KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg best... Näytä lisää

Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de va... Näytä lisää

Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... Näytä lisää

Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super hurtig afsendelse af ordre samt…

Super hurtig afsendelse af ordre samt levering. Jeg er så tilfreds 👍

3. helmikuuta 2021

Hej Anne Sofie,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er så glade for, at du sætter pris på vores hurtige levering.

På forhåbentlig genklik og ha' en dejlig dag.

Team Eness

Jeg har så meget godt at sige!

Intet mindre end fantastik!
Virkelig hurtig svar og levering. Servicen er helt i top og på Instagram viser de tøjet frem, uden for meget snak, men med masser af gode fakta om tøjet.
Jeg har handlet her flere gange og jeg er aldrig blivet skuffet. De får mine varmeste anbefalinger!

18. tammikuuta 2021

Hej Simona,

Tusind tak for din fine anmeldelse - en skøn måde at starte ugen på 😊

På forhåbentlig gensyn i shoppen og ha en dejlig dag 👍

Mikael & Team Eness

Absolut i topklasse

Absolut i topklasse. Hurtig levering, god pris, sød betjening, stort udvalg, flotte varer og god service. Altid en fornøjelse at handle fra Eness.

10. tammikuuta 2021

Hej Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det er altid dejligt at høre fra tilfredse kunder 😊

Bedste tøjshop på nettet

Fantastisk, hurtig og supersød service. Mit tøj ankom lynhurtigt og var pakket smukt ind. Absolut ikke sidste gang jeg handler her!

7. tammikuuta 2021

Hej Emilie,

Tusind tak for dine fine ord og dejligt at du er tilfreds med din oplevelse 😊

Den varmeste anbefaling...

Eness er virkelig den bedste online tøjshop jeg til dato har prøvet og de har min varmeste anbefaling.

Jeg følger med på Instagram. Anja og pigerne er virkelig gode til at vise tøjet frem, så man får en fornemmelse af hvad man køber. Der ryger ofte noget i kurven, men sjældent noget retur fordi jeg via Instagram ved hvordan tøjet sidder og om det passer til min krop.

Og så er der MEGA hurtig levering.. Sidste ordre jeg lagde (jeg har lagt mange 🙈) Var kl 15 om eftermiddagen og mindre end 24 timer senere kunne jeg hente mit nye tøj! Jeg er fan!

30. lokakuuta 2020

Hej Tine,

Det var da en skøn anmeldelse at gå på weekend på 👏

Tusind tak for den og tak fordi du følger os.

Ha' en dejlig weekend.

Bedste hilsner fra Mikael og Eness pigerne 😉

Super firma!

Jeg elsker at følge Eness på Facebook og Instagram! Fedt udvalg af tøj - og så fedt at man kan se tøjet på inden man køber det hjem.
Sindssygt hurtig levering, nem returnering når man desværre ikke synes tøjet klæder alligevel - love it!

29. lokakuuta 2020

Hej Julie,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at skrive...

Ha' en skøn weekend 😊

Rigtig god shopping oplevelse 🌼

Rigtig god shopping oplevelse 🌼
Bestilte en vinterjakke, som blev sendt super hurtigt.
Pakken oser af overskud og det er tydeligt, at Eness gør noget ud af, at kunderne skal føle sig forkælet, når man handler hos dem.
Jeg kommer HELT SIKKERT her igen.

14. lokakuuta 2020

Hej Karina,

1000 tak for din fine anmeldelse - Den sætter vi stor pris på.

Og vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 😊

Mikael og Team Eness

Altid god service og hurtig levering.

Altid god service og hurtig levering.
Har bestilt en del gange herfra, og er super tilfreds hvergang.

5. lokakuuta 2020

Hej Aviaja,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det luner her på kontoret 😊

Ha' en fantastisk dag!

Mikael

Helt fantastisk og hurtig service ved…

Helt fantastisk og hurtig service ved reklamation, samt hurtigt levering. Ikke sidste gang jeg handler her.

19. elokuuta 2020

Hej Helle,

Skønt at høre, at du ha haft en god oplevelse her hos os. Og tak for at du tager dig tid til at lave en anmeldelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 😊

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Hurtig afsendelse og meget hurtig tilbage betaling af returnerede varer

7. elokuuta 2020

Hej Dorthe,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 😊

Mikael fra Eness

Fin og hurtig service

Bestilte i går eftermiddags. Hentede pakken i formiddag.Lækker indpakning.
Fin service og en rigtig pæn kjole.

14. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Eness

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Ha' en dejlig sommer ☀️

Mikael og team Eness

Perfekt handel

Perfekt handel.
Hurtig levering og service i top 👌

25. kesäkuuta 2020

Hej Katrine,

Tak for de fine ord - dem sætter vi stor pris på 😊

Håber du får en dejlig dag ☀️

Fantastisk service

Jeg har efterhånden bestilt en del tøj fra Eness - det er svært at lade være, da de lægger en masse gode videoer op på Instagram, så man kan se, hvordan tøjet sidder på.
Altid fantastisk service og hurtig levering - det eneste negative er, at man er garanteret at købe sig fattig 🙈
Kan varmt anbefales.

24. kesäkuuta 2020

Hej Henriette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi pris på 👏

Og skønt at du kan lide vores videoer på Instagram - dejligt at det bliver brugt til noget nyttigt.

På gensyn i shoppen 😀

Fantastisk service!

Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke den sidste! Fantastisk service 👌 og lyn hurtig levering 👏 Og mega lækre vare 🤩😍

23. kesäkuuta 2020

Hej Camilla,

Skønt at høre at du har haft en god oplevelse her hos Eness. Og tak fordi du tager dig tid til at skrive 👍

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen en anden gang 😊

Mikael og resten af Eness

Kæmpe anbefaling

Det er første gang jeg handler hos Eness, men bestemt ikke sidste gang. God service, hurtig levering og god indpakning. Varen er som forventet og i lækker kvalitet ✨

26. toukokuuta 2020

Hej Sandra,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 😊

Vil vil glæde os til at "se" dig i shoppen en anden gang.

Virkelig fantastisk service!

Virkelig fantastisk service!

Er de udgået for en størrelse, bestiller de gerne hjem hvis de kan.
Og så lægger de en masse skønne videoer op på story i IG, så man kan se hvordan tøjet ser ud.

De er hurtige til at svare på beskeder, selvom de sikkert får en masse af dem.

Det er personlig og meget skøn og venlig service.

26. toukokuuta 2020

Hej Rikke,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😊

Dejligt at du bruger tid på at melde tilbage, og så tilmed så positivt.

Alt var i top

Lynhurtig levering og lækre varer til rimelige priser.

15. toukokuuta 2020

Hej Louise,

Tak for de pæne ord.

Vi glæder os til at se dig i shoppen en anden gang.

Ha' en skøn dag 😊

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel. Fin indpakket vare.

16. maaliskuuta 2020

Hej Maria,

Dejligt at du er tilfreds og skønt med en god anmeldelse.

Tak for det og ha' en skøn dag 😊

Mikael

Gode priser og varer samt hurtig…

Gode priser og varer samt hurtig levering. Skulle have noget retur og det foregik også meget nemt og havde pengene retur med det samme jeg kunne se de havde modtaget varen.
Tak for en rigtig fin handel. Er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Mvh. Inge

28. helmikuuta 2020

Hej Inge,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er en dejlig start på mandagen 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Eness en anden gang.