Emilie Bang Smykker Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Udmærket til prisen. Jeg købte halskæde med fødselblomst med vedhæng på 10 mm. Dog synes jeg kæden er meget kort, graveringen af den flotte blomst måtte gerne være tydligere og "vedhænget" der si... Näytä lisää

Rigtig fin halskæde med vedhæng med selvvalgt “tekst”. Super hurtig respons fra Emilie Bang og hurtig levering. Ved 2. bestilling af anden halskæde med Vedhæng - fulgte halskæde ikke med, dette fremg... Näytä lisää

Jeg giver 1 stjerne, da det ikke er muligt at give nul. Jeg bestilte et smykke derfra, men pakken blev væk i forsendelsen. DAO bad mig kontakte Emilie Bang, så dette gjorde jeg. På en måned har jeg se... Näytä lisää

Hurtig levering, rigtig fine smykker - uden ridser, men jeg er enig i graveringen godt kunne have været tydligere. Jeg troede i hvert fald den ville være tydligere, men den er stadig utrolig smuk. Ikk... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 21 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Elsker smykkerne, men lang ventetid på pakken

Elsker smykkerne, men fik en mail hvor der stod jeg ville få min pakke efter 1-2 dage. Men jeg fik den 8 dage efter jeg havde bestilt. Så jeg var ret presset da det var en gave. Det var derfor jeg havde bestilt i god tid, så jeg havde min pakke til tiden

11. lokakuuta 2023
Emilie Bang Smykker-logo

Vastaus yritykseltä Emilie Bang Smykker

Hej Miriam,

Jeg kan godt se, at smykket har været længe undervejs med posten. Det beklager jeg super meget! Efterlysningen af pakken skulle have været igangsat noget tidligere... 🙏

Men godt den kom frem - og hvor er jeg glad for, at du kan lide smykkerne! ❤️

Venlig hilsen
Emilie

Altid god service & behjælpelig

Altid god service & behjælpelig, personlige smykker for mig betyder bare en hel del mere for mig da det skaber noget i mig. Jeg elsker at forkæle, især med personlige smykker så dem der får smykkerne ved de har en særlig betydning & jeg har brugt tid på dem. Samtidig viser de en rejse jeg selv har været på, mange af mine smykker er fra Emilie af.

4. marraskuuta 2022

Super flot produkt

Super flot produkt, som jeg glæder mig til at give i gave.

Det indgraverede halssmykke belv sendt med posten meget hurtigere end forventet. Kun få dage efter bestilling kan jeg allerede hente pakken.

Kan kun anbefale!

6. elokuuta 2023

Bestille et vedhæng mandag

Bestille et vedhæng mandag, torsdag blev det leveret. Smykket er jeg egentlig fint tilfreds med.
Jeg skrev dog to mails mandag, hvor jeg spurgte om smykket kunne tåle hverdags brug og en mail om ordren kunne bremses fordi jeg havde glemt at bestille en kæde.
En uge efter er der stadig intet svar.

Update: jeg skrev en besked på Fb og fik svar samme dag :-)

14. elokuuta 2023

Emilie svarer ikke på reklamation!!

Opdatering!
Emilie har vendt tilbage og har sendt et nyt vedhæng uden fejl, derfor er anmeldelsen gået fra to stjerner til 4, da produktet er super flot!

Oprindelige reklamation:
Emilie svarer ikke på reklamation!!
Jeg har modtaget et meget flot indgraveret vedhæng fra Emilie Bang.

Desværre var der ved modtagelsen nogle små, men dybe ridser omkring nogle af bogstaverne. Derudover var der en mindre taste/skrivefejl på vedhænget.

Jeg har kontaktet Emilie første gang d. 3/8 via mail. Jeg har også prøvet at komme i kontakt med Emilie via Instagram, men uden held (her har jeg tidligere kommunikeret med hende). Jeg har rykket enkelt for svar mere end 3 gange nu…

3. elokuuta 2023

Fantastisk service - elsker produkterne

Skrev for et stykke tid siden da jeg ønskede et vedhæng der ikke var på lager, sådan at kunne have et magen til den jeg har fra da jeg fødte vores ældste datter. Fik mega hurtigt svar tilbage at de snart ville være på lager igen. Da de var tilbage på lager gik der 2 dage fra bestilling til levering. Fantastisk service

5. elokuuta 2023

Har ikke modtaget min vare

Har ikke modtaget min vare, har skrevet 3 mails uden svar og er nu endt med at skrive jeg vil have min ordre annulleret. Håber jeg så på ar den bliver. Virkelig dårlig service!!

1. elokuuta 2023

En blandet fornøjelse

Update 18/8
Pengene er kommet på kontoen. Derfor rettet stjerne

Update

Emilie oplyser at der sket fejl ved Dao og hun er ved at undersøge sagen. Hun har tilbudt mig pengene retur, hvilket jeg har takket ja til efter forløbet.
Jeg ændre stjernerne når pengene står på min konto

Update 16/8. Anmeldelse ændret . Har modtaget en besked om at pakken var på vej onsdag i sidste uge har ringet til dao, Der oplyser at der er ganske rigtig er købt en label Men der er intet indleveret….
Jeg har tracker pakken i dag, hvor der står. Pakken er endnu ikke registreret
Jeg har selvfølgelig mailet til dette firma i fredags Og har endnu intet hørt.

Jeg er nået der til at jeg tænker at jeg er blevet snydt

Update . 6/8 Får jeg mail med bekrigelse om lange svartid. Og idag sender hun nyt smykke afsted. Derfor ændret anmeldelse til 5 stjerner

Hurtig forsendelse men svarer ikke på reklamationer. Sendt to mails siden 21 juli og stadig intet hørt vedr smykket er grimt efter kort tids brug på job

ORDRE #5871

21. heinäkuuta 2023