EP:Tummers Arvostelua

1 865
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers waren ontzettend hulpvaardig, kundig en vriendelijk. De aankoop ging gepaard met enige hobbels van onze kant maar er werd steeds weer even netjes en rustig gereageerd. We voelen ons geh... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Aan een onlangs gekochte Liebherr koel-vries combinatie treedt een probleem op, de groentelade koel tot 0 graden. Nu heb ik al twee maanden verzocht om een reparatie. Het woord is telkens we informere... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed en vakkundig geholpen door de verkoper met een goed verhaal en duidelijke uitleg over vriezer en koelkast. De prijs was niet te hoog, waardoor ik mijn aankoop deed. De zeer goede service v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Werd goed behandeld een product konden ze niet gelijk vinden wat besteld was hebben zeker 20 min liggen zoeken daarna toch gevonden hebben ons nog na gelopen maar waren al weg toen ons op gebeld dat... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Erinomainen

(1 865)

515 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Controle instellingen maximale netvermogenslimiet

Accupakket snel en goed geïnstalleerd op aparte groep meterkast. Alleen instellingen in de app s.v.p. goed instellen vwb netvermogenslimiet op 3500 Watt ipv 800 Watt anders krijg je het pakket nooit vol.

27. elokuuta 2026

Beste Will,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de installatie van de thuisbatterij. Ik wens je veel bespaarplezier met de thuisbatterij.

Saanut 1/5 tähteä

gebrek aan klantenservice en empathie.

De tweede keer in 1 jaar slechte ervaring met Tummers.
Nu ging het over een koelkast van Pelgrim, nog geen 6 jaren oud, die kapot was.
Heb naar Tummers gebeld de vorige week, ben twee uur bezig geweest om mijn probleem uit te leggen en na die tijd van ellenlang wachten geen enkel resultaat.
Heb zelf de helpdesk van Pelgrim moeten opzoeken.
Geen enkele hulp, totaal geen empathie, terwijl ik jarenlang klant ben.
Heb een echte expert benaderd en daar een koelkast gekocht en wat bleek: de oude was verkeerd geplaatst, het is mij uitgelegd en het was duidelijk.
Door hun volkomen gebrek aan klantenservice word ik opgezadeld met een dure aanschaf die niet nodig was geweest.
Nooit meer Tummers: dat is duidelijk.

28. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Gerry,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je tijdens het contact met ons niet de hulp en betrokkenheid hebt ervaren die je van ons mag verwachten. Zeker wanneer je al jarenlang klant bij ons bent, begrijpen we heel goed dat dit erg teleurstellend is.

Je hebt contact met ons opgenomen omdat je hulp nodig had met jouw defecte koelkast. Op zo’n moment hadden we beter met je mee moeten denken over de mogelijke oplossingen en vervolgstappen. Het spijt ons dat je uiteindelijk zelf contact hebt moeten zoeken met Pelgrim en daarna elders advies hebt ingewonnen.

Graag kom ik met je in contact zodat ik uit kan zoeken wat er precies is gebeurd en waar het in de communicatie is misgegaan. Wil je daarom contact met ons opnemen via info@eptummers.nl en daarbij je gegevens doorgeven? Dan kunnen we jouw aankoop en eerdere contactmomenten terugzoeken en de communicatie intern verder uitzoeken.

Onze oprechte excuses voor de manier waarop je bent geholpen. We hopen dat je ons de mogelijkheid geeft om dit verder uit te zoeken.

Was prima !!

25. elokuuta 2026

Beste Ans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles prima is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering en vriendelijk personeel

Tummers is erg klantvriendelijk. Ik woon in België en kan niet via hun site bestellen, er wordt wel afgeleverd en geïnstalleerd in België. Via de whattsapp chat heb ik de artikelen besteld. Ik heb op deze manier een vaatwasser en koelkast besteld. Ze leveren snel en het personeel wat komt leveren/installeren is erg vriendelijk. Top bedrijf

met vriendelijke groeten
Caroline

27. elokuuta 2026

Beste Caroline,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen van bestellen tot aan het leveren. Ik zal jouw feedback over de mogelijkheid voor bestellingen buiten Nederland via de website meenemen.

Saanut 5/5 tähteä

Snel en deskundig geholpen en ook…

Snel en deskundig geholpen en ook correcte levering

15. elokuuta 2026

Beste MSU,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat de levering soepel is verlopen en de collega's je snel en deskundig hebben kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Personeel heeft kennis van de producten…

Personeel heeft kennis van de producten die ze verkopen, vandaar dat ik bij hun mijn bestelling gedaan heb.
Product is ook netjes afgeleverd.

24. elokuuta 2026

Beste Robbin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kundigheid van mijn collega's je heeft overgehaald om de bestelling te plaatsen. Altijd leuk om te horen als onze klanten zo tevreden zijn.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service, bezorging op tijd

24. elokuuta 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor je review. Fijn dat de service en levering naar tevredenheid is verlopen.

Beste Ton,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de collega's en dat je ze als eerlijk en kundig hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service met uitzoeken wat nodig was en hulp bij in en uitladen

22. elokuuta 2026

Beste Janssen,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service helemaal naar wens was en dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

TOP Tummers!

De medewerker beantwoorde geduldig mijn vragen en bekeek met mij de mogelijkheden.

22. elokuuta 2026

Beste Marianne,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp van mijn collega's. We helpen je graag bij al je vragen en zoeken samen naar passende mogelijkheden.

Top service!

Persoonlijk en fijne hulp!

21. elokuuta 2026

Beste Lisa,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de persoonlijke hulp.

Service is top!

Er was een probleem met mijn aangekochte apparaat. Dit is uitstekend opgelost door de medewerkers; échte service en klantvriendelijkheid.

23. elokuuta 2026

Beste Koopman,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat ondanks er een probleem is ontstaan dit alsnog netjes en naar tevredenheid is opgelost. Daar doen we het voor!

Beste Carmic,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de collega's netjes en behulpzaam waren.

Saanut 3/5 tähteä

Probleem met diepvries

Duidelijk bij verkoop. Na plaatsing veel ijsvorming in diepvries. Na contact met Tummers het problleemzelf gedeeltelijk op kunnen lossen. Even afwachten of het probleem verholpen is..

20. elokuuta 2026

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er meteen na levering veel ijsvorming is ontstaan in de diepvries. Hopelijk is het probleem inmiddels verholpen. Mocht dit niet het geval zijn, horen we het graag en kijken we met je mee om dit op te lossen.

Installeren tv

Ze waren zeer behulpzaam en zelfs de oude tv hebben ze aangesloten. Zeer tevreden over de installateurs. Complimentjes

21. elokuuta 2026

Beste Vullings,

Bedankt voor je review en het compliment. Ik deel dit compliment graag met mijn collega's. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg van aangekochte producten…

Goede uitleg van aangekochte producten tevens goede uitleg over het eventuele nog aankoop van andere producten

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de uitleg van mijn collega's zo prettig hebt ervaren. We helpen je graag de volgende keer weer verder.

goede correct service

17. elokuuta 2026

Beste Bos,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service naar tevredenheid was.

Saanut 1/5 tähteä

Op de site zag ik een steelstofzuiger…

Op de site zag ik een steelstofzuiger van Samsung met een gratis 2e accu voor 156€. Ik ben gister naar Geleen gereden om te kijken. Daar kreeg ik te horen dat ze er geen maar hadden. Toen ik thuis kwam heb ik op de site gekeken. En daar stond dat ze er wel nog hadden. Toen heb ik contact gezocht met de winkel. Ik kreeg te horen dat ze er wel nog 1 hadden liggen. Die hebben voor mij apart gelegd. Vandaag ben ik terug gereden naar de winkel. De steelstofzuiger was geen probleem. Maar de gratis 2e accu wel , want die zat er natuurlijk niet bij. Schijnbaar was het een actie van Samsung wat niet vermeld staat op de site. En nu geld de actie niet meer. Dus ik heb pech gehad. Als ik die wil moet ik die zelf betalen. Maar goed dat ik het vantevoren nog heb gevraagd. Anders had ik er geen 2e accu bij gehad. Heb hem ook niet gekocht. Het personeel moet hun eigen website in de gaten houden en eventueel aanpassen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Kevin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je hiervoor twee keer naar onze winkel in Sittard-Geleen bent gereden en dat er uiteindelijk onduidelijkheid was over de gratis tweede accu. Ik begrijp goed dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat deze actie wel op onze website vermeld stond.

Je had er inderdaad vanuit mogen gaan dat de informatie op onze website actueel en duidelijk was. We nemen je feedback hierover dan ook serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we hier beter op kunnen letten en dergelijke situaties in de toekomst voorkomen.

We vinden het vervelend dat dit zo is verlopen en bieden onze excuses hiervoor aan. We hopen je in de toekomst alsnog weer te mogen verwelkomen en je dan de service te bieden die je van ons mag verwachten.

Saanut 5/5 tähteä

F Uitstekende service en…

F Uitstekende service en productkwaliteit.

Beste Wang,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over de service en de kwaliteit van onze producten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer betrokken en vriendelijke…

Zeer betrokken en vriendelijke verkoper.
Mooie overzichtelijke winkel.
Heel ruim assortiment.

Beste Petra,

Bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de collega, de winkel en het assortiment.

Danique van EP:Tummers

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin