Alles is vlotjes verlopen, werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden. Mooie scherpe prijs Inclusief verzekering voor weinig. En top de code voor post nl, had ik nog no... Näytä lisää
Yritys on vastannut
From Belgium. Bought an iPhone 17 Pro. Top price, next day delivery. I also had a quick chat to get an additional confirmation about my purchase which was answered in a couple of hours by Lisa. Thank... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Alles was duidelijk,code invoeren ging gemakkelijk

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Netjes de bestelde telefoon geleverd en die was toen het goedkoopst bij Enjoy2day!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
De licentiecodes voor Microsoft office 365 werden zeer snel doorgestuurd. Het activeren bij Microsoft verliep vlekkeloos.
Ik heb nu in totaal 3 licentiecodes aangeschaft en geactiveerd zonder het minste probleem.
En dan hebben jullie ook nog eens de beste prijs.
Dus een zeer goede prijs, snel geleverd en een correct product.

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Ik schrijf nooit reviews. Daarbij zeg ik ook altijd dat je nooit een 3 uit 3 kan halen in het eisenpakket 'goed-goedkoop-snel'. Allebei mijn principes zijn vanaf vandaag onderuit geschoffeld. Maar goed, daar kunnen dan wel weer heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kortom: zeer tevreden met de (in mijn geval complexe) afhandeling en medewerker Lisa!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Top site voor te bestellen.
En goede service

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Na checken of deze site te vertrouwen was een iPad gekocht. En alles verliep soepel. Meteen verzonden en snel in huis. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
the website is clear and well-arranged. After your order you will receive an email within no time with further information and possibly a code for your order!!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Ik zocht een iPhone, snel gevonden , via tweakers kwam ik bij Enjoy2day. nl dat was snel duidelijk de beste keuze voor mij, duidelijke site snelle levering, aanrader dus!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Best wel spannend om zo’n groot bedrag (iPhone 16) over te maken naar een voor mij niet bekend bedrijf. Als het te mooi is om waar te zijn…… Geen reden om te twijfelen. Keurig op tijd verzonden en ontvangen. Blij met de aankoop en de super deal!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Online kwam ik deze site tegen, omdat de producten die ze aanbieden scherp geprijsd zijn. Doordat ze zijn aangesloten bij bepaalde keurmerken wist ik direct dat het betrouwbaar was. Door de klantenservice snel geholpen met vragen over het product. De verzending was er op de afgesproken tijd.

iPad besteld.
Scherp geprijsd en snel met PostNL bezorgd.
Helemaal goed!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Dankzij Trustpilot reviews hier besteld. Bestellen ging vlotjes, verzending was dezelfde dag en de volgende dag hadden we de nieuwe iPad al binnen, netjes verzegeld en een extra uitleg erbij. We zijn er superblij mee.

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
everything went smoothly and quickly. I recommend

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Gewoon zoals het hoort: snelle verzending en snelle reactie op vraag per mail. Product in goede orde ontvangen. Veel dank!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Top !! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen . Zeer scherpe prijs en mega snelle levering. Echt een aanrader !

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Een goeie en fijne website. Er gaat wel eens wat fout maar dan staat de klantenservice klaar om te helpen! Echt top! 👌🏼💪🏼

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Ik werd gebeld omdat ik een deel van mijn adres niet ingevuld had en deze medewerker probeerde nog het pakket dezelfde dag de deur uit te krijgen, Top!

Vastaus yritykseltä Enjoy2day
Goede deal, snelle verzending, vriendelijke en goed bereikbare service bij problemen. Een aanrader!