Altid en fornøjelse at få en healende massage ved Nina- nyder hende kyndige hænder, der altid finder ud af hvad der passer bedst til min krop, den her dag. Har været en fast kunde hver mdr i flere å... Näytä lisää

Har både ham fornøjelsen af Tina og Ninna og de er begge meget dygtige og professionelle. En fantastisk klinik der giver ro ved blot at træde ind i klinikken Er helt klar et besøg værd.

Har været fast kunde ved Nina igennem flere år og kommer stadig fast en gang om mdr. Nina mærker altid hvad kroppen fortæller, og behandler mere end blot det du selv mærker- bedre massage får du ikk... Näytä lisää

Har nu været der nogle gange og kan varmt anbefale Nina ,hun er empatisk forstående og meget behjælpelig

1. Hieroja
  2. Day spa -hoitola
  3. Jalkahoito
  4. Vyöhyketerapeutti
  5. Ihokarvojen poisto

Vi er et klinik fællesskab, der tilbyder behandlinger med fokus på dit velvære. Her er blandt andet healingsmassage, zoneterapi, lifting gua sha, eyelash extensions, karmisk healing, akupunktur og meget mere. Vi sammensætter behandlingen ud fra dine behov og hvad din krop kalder på.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Altid en fornøjelse at få en healende…

Har været en fast kunde hver mdr i flere år, og det skal der bestemt ikke laves om på.
Tak Nina, tak for dig og den måde du “tryller på”🙏❤️

27. huhtikuuta 2026

En behagelig oplevelse

Jeg fik en healings massage af Hanne. Mit første besøg i klinikken. Super dygtig behandler både for muskler og ånd.
Jeg fik virkelig løsnet op for ting.
Det er alle pengene værd og vil helt klart anbefale.

22. tammikuuta 2026

Professionel og behagelig

Jeg var så heldig at vinde en Advents konkurrence hos Tina, En Glad krop. En fodbehandling, som var meget behagelig og professionel. Råd og vejledning til pleje af mine fødder. Sidst men ikke mindst var det rigtig hyggeligt. Sikken en fin oplevelse. Tusind tak. Kommer igen 8 uger

21. tammikuuta 2026

Jeg har gået hos Tina i et par år nu og…

Jeg har gået hos Tina i et par år nu og fået ordnet mine fødder.
Udover hun er mega dygtig til hendes arbejde er der altid en god stemning og bare et super sted at være.
Hun har en fast kunde i mig.
De 5 stjerner er mere end fortjent.

Lars

4. marraskuuta 2025

Har været fast kunde ved Nina igennem…

Nina mærker altid hvad kroppen fortæller, og behandler mere end blot det du selv mærker- bedre massage får du ikke andre steder, så de varmeste anbefalinger fra en trofast MEGET tilfreds kunde

31. heinäkuuta 2025

Endnu engang har jeg fået en fantastisk…

Endnu engang har jeg fået en fantastisk behandling hos Tina til fodterapi og zoneterapi. Havde et smertefuldt hold i nakken og Tina tog fat i det under zoneterapien, og har ikke mærket til det siden. Fantastisk 🤩
Kan varmt anbefale Tina, som er super skøn og dygtig.

14. heinäkuuta 2025

Skøn healing af Ninna

Skøn healing af Ninna. Nærværende, observerende og stillede relevante spørgsmål til reflektion. Oplevede ro og afklaring.
Varm anbefaling

19. kesäkuuta 2025

En rigtig, rigtig, glad krop.

En oplevelse hos Nina, har ingen rygsmerter mere. Men masser af ømme muskler alle steder (og blå mærker 🫣😉), hun kan noget med de fingere. Samt jeg har fået meget mere bevægelighed i min arm, som har været låst fast i et halv år. Vær god ved dig selv og giv dig selv mere velvære og "en glad krop". Så går en tur hos Nina. Mine varmest anbefale til Nina.

12. kesäkuuta 2025