Emilie Bang Smykker Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Udmærket til prisen. Jeg købte halskæde med fødselblomst med vedhæng på 10 mm. Dog synes jeg kæden er meget kort, graveringen af den flotte blomst måtte gerne være tydligere og "vedhænget" der si... Näytä lisää

Rigtig fin halskæde med vedhæng med selvvalgt “tekst”. Super hurtig respons fra Emilie Bang og hurtig levering. Ved 2. bestilling af anden halskæde med Vedhæng - fulgte halskæde ikke med, dette fremg... Näytä lisää

Hurtig levering, rigtig fine smykker - uden ridser, men jeg er enig i graveringen godt kunne have været tydligere. Jeg troede i hvert fald den ville være tydligere, men den er stadig utrolig smuk. Ikk... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 21 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Første gang jeg skulle have fat i jer…

Første gang jeg skulle have fat i jer på mail, måtte jeg skrive igen efter en uge uden svar.
Der kommer så svar og en stor beklagelse og en lovelse om, at hvis jeg holder øje med om min spurgte vare er på lager, som den skulle være om senest 14 dage bliver min vare sendt kvit og frit.
Første mail er sendt 20. Maj (uden svar)
2. Mail 26. Maj med svar
3. Mail 30. Juni uden svar
4. Mail 7. Juli uden svar

Jeg har givet op!!

20. toukokuuta 2026

Ingen svar fra firmaet trods flere henvendelser

Har modtaget en graveret halskæde, og da graveringen er ret skæv på halskæden, så har jeg skrevet til firmaet først på Facebook, og efter nogle dage uden svar der, har jeg skrevet en email, men heller ingen svar der. Det er super ærgeligt at man ikke kan komme i kontakt med firmaet. Da det er en halskæde der skal gives i gave, og nu ved vi ikke hvad vi gør, da jeg ikke vil aflevere en halskæde der er så skæv i graveringen.

27. heinäkuuta 2026

Kæmpe anbefaling ✅

Virkelig smukt smykke jeg har modtaget. Hurtig levering. Bestilte halskæden i weekenden, og den er ankommet i dag.
Kæmpe anbefaling herfra. ✅😍

28. heinäkuuta 2026

Jeg giver 1 stjerne

Jeg giver 1 stjerne, da det ikke er muligt at give nul. Jeg bestilte et smykke derfra, men pakken blev væk i forsendelsen. DAO bad mig kontakte Emilie Bang, så dette gjorde jeg. På en måned har jeg sendt 2 mails, besked på Facebook og en besked på Instagram. Dog uden noget svar. Jeg læser at mange andre har oplevet det samme, så fraråder virkelig at handle derfra. Virkelig dårlig kundeservice. Jeg lavede en indsigelse til banken, og de var heldigvis behjælpelige.

12. kesäkuuta 2026

Udmærket til prisen

Udmærket til prisen.
Jeg købte halskæde med fødselblomst med vedhæng på 10 mm. Dog synes jeg kæden er meget kort, graveringen af den flotte blomst måtte gerne være tydligere og "vedhænget" der sidder på kæden måtte gerne have været mindre/tyndere og mere feminint.
Den selvvalgte gravering er derimod flot og tydelig.

Alt det praktiske så som Leveringstid mm. Var hurtigt og nemt.

26. kesäkuuta 2026

Hurtig levering

Fin hjælp via mail til at finde den rigtige kæde til smykket. Fin gaveæske og så den lille håndskrevne hilsen med "Tak" en lille detalje, men en sød gestus, der betyder noget.
Venlig hilsen
Birgith

1. kesäkuuta 2026

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Jeg fandt ud af at gavemodtageren var til guld i stedet for sølv og skrev en mail om det var muligt at annullere og 10 minutter efter fik jeg en mail om at den var annulleret. Og da jeg havde bestilt en ny gik der 3 dage og så var den i postkassen

26. toukokuuta 2026

Kan kun give den allerbedste…

Kan kun give den allerbedste anbefaling. Havde ikke fået trykket Bestil til smykke til barnedåb - bestilte torsdag aften og kunne hentes lørdag, superhurtigt, endda med gravering. Stort tak for god service.

28. maaliskuuta 2026

Jeg bestilte 3 armbånd den 16/2

Jeg bestilte 3 armbånd den 16/2, og modtog pakken nogle dage efter.
Det ene armbånd mister en sten allerede efter 14 dage, og jeg skriver en mail. “Emilie” svarer hurtigt retur, at hun vil sende mig et nyt armbånd, men her 3 uger efter har jeg stadig ikke modtaget noget, og hun svarer ikke på mine mails.
Jeg vil ikke anbefale andre at handle her!

16. helmikuuta 2026

Varmeste anbefalinger ❤️

I onsdags d. 11/3 lagde jeg en ordre, og kontaktede Emilie på insta, for at høre om min ordre ville kunne nå frem inden d. 17/3. Emilie svarede efter kort tid (i aftentimerne) at hun ville få mit smykke lavet og sendt afsted dagen efter. Allerede morgenen efter, fik jeg besked om at min pakke var gjort klar til forsendelse med DAO. Og i dag mandag d. 16/3 har jeg fået leveret det smukkeste smykke, der lever 100% op til mine forventninger. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for den gode og hurtige service - og ikke mindst for smykket! Det bliver på ingen måde sidste gang jeg lægger en ordre hos dig Emilie. Alle mine varmeste anbefalinger ❤️

11. maaliskuuta 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg kan varmt anbefale Emilies smykker. Jeg har fået lavet en nøglering, den er simpelhen så smuk, og veludført. Man kan mærke at der er gået op i detaljerne.

Derudover blev den lavet super hurtigt. Både flot håndværk og rigtig god service. Vil klart anbefale hende til andre.

12. maaliskuuta 2026