Energy First Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tommy var trevlig över telefonen. Levererade mig en energiberäkning inom några dagar. Kändes väldigt strukturerad och hade god service. Trevlig kommunikation i mailkonversationen, snabb i kontakt både... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tommy var väldigt tillmötesgående, professionell och skrev en rapport som även kommunen var imponerad av dess tydlighet. Dessutom var priset helt rimligt. Rekommenderar Tommy väldigt varmt till den... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toppbetyg! Mycket snabb service och vi fick energiprestandan på vår hus som vi ska bygga på nolltid Vill varmt rekommendera detta företag till alla som ska bygga nytt och bygga till. Vi hade... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mycket bra och snabb service. Bra kommunikation! Dyrare än somliga och billigare än somliga, men prisvärt. Jag är nöjd!

Yrityksen tiedot

1. Rakennuskonsultti
  2. Tekninen konsultti
  3. Ympäristöneuvoja
  4. Kuntotarkastaja
  5. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

Vi på Energy First är en komplett partner inom energi- och miljö. Vi erbjuder bland annat tjänster som energiberäkningar, energideklarationer, dagsljusberäkning och energieffektivisering. Energi- och dagsljusberäkningar genomför vi över hela landet. För övriga tjänster utgår vi ifrån vårt kontor i Varberg.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabb och bra

Snabb och bra hantering av vår förfrågan. Finns inget att klaga på!

6. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt svar på beräkningen och vi förde…

Snabbt svar på beräkningen och vi förde en bra dialog om jag kunde kvaliciera eller inte.
Kan verkligen rekommendera honom och bolaget.
Ulf med villa

18. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energy First

Tack för ett gott omdöme!

Smidigt

Smidigt, snabbt och trevlig kontakt

18. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med både service och…

Väldigt nöjd med både service och bemötande!
Snabba svar, tydlig offert och ett riktigt bra pris. Jag rekommenderar företaget starkt – kunniga och pålitliga hela vägen.

2. heinäkuuta 2025

Topp

I tid, bra leverans och trevlig 👍

20. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Effektivt, proffsigt och enkelt.

Jag kontaktade Tommy på Energy First (efter att ha hittat företaget via en Googlesökninng) i början av maj och redan dagar efter hade vi ett informativt och trevligt samtal om vad som behövdes från min sida för att han skulle kunna göra den energiberäkning som krävs för vårt slutbesked. Kort därefter skickade han en tydlig och strukturerad lista över vilka dokument han behövde, med besked om att han återkommer med prisförslag så snart allt var inskickat.

Precis så smidigt blev processen: jag skickade in underlagen, Tommy återkom med en offert som jag godkände, och tre arbetsdagar senare fick vi en komplett energiberäkning. Effektivt, proffsigt och enkelt.

Jag kan varmt rekommendera Energy First!

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energy First

Tusen tack för fint omdöme!

Proffesionellt

Proffesionellt, snabbt, pålitligt kille. Kan bara rekommendera.

7. toukokuuta 2025

Professionellt!

Professionellt, snabbt och till ett bra pris. Jag fick deklarationen inom 24h efter att jag skickade in uppgifterna.

9. tammikuuta 2025

Tack för fint omdöme!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin