Yritys on vastannut
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Hollanti
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede prijs, deskundig advies snelle installatie. Komt afspraken na.

Goed geholpen ,deskundig personeel,
En de prijs was goedkoper dan bij andere

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Verkopen mij een showmodel printer die na 1 week stuk is (was volgens de medewerker natuurlijk niks aan de hand) ik laat de medewerkers zien dat die stuk is voor hun eigen ogen. En hun enigste argument is je hebt de originele doos niet. Ik heb de printer daar gelaten en geen geld terug gekregen voor dat product, dames en heren ga allemaal naar ep tummers waar ze je zeggen dat je een toontje rustiger moet doen nadat ze je kapotte zooi verkopen! Groetjes iason sarakatsianos uit venlo!

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet fatsoenlijk werd opgelost. Uiteindelijk heeft hij de zaak opgepakt met de fabrikant en heeft hij een nieuw apparaat (van een ander merk) voor mij geregeld. Dit is nou wat echte service is 👌. Super fijn, dankbaar🙏!

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Je wordt goed geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en deskundig

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Super snelle service door mensen met kennis van zaken

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze kunnen maken. Rik wederom super bedankt!!

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Wasmachine en wasdroger gekocht, afgesproken dat de wasmachine van 11kg. zou worden geleverd. Werd 9 kg geleverd. Ook een aktie van Samsung stofzuiger was van toepassing. Helaas beide niet ontvangen. Verkoper zou nog een toelichten sturen hoe je dit moest aanvragen. Nooit ontvangen. Nu afwachten hoe de service is.

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Goede behulpzame service. Er wordt ruim de tijd voor de klant genomen. Personeel denkt mee in oplossingen.

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu również zakupiłam na nic nie musiałam czekać

Vastaus yritykseltä EP:Tummers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.