ergowerken.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een koelpet van 60 euro besteld, maar die werkt totaal niet. Water loopt uit het petje. Retourformulier aangevraagd, maar niet gekregen. Wel 2x contact gehad, maar daarna niets meer gehoord. Ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een paar maanden geleden een DELUX M618XSD (Delux Seeker) gekocht via ERGOwerken.nl De levering was snel en correct. Netjes verpakt, niks aan te merken! Echter na een tweetal maanden ging m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor vaderdag een warmy deken besteld. Zou de volgende dag door DHL bezorgd worden. Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een topervaring met Ergo Werken. De persoonlijke afspraak die ik heb gehad op hun locatie in Breda gaf mij vertrouwen in dit bedrijf. Er wordt meer dan goed geluisterd naar de wensen en behoeft... Näytä lisää

1. Työsuojelu
  2. Tietokonetarvikekauppa
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Tietokonekauppa

Yrityksen kirjoittama

Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Via chat, telefoon, e-mail en bezoeken op locatie geven we advies en leveren we producten waar je fijner je werkdag mee doorkomt. Een paar van onze mooie services (gratis verzenden & retourneren, 90 dagen zichttermijn) geven je meer zekerheid in het maken van de juiste keuze.

Hyvä

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige winkel

Geweldige winkel! De doos bevatte zelfs een zak popcorn en een gesigneerde ansichtkaart met een foto van het team. Goede variëteit aan mechanische toetsenborden.

1. kesäkuuta 2021

Fijne koopervaring

Fijne koopervaring. Bestelde product was niet in voorraad waarvan ik netjes bericht ontving. Na 1 belletje deze omgezet naar soortgelijk product dat wel in voorraad was. Alle stappen werden duidelijk via telefoon/mail gecommuniceerd. Erg tevreden! Bedankt Team Ergowerken.

Max

8. huhtikuuta 2021

Pas op Coolblue!

Top service, snelle communicatie en levering. Ook retourneren was helemaal geen probleem en ik had snel mijn geld terug.

Zeker een aanrader, al helemaal voor de net iets wat meer obscure producten.

17. maaliskuuta 2021

Top service

Top service snel geleverd en een mooie kaart met de hand geschreven binnen gekregen. Ik ga hier vaker bestellen!!!

19. tammikuuta 2021

Erg goede service

Erg goede service, Ik ben bij ergowerken langs geweest en ben daar heel goed geholpen met het uitzoeken van een product wat bij mij past.

17. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin