Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Näytä lisää
Vi valgte det bedste tilbud (pris, vejledning og gennemsigtighed) vi fik efter at have spurgt 3 leverandøre. Vores lille frygt for at pris og kvalitet skulle hænge sammen blev gjort til skamme... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Yhteystiedot
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Tanska
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fik udført nye vindues partier i vores udestue
Skader, sjusket finish og hærværk på adskillige mursten.
Skader, sjusket finish og hærværk på adskillige mursten.
Efter 5 måneder er skaderne på nye Outrup Vinduer og døre stadig ikke udbedret. F.eks. fungerer hoveddøren fortsat ikke - er monteret helt skævt. Hele vinteren har her været iskoldt fordi den ikke lukker korrekt.
Dermed er vi, udover håbet om et flot hus, gået glip af tilskud fra Byggerenoveringspuljen (tilsagn udløb 31. dec.) og håndværkerfradrag, der udløb 1. marts.
Ejeren siger, at han ikke kan montere det pænt, og driftschefen kommer "når han en gang har et hul". Outrup Vinduer er rystende tavse, men deres hjemmeside siger klart, at der ingen garanti er ved fejlmontering.
Useriøst og sjusket.
Nu skal vi bruge penge på byggerådgivere og advokater. Øv.
Jeg sender meget gerne billeder hvis du overvejer at blive kunde. Jeg er nem at fremsøge på Google.
Udskiftning af indgangsparti
Super flot finish på det færdige resultat.
Helt fair priser. Stor anbefaling herfra👏👏
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Tålmodige og kompetente ift overholdelse af lokaleplaner og facaderegulativer.
Super flot stykke arbejde - alt stod knivskarpt efterfølgende.
Søde og dygtige håndværker. Grundig oprydning
Super tilfredse!
God kommunikation fra start, flot udført arbejde, færdige før tid.
Kun positivt at sige om energitømmeren.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores vinduer i kælderen.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder.
Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet.
Vi oplevede desværre at en dør var blevet vendt forkert ved bestilling, men den blev taget tilbage af dem uden spørgsmål.
Vi skal have udskiftet døre og vinduer i stueplan, og vil helt sikkert bruge Energi Tømreren igen til dette.
Jeg er virkelig imponeret!
Jeg er virkelig imponeret! Hele vores ejendom skulle have udskiftet vinduer, terassedøre, samt asbestplader. Det har naturligvis krævet en del arbejde, og derfor har vi mødt 6-7 forskellige håndværkere. SAMTLIGE har simpelthen været så ordentlige, høflige, grundige og ikke mindst respektfulde omkring vores hjem. De rydder op, tager skoene af, svarer på spørgsmål og følger op, hvis der er noget de ikke kan svare på.
De mestrer balancen i, at være så hurtige og effektive som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og giver altid realistiske og fuldstændig rimelige tidshorisonter.
Energitømren må absolut have ansat de bedste tømrere, der findes i København.
Jeg er MEGET! Imponeret. UG og kæmpe pil op herfra👍
Skydedør fra Energitømreren
Vores lille frygt for at pris og kvalitet skulle hænge sammen blev gjort til skamme, da vi nu har en meget lækker skydedør til terrasser.
Levering og opsætning var meget fleksible så det kunne passe ind i forhold til ferie. Og Darek og hans team fjernede det gamle vindues og dør parti og satte skydedøren op på 4,5 time, meget imponerende og super finish.
Vi meget tilfredse og vil uden at blinke vælge Energitømreren igen :)
De varmeste anbefalinger til Energitømeren
Hele processen fra første kontakt til arbejde udført har været topprofessionel og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Energitømeren.
Da de gik i gang gik det rigtig…
Da de gik i gang gik det rigtig hurtigt.
Alting ser godt ud, og med god oprydning.
Hurtigt arbejde og flot resultat
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Energitømreren i forbindelse med udskiftning af vinduer i vores andelsboligforening. Tømrerne var hurtige, effektive og nemme at kommunikere med. Vinduerne er blevet virkelig flotte, og hele processen forløb uden problemer. Kan klart anbefales!
Udskiftning af vinduer.
Trods fejllevering fra producenten blev opgaven håndteret super professionelt.
God kommunikation, venlige folk og arbejde udført planmæssigt.
Godt og ordentligt arbejde.
Energitømreren har gjort et supergodt arbejde og mine nye vinduer og døre har lysnet mit hjem gevaldigt. Jeg er så glad for det 😃I har gjort det mega hurtigt, venligt og ordentligt. De unge montører har gjort et rigtig godt arbejde, de var så imødekommende.
Virkeli gode og søde installatører
God og professionelle service
De har været nemme at kommunikere med og meget professionelle før og efter installationen af to nye døre.
Nye døre og vinduer
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, der er udført og den service vi har fået igennem hele processen - lige fra besøg i showroom til afslutning af montering. Det har været effektivt og med fokus på at opnå et resultat, der gjorde kunden tilfreds.
God kommunikation.
Godt udført arbejde, med god info fra dag til dag.
Der blev ,hver dag ryddet op efter endt arbejde på pladsen og i de enkelte lejligheder.
Super oplevelse med energitømreren!
Super oplevelse med energitømreren!
Meget professionel og respekt for ens…
Meget professionel og respekt for ens hjem. Super oprydning da de var færdige. Kan varmt anbefales
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.