Epipla1.gr Arvostelua

456
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Αποστολή νωρίτερα από το αναμενόμενο , πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό, πολύ ευγενικοί και προσεκτικοί οι μεταφορείς! Ο καναπές καταπληκτικός, ακόμα καλύτερος από ότι τον περίμενα. Σκληρό κά... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Το προϊόν είναι εντατικό το ίδιο και η εξυπηρέτηση. Το μόνο αρνητικό είναι το περιορισμένο ωράριο παραλαβής που είναι 10:00 με 16:00, το οποίο δυσκολεύει αρκετά όσους εργάζονται και θέλουν να παραλάβο... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Το έπιπλο τηλεόρασης και το τραπέζι σαλονιού που παρέλαβα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου σε ποιότητα και αισθητική. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άψογη κατ... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Παρήγγειλα 2 ξύλινες ντουλάπες. Για τη συναρμολόγηση υπήρχε έντυπο με τις οδηγίες. Όλα τα τεμάχια είχαν τα νουμερά τους στο έντυπο. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για τον πελάτη, να υπήρχαν τα νούμερα, με αυτ... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Verkkokauppapalvelu
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(456)

404 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Ήταν πολύ δύσκολη η συναρμολόγηση του…

Ήταν πολύ δύσκολη η συναρμολόγηση του επίπλου, γιατί οι οδηγίες δεν ήταν καλές.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας. Λυπούμαστε που αντιμετωπίσατε δυσκολίες κατά τη συναρμολόγηση. Θα λάβουμε υπόψη την παρατήρησή σας και θα διαβιβάσουμε τα σχόλιά σας στον κατασκευαστή ώστε να τις βελτιώσουμε. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι χαρά μας να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας!

Saanut 5/5 tähteä

Άμεση εξυπηρέτηση κ παραλαβή!

Άμεση εξυπηρέτηση κ παραλαβή!! Ολα υπέροχα!!

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη αξιολόγηση και τα καλά σας λόγια! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη από την ταχύτητα της εξυπηρέτησης και την παράδοση. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

Πολύ επαγγελματίες!

Εξαιρετικό το έπιπλο τηλεόρασης που πήραμε! Καλύτερο και από τις φωτογραφίες! Όλα ήταν άψογα, παράδοση, συνεννόηση όλα!

14. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση και τα σχόλιά σας! Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το προϊόν ξεπέρασε τις προσδοκίες σας, μας δίνει μεγάλη χαρά. Ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Saanut 5/5 tähteä

Πολύ καλή συνένωση με το κατάστημα και…

Πολύ καλή συνένωση με το κατάστημα και το προϊόν που αγόρασα καλής ποιότητας.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και την ποιότητα του προϊόντος. Ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Saanut 4/5 tähteä

Ακριβώς όπως τα παρήγγειλα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο για τον πελάτη, να υπήρχαν τα νούμερα, με αυτοκόλυτη ταινία επάνω στα ξύλινα τεμάχια. Ορισμένα τμήματα ειναι τόσο όμοια που μπερδεύεσαι.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να μας αφήσετε ορισμένα σχόλια. Κατανοούμε ότι η αναγνώριση παρόμοιων ξύλων μπορεί να δυσκολέψει τη συναρμολόγηση. Θα εξετάσουμε τη δυνατότητα προσθήκης αυτοκόλλητης αρίθμησης στα τεμάχια, ώστε η διαδικασία να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη για τους πελάτες μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε επόμενη αγορά σας!

Saanut 5/5 tähteä

Τέλεια εξυπηρέτηση πολύ ωραία έπιπλα…

Τέλεια εξυπηρέτηση πολύ ωραία έπιπλα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ την αγορά μου σε εσάς!
Θα ήθελα να αγοράσω ξανά για να το προτείνω και σε δικούς μου ανθρώπους και φίλους!

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα λόγια σας και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε τόσο ικανοποιημένη από την αγορά σας και που εκτιμήσατε την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των επίπλων μας. Η σύστασή σας σε οικεία πρόσωπα αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

Ομαλή εκτέλεση της παραγγελίας

Σωστή εξυπηρέτηση, αποστολή και παράδοση τηρώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας! Χαιρόμαστε που η εξυπηρέτηση και η έγκαιρη παράδοση ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Θα περιμένουμε να επιστρέψετε σύντομα με νέες αγορές!

Saanut 4/5 tähteä

Πολύ ευγενικοί οι υπάλληλοι,απλή…

Πολύ ευγενικοί οι υπάλληλοι,απλή πληρωμή κατά την παράδοση ή σε μετρητά ή με κάρτα, η ποιότητα των επίπλων όχι η τέλεια και η παράδοση σε 4-5 εβδομάδες για μας ήταν μεγάλης διάρκειας.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας να μας αξιολογήσετε! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής. Λυπούμαστε, ωστόσο, που η ποιότητα των επίπλων δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας και που ο χρόνος παράδοσης δεν ήταν ο επιθυμητός για εσάς.
Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν μπορούσατε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα που αντιμετωπίσατε με την ποιότητα του προϊόντος. Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες στο info@epipla1.gr που να απεικονίζουν το πρόβλημα, ώστε να το εξετάσουμε άμεσα και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Είμαστε στη διάθεσή σας να εξυπηρετήσουμε!

Όλα οκ

Ήταν εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο και συνεπείς στον χρόνο παράδοσης. Το κρεβάτι είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την όμορφη αξιολόγηση. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να γνωρίζουμε ότι μείνατε ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, το χρόνο παράδοσης και την ποιότητα του κρεβατιού. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

Πολύ καλής ποιότητας και άμεση παράδοση

Πολύ καλής ποιότητας και άμεση παράδοση

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που η ποιότητα αλλά και ο χρόνος παράδοσης ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας! Η γνώμη σας σημαίνει πολλά για εμάς και θα είναι χαρά μας να επιστρέψετε σύντομα με νέες αγορές!

Saanut 5/5 tähteä

Η παράδοση έγινε στον αναμενόμενο χρόνο…

Η παράδοση έγινε στον αναμενόμενο χρόνο και το έπιπλο ήταν όπως στη φωτογραφία.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας! Χαιρόμαστε που η παράδοση πραγματοποιήθηκε εντός του αναμενόμενου χρόνου και που το έπιπλο ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας. Ελπίζουμε να μας επιλέξετε και πάλι!

Assistance

Service , quality , communication, assistance.

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Thank you for your kind words. We are glad you were happy with our service, quality, communication, and support. We appreciate your trust and look forward to working with you again!

Saanut 5/5 tähteä

Πολυ καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση

Πολυ καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση. η ποιοτητα ειναι πολυ καλη και value for money

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιολόγησή σας! Χαιρόμαστε που εκτιμήσατε την επικοινωνία, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Ανυπομονούμε να επιστρέψετε!

Saanut 5/5 tähteä

Τραπέζι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης

Αγόρασα ένα τραπεζάκι σαλονιού και ένα έπιπλο τηλεόρασης. Πολύ καλή εξυπηρέτηση από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση και καλή ποιότητα τα έπιπλα!

3. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για το όμορφα σχόλια! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση. Η ομάδα μας παραμένει στη διάθεσή σας και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα ξανά!

Συρταριέρα

Ωραία εμφάνιση, σχετικά δύσκολη κατασκευή, κακής ποιότητας υλικά συγκριτικά με την τιμή του.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας να αφήσετε ορισμένα σχόλια για την αγορά σας. Λυπούμαστε που η ποιότητα των επίπλων δεν ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσδοκίες σας. Ίσως θα μπορούσατε να μας στείλετε εικόνες σχετικά με το ζήτημα ποιότητας που αναφέρετε; Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας, για αυτό και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν το επιθυμείτε για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Saanut 5/5 tähteä

Δεύτερη φορά που αγοράζουμε από τα…

Δεύτερη φορά που αγοράζουμε από τα epipla1 και μείναμε και πάλι πολύ ευχαριστημένοι. Τα έπιπλα δείχνουν πολύ όμορφα στο χώρο και η συναρμολόγηση τους ήταν πιο εύκολη από τα προηγμένα που είχαμε επιλέξει .

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντάς μας για δεύτερη φορά! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε και πάλι ευχαριστημένηι από τα έπιπλά μας και που ταιριάζουν όμορφα στον χώρο σας. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας αναφορικά με τη συναρμολόγηση και θα χαρούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε ως πελάτισσα!

Good and informative website

Good and informative website, excellent and fast feedback!
We are also satisfied with the ordered goods!

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Epipla1.gr

Thank you very much for your kind words! We are happy to know that you found our website informative and that you were satisfied with both our service and the products you ordered. We truly appreciate your feedback and look forward to serving you again in the future!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin