Altid en fornøjelse at få en healende massage ved Nina- nyder hende kyndige hænder, der altid finder ud af hvad der passer bedst til min krop, den her dag. Har været en fast kunde hver mdr i flere å... Näytä lisää
Har både ham fornøjelsen af Tina og Ninna og de er begge meget dygtige og professionelle. En fantastisk klinik der giver ro ved blot at træde ind i klinikken Er helt klar et besøg værd.
Har været fast kunde ved Nina igennem flere år og kommer stadig fast en gang om mdr. Nina mærker altid hvad kroppen fortæller, og behandler mere end blot det du selv mærker- bedre massage får du ikk... Näytä lisää
Har nu været der nogle gange og kan varmt anbefale Nina ,hun er empatisk forstående og meget behjælpelig
Vi er et klinik fællesskab, der tilbyder behandlinger med fokus på dit velvære. Her er blandt andet healingsmassage, zoneterapi, lifting gua sha, eyelash extensions, karmisk healing, akupunktur og meget mere. Vi sammensætter behandlingen ud fra dine behov og hvad din krop kalder på.
Østerbrogade 142, stuen, 9400, Nørresundby , Tanska
- 61992343
- engladkrop@gmail.com
- engladkrop.dk
Dejligt healing karmisk og ro i kroppen…
Dejligt healing karmisk og ro i kroppen hjælp på heale min fortid og trauma rigtig godt oplevelse altid ❤️❤️🙌🏼🥰
Endnu en fantastisk oplevelse hos Nina🩷…
Endnu en fantastisk oplevelse hos Nina🩷 har næsten ingen nakkesmerter mere, som jeg ellers har haft i mange år. Samt jeg har fået meget mere bevægelighed i min krop. Kan varmt anbefale Nina🩷
Bedre fåes ikke
Kan kun sige, at min krop og sjæl er blevet afhængig af Hannes behandlinger. De bedste anbefalinger herfra til Hanne.
Jeg faldt til ro i hænderne på Nina
Jeg faldt til ro i hænderne på Nina. Healingmassage er dejligt uanset om du tror på healing, engle eller gulerødder
Bedste oplevelse med massage af dygtige…
Bedste oplevelse med massage af dygtige Nina, det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, og det kan kun anbefales på det højeste
Tina er en fantastisk zoneterapeut som vil sine kunder det allerbedste.
Tina er en fantastisk zoneterapeut, so vil sine
Fantastisk oplevelse
Fik en skøn Healende Fysiurgisk Massage ved Hanne, som forstår dig og ser dine behov.
De bedste anbefalinger herfra.
Healende Fysiurgisk Massage
Fik Healende Fysiurgisk Massage - og det var godt. Der blev fundet en masse ømme punkter, både fysisk og psykisk. Og jeg fortsætter behandlingen, da jeg har mange spændinger der skal løsnes op.
Nina er virkelig super god til at gøre noget godt for ens krop og sjæl.
Fantastisk sted....
Fantastisk sted....
Uanset om du har ondt i sjælen eller kroppen, så fikser Hanne det.
Et besøg hos Hanne er en af de bedste gaver, du kan give dig selv, eller en anden du holder af.
Hanne ser dig, og forstår dig.
Meget meget fin oplevelse.
Meget meget fin oplevelse.
Jeg glæder mig til at komme igen.
Får det du betaler for kan klar…
Får det du betaler for kan klar anbefale Nina
Tina er en dygtig behandler og et skønt…
Tina er en dygtig behandler og et skønt menneske.
Et unikt sted ,og Nina som jeg går ved…
Et unikt sted , Nina som jeg går ved , formår at give så fantastisk en behandling, jeg er evig taknemlig for .
Hurtig bestilling
Hurtig bestilling, lyttende til behov og fantastisk massage, spurgte ind til og det var ok med varmestuen, hentede vand da ut nævnede at jeg ik havde fået væske.
Dagen og natten efter allerede bedring i min ryg, klagede ikke mere over smerter når jeg vente mig i sengen, har fået ny tid👍
Jeg har gået hos Nina, for min leddegigt 🥰
Jeg har gået hos Nina til Healingmassage
Hun har hjulpet mig, så meget med min leddegigt, kan varmt anbefales
Dejlig at vi har sådanne her i Nørresundby ❤️
God og professionel massage
God og professionel massage. Havde nogle problemer med højre skulder og ryggen generelt som Nina fik løsnet op for. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære.
Fodpleje
Rigtig god fodpleje. Også en god samtale der næsten kan være terapi i sig selv.
De bedste behandlere
De bedste behandlere
Yderst kompetente
Alle gør deres arbejde 100 procent
Bliver aldrig skuffet hos en glad krop
Man kan mærke fuld fokus på det de laver
I øjeblikket er det Nina jeg får behandling hos
Nina har gjort en kæmpe stor forskel for mig
5 kæmpe store stjerner til en glad krop .
Klart et besøg værd ..
Meget go oplevelse og skønne quinder og rigtig go stemning 🙌💥
Fantastisk oplevelse
Jeg har været til fodbehandling og Gua Sha lifting hos Tina og har været mange gange til behandlinger hos Tina. Hver eneste gang er det endnu mere fantastisk oplevelse og jeg kommer hjem afslappet og med fornyet energi🙏🏻❤️store anbefalinger fra mig.