Max score for udført arbejde. Simpelthen det bedste
Aftaler overholdt kom præcis og udførte opgaven perfekt. EMO Service anbefales til en række opgaver.
Steen A Helsingør.
Hos EMO SERVICE er vores mål at levere professionel, pålidelig og effektiv service til alle vores kunder. Vi sætter en ære i høj kvalitet, god kommunikation og at sikre, at vores kunder altid føler sig trygge og tilfredse gennem hele processen. Vi hjælper både private og virksomheder og går altid op i at finde den bedste løsning til den enkelte kunde. For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi arbejder effektivt, overholder vores aftaler og lægger stor vægt på detaljerne, så resultatet lever op til dine forventninger. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi stræber altid efter at levere service i topklasse. Vi tror på ærlighed, respekt og professionel tilgang i alt, hvad vi laver. Vores mål er at opbygge langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid og god service. Når du vælger EMO SERVICE, vælger du en samarbejdspartner, der tager din opgave seriøst og leverer kvalitet hver gang.
Smedeland 7, 2600, Glostrup , Tanska
Steen A Helsingør.
Kan klart anbefales, de er meget god i deres arbejde. Overholder deres aftaler.
Dygtige medarbejdere 👍
Emo service har malet min stue, og resultatet er ud over alle forventninger! Professionel kommunikation fra start. Professionel produkter og virkelig god samarbejde. Der bliver tænkt på kundens ønsker og behov!
5 stjerner herfra!
Jeg fik hjælp af EMO Service til min flytning, og det var en virkelig god oplevelse. De kom til tiden, arbejdede hurtigt og passede godt på alle mine ting. Kommunikationen var klar hele vejen, og alt blev håndteret professionelt. Jeg kan varmt anbefale EMO Service.
Venlige super god service. De løste opgaven på en søndag. Kæmpe ros👍
Tiptop service mega hjælpsomme
Kan helt klart anbefales