bag ordene, gennemtænkte strategier bag beslutningerne og en oprigtighed, som skaber tryghed hele vejen igennem.
Vi kan ikke anbefale Jacob og Hyllen & Co kraftigt nok. Det her er mæglerarbejde på et niveau, man sjældent oplever.
Jacob er uden tvivl vores faste mægler fremover, så længe han er i branchen.”
Helt perfekt proces og oplevelse fra A til Z
Vi har netop solgt vores lejlighed i København gennem Hyllen & Co, og vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Processen har været professionelt styret hele vejen igennem. Kommunikation var klar, hurtig og transparent, og vi følte os løbende opdateret og trygge i alle beslutninger. Der var styr på detaljerne – både ift. salgsstrategi, markedsføring, fremvisninger og dialog med køber.
Det, der især gjorde indtryk, var deres strukturerede tilgang og evne til at navigere sikkert i både forhandling og de juridiske/administrative aspekter. Det gav ro i maven i en ellers kompleks proces.
Vi oplevede et højt engagement, stærk faglighed og en seriøs indsats for at sikre det bedst mulige resultat.
Vi kan klart anbefale Hyllen & Co til andre, der ønsker en professionel og effektiv salgsproces i København.
Flot salgsarbejde af Jacob
Jacob Vadsholt og Hyllen & Co solgte vores dejlige lejlighed i en fredet ejendom i centrum af København. Det gjorde de helt fantastisk godt. Lejligheden blev solgt til den udbudte pris og indenfor en måned. Jacob er en meget behagelig, venlig og yderst kompetent ejendomsmægler. Salget blev gennemført ordentligt og reelt, og Jacob holder, hvad han lover. Han er både taktisk og strategisk klog, og han forstår at gøre sælger og køber tilfredse og trygge ved handlen. Den administrative del forløb også rigtig fint, selvom vi måtte pushe lidt på for at gennemføre de sidste men meget vigtige dele for sælger - at få frigivet salgssummen. Retfærdigvis skal det siges, at det primært var købers rådgiver, der forsinkede processen. Derfor giver vi den bedste anbefaling af Jacob og Hyllen & Co. Mvh Emma & Peter
Effektivt og behageligt samarbejde om salg
Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Nicolai Hyllen under salget af vores lejlighed. Nicolai gik til opgaven med stor energi og engagement. Vi blev løbende holdt opdateret omkring alle parametre og havde generelt et rigtig godt samarbejde.
Nicolai havde god indsigt i markedet og gav fra starten af den rigtige pris samt et bud på hvornår lejligheden kunne være solgt. Begge holdt til punkt og prikke.
Fremragende oplevelse — solgte vores lejlighed flot og professionelt
Hyllen & Co leverede en fantastisk salgsoplevelse fra start til slut. Professionelt, engageret, innovativ fed markedsføring (som ikke ses hos andre) og altid tilgængelige — de tog hånd om alle detaljer, kommunikationen var klar og hurtig, og deres vurdering af markedet var spot-on. Vi følte os trygge gennem hele processen, og lejligheden blev solgt til en god pris. Kan varmt anbefale Hyllen&Co til alle, der vil sælge bolig uden bekymringer. Man bliver holdt i hånden fra start til slut🏋️♀️
Bedste i branchen
Jeg havde længe forsøgt at sælge min bolig og blev en formiddag mødt af et venligt brev i min postkasse med Hyllen & Co som afsender. Og mens denne tilgang kan anses for at være relativt basal, så fortæller det meget om Hyllen & Co's mindset i forhold til at være ekstremt tilstedeværende. Man mærker i særdeleshed en professionalisme og realisme, der betyder, at man føler sig i gode hænder. Der bliver ikke givet ekstreme salgstaler, men snarere idéer til, hvordan man kan skabe den bedst tænkelige salgsproces. Tillige vil jeg også tillade mig at sige, at Jacob og Nicolai også gør en dyd ud af rådgivningsaspektet af at være sælgers repræsentant. Man er ikke blot et nummer i rækken, men en kunde - og derfor kan jeg også trygt bekræfte, at jeg i fremtiden altid vil have Hyllen & Co øverst på min liste, når jeg skal sælge en bolig i fremtiden.
12/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
12/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre ejendomsmægleroplevelse! Nicolai skiller sig virkelig ud i branchen med sin anderledes, friske og humoristiske tilgang — altid med et smil på læben og en energi, der smitter. Samtidig er han ekstremt professionel og skarp undervejs i hele processen, så man føler sig tryg fra start til slut.
Han formår at gøre noget, der normalt kan være både tungt og stressende, til en positiv og næsten… ja, sjov oplevelse! Kommunikation, sparring og rådgivning har været helt i top, og vi har følt os i de bedste hænder hele vejen igennem.
Vi giver vores varmeste anbefalinger og 12 ud af 10 stjerner uden tøven. Hvis du leder efter en mægler, der både er dygtig, nærværende og leverer en oplevelse ud over det sædvanlige — så er Nicolai den rette!
Nicolai Hyllen og Co har været…
Nicolai Hyllen og Co har været blændende dygtige og dedikerede fra dag ét. Og med et vanvittig højt kvalitets niveau i salgsmaterialet og SoMe content, fik de en underskrevet købsaftale på plads på seks dage for min lejlighed på Frederiksberg. Jeg kan kun varmt og inderligt anbefale Nicolai og Hyllen & Co. De leverer!
Fremragende ejendomsmægler
Hyllen & Co. Stod for salget af vores lejlighed uden bopælspligt i KBK K og de leverede et fremragende stykke arbejde fra start til slut og alt indimellem. Vi kan varmt anbefale dem som, ejendomsmægler, hvis du skulle gå med tanker om salg af din bolig. Udover fantastisk markedsføring og en professionel håndtering da salget skulle eksekveres, har Hyllen & Co. Også klaret alle praktiske opgaver vedr. boligen både før og efter salget, hvilket har været en stor hjælp da vi ikke selv bor i Danmark.
Hyllen & Co. Solgte vores bolig 5% højere end den udbudspris 2 andre mæglere havde anbefalet os.
Alt i alt, så får Hyllen og Co. 5 stjerne og de varmeste anbefalinger fra os.
Topprofessionel formidling og tryghed i særklasse
Vores herskabslejlighed på Østerbro er netop blevet solgt gennem Nicolai fra Hyllen & Co., og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til både ham og hele teamet. Samarbejdet om salget har fra start til slut været en stor fornøjelse – og det er ikke kun, fordi lejligheden blev solgt til en særdeles tilfredsstillende pris på blot fire måneder.
Det skyldes først og fremmest, at Nicolai Hyllen her en yderst professionel og engageret ejendomsmægler. Han er ordentlig, velinformeret om markedet, erfaren og kommunikerer altid klart og konstruktivt. Vi har kunnet komme i kontakt med ham, når som helst vi havde brug for det, og hver gang har vi fået fyldestgørende og gennemarbejdede svar på vores spørgsmål.
Det er tydeligt, at Nicolai brænder for sit arbejde, og man føler sig som sælger i fuldstændig trygge hænder gennem hele processen. Samtidig oplever man, at han udviser samme respekt, ansvarlighed og imødekommenhed over for potentielle købere – noget, der i høj grad bidrager til en tillidsfuld og professionel salgsproces for alle parter.
Når vi en dag skal sælge eller købe bolig igen, vil vi uden tøven vælge Hyllen & Co. endnu en gang.
En kundeoplevelse udover det sædvanlige
Hyllen og co har netop solgt vores lejlighed i indre by og vi har ikke haft en finger at sætte på deres arbejde undervejs. Opgaven viste sig at blive større end først antaget, da vores ejerforening undervejs planlagde forbedringsarbejde og forhøjelse af et forstående fælleslån, men Jacob tog det hele med oprejst pande og lykkedes trods udfordringerne med at sælge lejligheden til prisen.
Kommunikationen har været transparent og direkte. Det har altid været nemt at komme i kontakt med Jacob og selv på hans ferie, brugte han tid på at forhandle med en potentiel køber på vores vegne.
Jacob har igennem hele processen vist eminente evner indenfor forventningsafstemning, konkret rådgivning og forståelse af vores behov. En mere ordentlig og ansvarsfuld mægler skal man lede længe efter.
Lejligheden blev solgt på 4 dage til prisen!
For nogle år siden havde jeg en mindre god oplevelse, da jeg skulle at sælge en lejlighed gennem én af de store ejendomsmæglerkæder. Da jeg skulle sælge min lejlighed denne gang, brugte jeg tid på at mødes med forskellige mæglere og der var ingen tvivl om at Hyllen & Co skulle stå for salget. Ingen skjulte gebyrer, ingen ekstra marketingpakker, realistisk prissætning samt en god dialog.
Det viste sig heldigvis at være et rigtig godt valg. Alle involverede i processen var professionelle, dedikeret og engageret fra start til slut. Nicolai og hans team gør virkelig en forskel. Efter lejligheden havde været online i 4 dage, så blev den solgt til prisen!
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Hyllen og Co til enhver, som skal sælge deres bolig. Deres engagement og fantastiske service gør dem til det indlysende valg.
Solgte vores lejlighed på rekordtid og til en super god pris!
Vi var yderst tilfredse med samarbejdet med Nicolai og kollegaerne fra Hyllen & co.
Super god mægler, med skarp sans for markedet.
Eksekveringen var hurtig, professionel og effektiv, og vi følte os hele tiden godt informeret og hjulpet igennem forløbet, med gode råd og god vejledning.
Kan varmt anbefales!
Vores oplevelse af Hyllen som mæglere…
Vores oplevelse af Hyllen som mæglere har været helt i top, de har været meget informative, vi har fået svar på alle vores spørgsmål hurtigt, og har følt os helt trygge i under hele handlen. Og boligen solgt til prisen på under 14 dage! Også ros til jeres meget dygtige fotograf for de flotte billeder.
Imponerende professionelt setup
Vi har netop oplevet et meget overbevisende salgsarbejde fra Hyllen & Co. og giver hermed vores absolut bedste anbefalinger.
Efter bare 14 dage med høj aktivitet, fik vi hele tre bud på lejligheden, heraf to til udbudsprisen . Hyllen & Co. har et meget professionelt setup med massivt brug af soME, stærke og overbevisende reels, dygtig tekstforfatter, fotograf, administration og ikke mindst ejendomsmæglerne Nicolai og Jacob. Fra start til endelig handel er du ikke i tvivl om, at der bliver gjort alt for at sælge din ejendom bedst muligt og med stor respekt og hensyntagen til både sælger og interesserede købere. Vi har følt os trygge og velorienterede hele vejen igennem.
Salg af vores lejlighed blev en god oplevelse med Hyllen & co
Det har været en virkelig god oplevelse, at sælge vores lejlighed med hjælp fra ejendomsmægler Nicolai Hyllen fra Hyllen og co.
Forløbet har været stramt og kompetent styret. Nicolai er meget behagelig at arbejde sammen med, han er yderst professionel, effektiv og engageret.
Vi kan på det varmeste anbefale firmaet til andre, der skal til at sælge deres ejendom.
5 stjerner herfra!
Mette og Bjørn Lyngbirk
Overholder ikke markedsføringsbeskyttelse
Når jeg nu har gjort mig den ulejlighed at framelde reklamer, så synes jeg det er virkelig irriterende at I gang på gang ikke overholder dette!
Kan på det varmeste anbefale Hyllen &…
Kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co!
Ualmindelig højt service-niveau fra start til slut.
Nicolai er en super dygtig mægler og vi har været trygge i vores boligsalg med ham på vores side.
Vi er utrolig glade for at vi har valgt Hyllen & Co og kan som sagt kun anbefale andre at gøre det samme!
Varmeste anbefaling!
Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co. Fra vores allerførste møde med Nicolai var det tydeligt at mærke, at han er energisk, engageret og har en imponerende viden om boligmarkedet. Denne energi og passion var gennemgående hele vejen fra start til slut, og han fik solgt vores lejlighed på meget kort tid.
Vi opdagede Hyllen & Co på de sociale medier og blev straks tiltrukket af Nicolais moderne og energiske tilgang til markedsføring. De fede videoer og billeder på både TikTok og Instagram formåede virkelig at fange opmærksomheden og præsenterede vores bolig fra sin allerbedste side.
Vi satte også stor pris på den tætte og personlige kontakt med både Nicolai, der altid stod klar ved telefonen, og Nana, som altid var lynhurtig til at besvare vores e-mails. Vi har hele vejen igennem følt os godt taget hånd om, prioriteret og aldrig glemt.
Vi vil uden tøven anbefale Hyllen & Co til vores venner, familie – eller hvem som helst, der står overfor at skulle sælge deres bolig. Og vi ved allerede nu, hvem vi vil kontakte, næste gang vi skal sælge vores ejendom.
Tak for et fantastisk samarbejde!
Fantastisk mægler
Jeg har i længere tid fulgt Hyllen & Co på sociale medier, og derfor var det et oplagt valg at kontakte dem, da jeg besluttede mig for at sælge min bolig – og det viste sig at være en fremragende beslutning.
Allerede fra vores første møde forstod Nicolai mine ønsker og behov og skræddersyede salgsprocessen perfekt til mig. Med stor professionalisme formåede han at sælge mit hus gennem sit kundekartotek og sikre, at hele forløbet fra vurdering til endelig handel var gnidningsfrit og effektivt.
Nanna har ligeledes været en fornøjelse at samarbejde med – hendes hurtige respons, positive energi og altid imødekommende tilgang gjorde processen endnu bedre.
Jeg kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co til alle, der ønsker en kompetent og engageret ejendomsmægler, og jeg vil helt sikkert selv benytte dem igen i fremtiden.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.